登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 年初三發財埋黎!
Author 年初三發財埋黎!
kinghorse

註冊於: 26/07/2006
發帖數目: 17
發表於: 2008-02-09 on 00:28
近日城中熱話必然係網上的淫照風波,發佈者就好像有劇本一樣一浪接一浪,你話照片是移花接木咩?佢又即出

連環圖,你發表聲名聲討咩?佢就出更淫亂的照片,警方高調拉人咩?佢就在你拉人後再發放多張新照片,背後就

好像恥笑警方的無能,其實娛樂圈一褸都係咁烏煙障氣,本馬王就冇陳生咁勁玩一級明星,但係電視台姐仔本馬

王都玩唔少加埋其他真係有餘天上的繁星,數到數唔晒,當年有條線成人節目主持陳XX不只出黎做更係幫手搭路,

一些半紅不黑的姐仔最易埋手,不過本馬王玩女好有品唔會影相,更加唔會做D佢0地唔願意做既野,事先傾好晒,

無謂有手尾麻。

好勒….講住咁多先,上次教大家如何用一匹特性馬<得運寶>來獲利,需然本馬王選的兩匹後上馬唔入圍,但係勝出

頭二馬都係後上馬<潚灑叻龍>,<喜德寶>而本馬王選的兩匹2<鑽飾年代>及9<黃金好勁>分別跑四五名,証明本馬王方

向正確但稍欠運罷了,<得運寶>在1月30日再出,這仗當然是本馬王出擊場次啦該場本馬王用<如雷>作重心投注拖四

匹後上馬只要一匹放頭的心中有運結果一如所料三甲都是後上馬勝出,本馬王不但彌補了上次的損失,更大有進賬,

以下就是本馬王的部份記錄。

明天初三跑馬,睇黎都係熱門贏多,在十一場中本馬王嘗試揀第四場估計是較好分的場次本馬王簡單講講,大熱

6<金同德>試過前領及後上取勝,唔飛得1<青蝠王>2<皇帝出巡>兩匹性能好接近,但係2<皇帝出巡>經常要克意飛出

大外檔衡刺,1<青蝠王>近績較可取上仗1400都接近今仗要,另外大冷12<快活莊主>上仗泥地唔計,千二會好過千四

估計今場末段都係一堆馬過終點,有機會影相記住要拖埋,10<開心之星>經常接近拖埋,後上馬要埋11<聲威旺>。

賽馬王

09-02-2008

kinghorse點netfirms點com/

Profiles of kinghorse   Email kinghorse   Go to the user WebSite kinghorse   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2008-02-11 on 23:52
1P ONLY......

Profiles of hinchung   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2008-02-12 on 17:34
唔係咩叫「本馬王」。一向呢D都係雷聲大雨點少,講就兇狠,做就把能架啦。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

發表於: 2008-02-12 on 17:34
死啦,我打左粗口添
SORRY~~

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2008-02-12 on 23:14
Quote:

On 2008-02-12 17:34, home wrote:
死啦,我打左粗口添
SORRY~~

合適語言啫。

不如"本"兄講吓股票好過啦, 近期好激啊!

Profiles of MML   
河馬仔hiphip3678

註冊於: 30/08/2004
發帖數目: 6147
發表於: 2008-02-12 on 23:18
馬王果然係馬王,小弟冇野講,不過我都係信船主多D,哈哈

船主兄,幾時帶細佬去識下女仔呀

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2008-02-13 on 02:07
其實係其他賽馬論壇聽過佢大名,聽聞佢曾經試過一場馬貼十一隻,另外三隻跑入前三名了!

Profiles of hinchung   
船主~~home

發表於: 2008-02-13 on 14:35
識女仔??唔係卦....我好耐無玩呢家野了,不過都係時候找定D女仔,歲零個D,只要經過我對眼SCAN下,就知咩品種,到十八年後,就介紹比我個仔。
不過我諗我個仔,溝女一定叻過我多多聲,但講到專一,應該係我對老婆最專一!!!!

貼十一隻,跑另外三隻出黎??其實如果真係真有奇事,我覺得堅勁喎。我一場貼六七隻,都未必貼到條三重彩,佢三隻就中~~

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款