登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 最緊要進步-07/08
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 下一頁 )
Author 最緊要進步-07/08
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2007-09-09 on 17:58
Quote:

On 2007-09-09 17:55, joey909kl wrote:
第一day唔洗輸...贏左7蚊
好o既開始...成功左一半

Congratulations, 我都好彩贏咗 2蚊, 都係你叻d。

頂, 6-up bonus > 3,731,050.00! $_$

Profiles of MML   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2007-09-09 on 18:08
咁你地叻我好多!

我起步漏閘,要再試閘,方可出賽!

6up,就是斷了R9,吹漲。條6寶有3舊簡直是超賠率,6隻win隻隻有近績(上季)。

Profiles of rodney     
上帝禁區joey909kl

註冊於: 13/05/2003
發帖數目: 2105
發表於: 2007-09-09 on 23:05
YUP~ 照 X 得舊幾 但幾場都3-5匹 過倒初一過唔倒十五呢

Profiles of joey909kl   Email joey909kl   Go to the user WebSite joey909kl     
MML

HK
發表於: 2007-09-13 on 18:19
Quote:

On 2007-09-09 15:05, joey909kl wrote:
慘...新威快成貢...飛快勇有進步...跟

小心小心。

呢場要小心d睇 1200, 800 & 400 段柱各駒距離。
入直路前 6名馬匹跑 3th - 8th, 只頭 2馬可追及, 6隻都咁叻 ?

發表於: 2007-09-13 on 18:38
哦~明白 多謝~ 不過東厩馬
通常會 唔覺意 買多次

Profiles of joey909kl   Email joey909kl   Go to the user WebSite joey909kl     
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2007-09-13 on 18:45
Quote:

On 2007-09-13 18:19, MML wrote:
Quote:

On 2007-09-09 15:05, joey909kl wrote:

小心小心。

呢場要小心d睇 1200, 800 & 400 段柱各駒距離。
入直路前 6名馬匹跑 3th - 8th, 只頭 2馬可追及, 6隻都咁叻 ?

又或是今場的水準非常麻麻??

Profiles of rodney     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2007-09-13 on 19:14
Quote:

On 2007-09-13 18:45, rodney wrote:
Quote:

On 2007-09-13 18:19, MML wrote:
Quote:

小心小心。

又或是今場的水準非常麻麻??

呢場水準肯定係麻麻喇, 又係老巫擒王仔, 琴晚又再番版又再老巫擒王仔, 師傅即係師傅.

Profiles of JimmyMa   

發表於: 2007-09-13 on 19:28
周六馬不停蹄~又黎喇~
今次賽事鐘意四大熱門~預期投注價值唔算太大
但又不推不快

3場8-冠先鋒雖然唔係咩超班馬 但上季尾成熟後已連番接近上名 贏馬係遲早問題 開纙戰 排內檔遇上特慢步速 內欄受阻 抄出外疊 遲至二百始望空 ~
依然撲入第四~ 好HEART之表現~
今場充出 兼對手弱~續配勝哥 應穩勝一場

4場5-宇宙良駒*上季轉入東厩即索 比堅毅仲要質新
千餘磅馬跑直路 唔算太惡 但對手唔強 加上直路皇毅力 留放相信可贏馬升班去~

6場3-大家平安* 出腳雖然唔灑 但鬥心爆現 一鬥即上身 季尾洛第 與體力透支絕對有關 評72分 我睇大把在手 配寶哥哥戰鬥力倍增~忠心馬路程唔係問題 最怕冇得鬥~

9場3-永旺財** ~旺財好 好旺財 東厩出了一匹好馬叫永旺財

點買法~除左大家平安 我睇另外三匹都冇三倍
東厩一對更什 點買法自己諗La 哈哈~

發表於: 2007-09-13 on 19:40
水準肯定係麻麻我又唔太同意~

我相信 飛快勇 好快可以好似 上季心福貢汁番1/2場平反

case有d似
http://www.hkjc.com/chinese/racing/results.asp?racedate=10/09/2006&raceno=8&venue=ST

中等偏快守好位 比新歡笑 威成外疊靚地剷晒~

MML

HK
發表於: 2007-09-13 on 20:18
Quote:

On 2007-09-13 19:40, joey909kl wrote:
水準肯定係麻麻我又唔太同意~

我相信 飛快勇 好快可以好似 上季心福貢汁番1/2場平反

case有d似
http://www.hkjc.com/chinese/racing/results.asp?racedate=10/09/2006&raceno=8&venue=ST

中等偏快守好位 比新歡笑 威成外疊靚地剷晒~

未睇段柱距離 ? (1200 要睇帶, 睇邊隻 Fr2 走得最多 (因 21.4), "飛快勇"本身 Fr2 約 21.6x) 兩個 case 唔多同, 睇 800 圖易感受d。"威成" @800 大約距放頭馬 6L; "濰坊"大約距 12.5L ! 後列馬群响彎位 (Fr3 23.4 不慢) 追前咗 ~4L, 本身開 <23, 要直路再繼續追前, 一定要貫注力十足, 所以一場冇幾多隻做得到。

http://www.hkjc.com/chinese/racing/results.asp?racedate=09/09/2007&raceno=5&venue=ST

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款