登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 最緊要進步-07/08
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 下一頁 )
Author 最緊要進步-07/08
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2007-09-09 on 16:07
Quote:

On 2007-09-08 16:55, MML wrote:
7場2號寶樹友盈
與9號"極奇妙"在3次不同路程對戰過, 咁啱每次我嘅評級都一樣。但"極奇妙"試大閘 last 要俾先至跟得住 ...
以 R626 計, 兩駒都稍遜於"五五波"及"燈胆王"。前者騎師加強信心, 又係試大閘要俾, 尚幸 last 21.8 及過哂終點仍然頂得住"綠色駿威", 勉強收貨啦, ... 之後淨係踱步 ... 貯火? or 試完大閘已經要抖? "燈胆王"大閘拖住冇嘢可以睇, 出腳 OK嘅, 但係季尾贏馬加咗些少分。
"寶樹友盈"咁熱, 賣點係夠準, 但真係要搏有進步先至值 3,4倍。
"鄉村樂韻"唔知會唔會進一步退化, 報呢組都用王牌, 不過有d重身。
"大富之星"睇唔透。
直路賽我都係信任巫斯義, QPL 膽"五五波"。^_^

"五五波" P $19, 搭大熱 QPL $40, 唔錯啦, 贏咗 $39 (just kidding). ^_^

Profiles of MML   
上帝禁區joey909kl

註冊於: 13/05/2003
發帖數目: 2105
發表於: 2007-09-09 on 16:11
哈哈~ 我信你五五波 我都有四十蚊射洛樓下

Profiles of joey909kl   Email joey909kl   Go to the user WebSite joey909kl     
MML

HK
發表於: 2007-09-09 on 16:18
Quote:

On 2007-09-09 16:11, joey909kl wrote:

方暉都有貼"大富之星", 今日佢都幾叻仔。千四前領馬跑直路賽成功率真係唔錯。可惜我 6-up 唔夠狠, R7 只揀兩件, 冇特獎 lu。

你 R6 有冇買翻版 Q? Study 段速一族應該唔會走雞。

liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2007-09-09 on 17:04
Quote:

On 2007-09-09 16:18, MML wrote:
Quote:

On 2007-09-09 16:11, joey909kl wrote:

方暉都有貼"大富之星", 今日佢都幾叻仔。千四前領馬跑直路賽成功率真係唔錯。可惜我 6-up 唔夠狠, R7 只揀兩件, 冇特獎 lu。

你 R6 有冇買翻版 Q? Study 段速一族應該唔會走雞。

我信個50吋電視多過方暉, R7臨場見"大富之星"咁靚, 忍唔住買左絛QP, 大富之星拖寶樹友盈 +五五波, 今季叫做開左齋先

Profiles of liup   
MML

HK
發表於: 2007-09-09 on 17:09
Quote:

On 2007-09-09 17:04, liup wrote:
Quote:

On 2007-09-09 16:18, MML wrote:
Quote:

我信個50吋電視多過方暉, R7臨場見"大富之星"咁靚, 忍唔住買左絛QP, 大富之星拖寶樹友盈 +五五波, 今季叫做開左齋先

遲d高清廣播, 你嗰邊有冇分別?

發表於: 2007-09-09 on 17:22
Quote:

怕1/2檔 bet左qp
第9場終於開糊~中q/qp 孖寶射尾場兩匹龍

Profiles of joey909kl   Email joey909kl   Go to the user WebSite joey909kl     
liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2007-09-09 on 17:32
Quote:

On 2007-09-09 17:09, MML wrote:
遲d高清廣播, 你嗰邊有冇分別?

呢邊嗰"亞視本港台(美洲)"有IPTV, Cable或衛星播放, 但仍未有計劃做高清廣播喎.

Profiles of liup   
MML

HK
發表於: 2007-09-09 on 17:46
Quote:

On 2007-09-09 17:22, joey909kl wrote:
Quote:

怕1/2檔 bet左qp
第9場終於開糊~中q/qp 孖寶射尾場兩匹龍

I like also 開心之星, but a bit overbet. Hope 再勝多 is better at ST-1400. I tried them as the bankers for T (指定 1st/2nd, 亂拖).

發表於: 2007-09-09 on 17:55
第一day唔洗輸...贏左7蚊
好o既開始...成功左一半

MML

HK
發表於: 2007-09-09 on 17:55
Quote:

Quote:

Ya, I need "大富之星" to hit the 6-up bonus ar!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款