登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 大家以後唔駛刨馬架.個班騎師玩哂
Author 大家以後唔駛刨馬架.個班騎師玩哂
閃電飛龍19633356

註冊於: 07/09/2007
發帖數目: 708
發表於: 2008-01-21 on 02:43
佢哋想邊只馬贏就去邊只馬,後面啲就造作咁推下只馬,唔得就揾馬屎沸藏入去.再唔係就好象個博條七咁左穿右插.吊佢老母,造馬造成咁樣,馬會想投注額高都己難,次次都係啲有內幕料大戶最後一秒波中哂,直投搶錢咁搶,啲小市民馬迷比班友當水魚咁當,未試過賭馬賭到咁灰,本來刨馬都難度好高啦,仲要馬迷刨個班騎馬人己時死己時病.

Profiles of 19633356   Go to the user WebSite 19633356   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2008-01-22 on 10:50
其實一向都係甘架啦,久而久之,大家都覺得呢個經已係游戲規則了。
你想下,一場四班賽事,出馬14隻,有幾多隻真係「想爭取最佳名次」??而有幾多騎師,係想「盡力將座騎爭取到最佳名次」??
輸馬叫部署,叫減分,係甘架啦。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Heart and Souljamestam007

註冊於: 12/04/2007
發帖數目: 108
發表於: 2008-01-22 on 14:11
我很早以前都讲过, 自从CEO陈作主后, 这个现象更明显, 马场已经返囘呂乐时代啊! 佢地揾专人睇全港报纸佬贴士, 然后造马, 财雄势大, 其实一只5倍的大热门不一定最多人买㗎! D冷门马最離譜, 13档劣挡+梁明伟=50倍赔率(开心錢) / 9岁老马就比个1档+梁明伟=10倍(信宝) 今季马会御用杀手. 排位又话电腦派位, 你都好信! D练马師都係睇Order做人, 所以你会发覚他们已经无咗以前赢马果种激情. 个韋达重利害, 大热门马跑跑吓覚得只马有问题可以拉停!!!???? ICAC 知吾知㗎??

Profiles of jamestam007   
Heart and Souljamestam007

註冊於: 12/04/2007
發帖數目: 108
發表於: 2008-01-22 on 14:18
三丅可以控制賽果, 你地覚吾覚每逢季尾, 圣誕, 及春節都一定之前几期无人中的三丅呀? 吾通!D马知道我地几时过節?

Profiles of jamestam007   

發表於: 2008-01-22 on 20:38
我都覺察到有啲馬唔知乜嘢事又成大熱,聽晚只天澤又一只擔飛馬,個班仆街我睇又會去只火噴噴圍色殺哂.你話佢哋班造馬人會唔會個個坐係度睇住個電算機等馬會高層落柯打,大家拆掂咗就出去係咗騎下做個樣.佢哋幫落飛啲人跑完又有錢收.ICAC唔覺得佢哋有問題架嗎?哎~~中國人管中國人就會出呢啲問題.97前我賭馬未見過會有呢啲事情次次跑馬日場場出現

Profiles of 19633356   Go to the user WebSite 19633356   

發表於: 2008-01-22 on 20:58
聽晚有一只馬.大圓機.呢只馬我睇過哂佢今季資料片,,超哂班不過係尾場最慘係個博條七騎,跑打吡都得.信我啦

xieganlan

註冊於: 17/01/2008
發帖數目: 4
發表於: 2008-01-22 on 22:45
请19633356
加我QQ270972340

Profiles of xieganlan   
xieganlan

註冊於: 17/01/2008
發帖數目: 4
發表於: 2008-01-22 on 22:46
请唯心所现, 唯識所變jamestam007加我QQ270972340

Profiles of xieganlan   
上帝禁區joey909kl

註冊於: 13/05/2003
發帖數目: 2105
發表於: 2008-01-23 on 01:04
師兄 又唔好咁灰~ 其實又唔係咁假姐

超班馬都成日贏馬傢 可以點假 姐 最緊要唔好瞓身 賭既野留多幾線 長賭長有

3倍馬 3次中一次都贏左娛樂啦 對唔對先

Profiles of joey909kl   Email joey909kl   Go to the user WebSite joey909kl     

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款