登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 數據馬(9月19日賽事)~~~~~~~~!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )
Author 數據馬(9月19日賽事)~~~~~~~~!
ad9394

註冊於: 06/02/2004
發帖數目: 76
發表於: 2007-09-23 on 15:45
弓起 ... 『紅酒鎮寶』

Profiles of ad9394   
cmyk

註冊於: 10/01/2005
發帖數目: 641
發表於: 2007-09-25 on 00:02
Quote:

On 2007-09-19 16:56, MML wrote:
今晚冇心水, 留待星期日啦:紅酒、勝德、幸運、一號 ... ^_^

多謝~~原來呢四隻心水有分次序(早知頭兩隻買大D ),睇漏咗隻收風馬
如在別處寫野,唔該話埋俾我知

Profiles of cmyk   
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2007-09-25 on 03:27
Quote:

On 2007-09-25 00:02, cmyk wrote:
Quote:

On 2007-09-19 16:56, MML wrote:
今晚冇心水, 留待星期日啦:紅酒、勝德、幸運、一號 ... ^_^

多謝~~原來呢四隻心水有分次序(早知頭兩隻買大D ),睇漏咗隻收風馬
如在別處寫野,唔該話埋俾我知

心水有分次序 ..... 其實都要睇賠率, 我自己就剩係主力買"紅酒", 細注買"一號" (貪佢二十幾倍嘛); 其餘兩隻臨場都嫌太熱。

收風馬 ...... 顧名思義, 唔可以咁揚啦, 姑且講開又講兼仲要細細聲(細細隻字)。週六同 Rodney hi tea 見到面咪提過吓 lor, 我自己都冇買。

如果別處有野寫, 到時自然會賣吓廣告。 ^_^

Profiles of MML   
cmyk

註冊於: 10/01/2005
發帖數目: 641
發表於: 2007-10-14 on 14:23
微字粒.....勁呀!
我買雙鑽.....撞車

Profiles of cmyk   
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2007-10-14 on 14:38
Quote:

On 2007-10-14 14:23, cmyk wrote:
微字粒.....勁呀!
我買雙鑽.....撞車

Hehe, me too.
Just P & QPL ja.

Profiles of MML   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款