登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 請問大家e-win有否問題?
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 請問大家e-win有否問題?
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2007-09-09 on 18:34
I see ,像我這些雞仔注只得用 slow bet啦

Profiles of rodney     
年年開心poonkamon

註冊於: 14/06/2003
發帖數目: 110
發表於: 2007-09-09 on 18:41
曾經出現問題,杸注第二埸後,因時間太耐,彈出視
窗問是否繼續使用或登出,我選擇登出,後再登入,但
多次輸入密碼都不被接受,引致第三埸不能投注,
後經重新在此電腦啟動服務,由第四埸開始已可正常
投注.

Profiles of poonkamon   
上帝禁區joey909kl

註冊於: 13/05/2003
發帖數目: 2105
發表於: 2007-09-09 on 19:03
Quote:

On 2007-09-09 18:34, rodney wrote:
I see ,像我這些雞仔注只得用 slow bet啦

哈哈哈...佛
承上:
speedbet??oh i see

害我笑左2/3分鐘 唔好理我 我超低b傢 咩都笑一大爛餐
就係因為呢個speedbet 成日害我輸多幾百幾百(開閘前/走地)

Profiles of joey909kl   Email joey909kl   Go to the user WebSite joey909kl     
shwong

註冊於: 08/12/2006
發帖數目: 236
發表於: 2007-09-09 on 23:56
唔好玩我啦,你用少少錢就可以食大茶飯,輸得少win得多梗係唔用啦,我呢d擺明係幫馬會打工(白做),所以先會俾我用"屎必劈"。

Profiles of shwong   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2007-09-10 on 13:06
Quote:

On 2007-09-09 23:56, shwong wrote:
唔好玩我啦,你用少少錢就可以食大茶飯,輸得少win得多梗係唔用啦,我呢d擺明係幫馬會打工(白做),所以先會俾我用"屎必劈"。

shwong賢弟,
您係大户, 馬會梗係特別優待您, 下次馬會寄啲香格里拉酒店自助餐飛彼您, 記得叫埋我呀, 等我地呢一類双失中年人食番餐都好啦.

Profiles of JimmyMa   
獲利rodney

發表於: 2007-09-10 on 15:31
Jimmy兄,

馬會對我這類小戶都關照,寄左D"大9樂"餐券給,唔知你有否興趣呢?
對我這些"雙得青年"(得到壓力及恕氣)都算是一樣獎勵。 (just kidding)

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2007-09-10 on 20:57
Quote:

On 2007-09-10 15:31, rodney wrote:
Jimmy兄,

馬會對我這類小戶都關照,寄左D"大9樂"餐券給,唔知你有否興趣呢?
對我這些"雙得青年"(得到壓力及恕氣)都算是一樣獎勵。 (just kidding)

有 " 大渣樂 " 餐券, 我啱! 我日日下午茶都係佢度嘆杯奶茶, 自己仲帶埋2個蛋撻入去, 佢杯奶茶確係好掂, 夠哂茶味, 敢誇各快餐店之首, 各位馬友, 快啲去試吓, 唔係就係您地嘅損次.

咁大聲唱, 其实我買左大渣樂啲股票係手, 冇辦法唔係度唱一唱好佢啦, 希望聽日升哂幾个价位, 咁就掂囉

Profiles of JimmyMa   
shwong

註冊於: 08/12/2006
發帖數目: 236
發表於: 2007-09-10 on 23:18
JimmyMa兄 & 獲利兄:
如果今年可以捱到馬會派餐卷,我必預你們一份。
今年不公佈改變跑法及即日磅位,我都唔知點買落去好,差唔多令我武功全癈(我越買越驚,對你們有影響嗎?)。
睇黎就快要正正經經去找份工作了。
原來 大家鑊 的奶茶要連蛋撻享受,我會好好嘗試嘗試。

Profiles of shwong   
上帝禁區joey909kl

註冊於: 13/05/2003
發帖數目: 2105
發表於: 2007-09-11 on 01:01
唔公佈改變跑法同即日磅位 有咩影響?
唔係玩野 真係想知

事關如果家下有得受注周六賽事 我應該已經洛左頭注 香
永旺財/大家平安/宇宙良駒/冠先鋒
4x11win好冇

Profiles of joey909kl   Email joey909kl   Go to the user WebSite joey909kl     
獲利rodney

發表於: 2007-09-11 on 01:04
即日覆磅都有參考價值!

但跑法就.....................
就算講左都未必做到手啦!

我覺得賽前只公佈 "不同以往"就OK,反正大家都在試下

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款