登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 盡地一煲
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 盡地一煲
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2008-02-13 on 21:53
R7 飛快贏做膽,拖不老英雄、時尚風采

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

發表於: 2008-02-13 on 21:55

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

發表於: 2008-02-13 on 22:20
Well Done~~

河馬仔hiphip3678

註冊於: 30/08/2004
發帖數目: 6147
發表於: 2008-02-13 on 22:36
跑第二,好野,但冇隻4就好啦

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    
船主~~home

發表於: 2008-02-13 on 22:48
我都真係賭到無乜心機。
大喜訊做膽又拖唔到。
快步速威馬加鞭又買正Q。
到更奇妙買PQ,又拖唔到。
到呢場飛快贏做膽,算啦,拖番兩隻熱門,結果又係甘。

開季至今都係甘,灰到爆。

有規有舉,向着標竿直跑!gogohorse

註冊於: 25/11/2004
發帖數目: 425
發表於: 2008-02-13 on 22:55
Quote:

On 2008-02-13 22:48, home wrote:
我都真係賭到無乜心機。
大喜訊做膽又拖唔到。

你叠我啦,你场快步速.老板单棍就中·

Profiles of gogohorse   
船主~~home

發表於: 2008-02-13 on 22:57
恭喜恭喜~

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2008-02-14 on 15:30
[quote]
On 2008-02-13 22:48, home wrote:
我都真係賭到無乜心機。
大喜訊做膽又拖唔到。

船兄, 睇完您講嘅野, 我又抵唔住頸, 以老賣老的話吓您, 但千祈下季加會費加我咁多喎. 都唔明您點解要話灰到爆, 其实我諗您應該檢討吓您自已的投注方式, 您咁買法是停留左70年代的亞伯投注方式, 賭馬是要與時共進, 不斷要增值, 賭馬最重要是首先要保本, 不要講大細注的問題先, 睇見您選的馬胆, 全是超過10倍以上的冷門, 咁點可以買單Q/QP, 又或拖2隻就可以, 您以為自己姓耶, 叫亞蘇牙! 就算真正有料的幕後人, 當佢收到一隻冷門料後, 佢地都唔敢好似您咁買, 佢地一定用佢隻馬買哂Q/QP全餐先, 然後再揀幾隻佢地認為有机会的馬, 再買大注Q/QP, 理由就是佢地自己知隻馬一定冇W有P, 但點知會唔會有啲跛馬走入黎, 所以一定寧可殺錯,唔可放過, 就算中唔正大注Q飛, 都可保本兼有微利. 當然, 如果您選熱門做胆, 就不需咁買法喇. 希望您下次再post啲飛上黎, 係等我地同您分享吓您收錢的喜悅, 唔好再講个 " 灰 " 字啦! 好唔好?

成日有人問乜野叫幕後人? 叫幕後人, 可以講有两種人:
1. 佢祗要講一声, 唔駛自己囉錢出黎, 就有人幫佢落注.
2. 而幫依個唔駛俾錢嘅人落注的人.

Profiles of JimmyMa   
船主~~home

發表於: 2008-02-14 on 16:14
我絕對明白你所講,但你都要明白,我限左自己一日最多賭二百,輸晒就唔再買,如果買條全餐,一場就搞掂....鬼叫我窮~~

我都係中左條單T,第七場先買50元一條1拖2,平時第四場都經已輸完,係公司R緊腳指了。

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2008-02-14 on 16:46
Quote:

On 2008-02-14 16:14, home wrote:
我絕對明白你所講,但你都要明白,我限左自己一日最多賭二百,輸晒就唔再買,如果買條全餐,一場就搞掂....鬼叫我窮~~

我都係中左條單T,第七場先買50元一條1拖2,平時第四場都經已輸完,係公司R緊腳指了。

嘅然您限左自己一日賭200咁有定力, 咁有無限左自己一曰贏幾多就收手呢? 如果一日限賭200, 正所謂初一唔賭, 15都要賭, 咁咪買一鋪算囉, 用隻冷胆買全餐10注, 11條飛, 再補吓其他, 得就得, 唔得就忽得就算, 總好過您奄吓奄吓, 自己激自己, 咪仲傷身. 您咁買法, 係至在過引多啲喎

Profiles of JimmyMa   
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款