登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 盡地一煲
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 盡地一煲
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2008-02-14 on 17:31
好,星期日我就聽你講。

有呀,我一日唔可以贏多過三千萬,多左我就收手架啦。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2008-02-14 on 21:32
Quote:

On 2008-02-14 17:31, home wrote:
好,星期日我就聽你講。

其实如果您揸住200元為限注, 不如一早踱条Q或QP一拖二3x7(補多60元)搏吓咪仲好, 可能一個唔覺意過哂3關就贏大錢, 好過您啄啄吓, 就算俾您啄中, 都唔謊贏得多, 係唔係? 當然您可能睇見有飛才買, 才覺穩陣吧了.

Profiles of JimmyMa   
有規有舉,向着標竿直跑!gogohorse

註冊於: 25/11/2004
發帖數目: 425
發表於: 2008-02-15 on 05:44
Quote:

On 2008-02-14 21:32, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2008-02-14 17:31, home wrote:
好,星期日我就聽你講。

其实如果您揸住200元為限注, 不如一早踱条Q或QP一拖二3x7(補多60元)搏吓咪仲好, 可能一個唔覺意過哂3關就贏大錢, 好過您啄啄吓, 就算俾您啄中, 都唔謊贏得多, 係唔係? 當然您可能睇見有飛才買, 才覺穩陣吧了.

JimmyMa绝对支持你講法,但我还欠一点狠.所以到头耒湿吓湿吓湿出血.要与船主兄趕快纠正过耒.像909説,少赌三鋪買大一鋪.分清要过引还是要赢錢!!!

Profiles of gogohorse   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2008-02-15 on 12:25
船兄:新正頭看了您此"灰"帖,有幾句話擺在心,不吐不快,不敢指教船兄,祗是出於關心,純為肺腑之言.
船兄之所以覺得灰是因為對賽馬作出過不少研究,但收獲卻未如理想.有句話講得岩:無人會說長期贏錢的人是職業賭徒,職業與病態的區別在於是否懂得理財.臨淵羨魚不如退而結网.
Jimmy兄及規舉兄所言很有道理,而我認為尚有其他的做法可以兼顧到過癮又有機會贏錢.
是否可以把每日的投注金200元集中為每月2000元來管理.選取自己認為命中率最高的一個方或交叉使用幾個,熱的就專攻W,冷的就大P細W小小Q.方法一,滾雪球:每次買基金的十份一,所謂贏谷輸縮,慢慢滾大.方法ニ,疊瓦仔:專賭冷的大P細W,第一鋪10元第ニ鋪20元,中了又重來,集腋成裘.等有了盈余便可以用Jimmy兄的方法博大運,或用規舉兄的方法盡地一煲.這個月輸晒米下個月再來羅,其實,如果這樣都要輸便是眼光問題了,無得怨,當娛樂費,如果每個月多三幾B栽培船仔好個成日贏波輸盤呀.另外亦可以集合三兩個网友組織基金會,大家三幾B埋堆,有組織有紀律地推,大喲仲可以返賠率.如果您樹旗,我會第一個報名架,唸下啦!唔使成日都比D馬王串嘛!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
xmas8888

註冊於: 20/07/2003
發帖數目: 620
發表於: 2008-02-15 on 20:02
結合各位兄弟所言,得出一個結論,若果次次用相同注碼做投注上限,純粹用數學來計算,你就一定唔可能會羸.馬場上的成敗,第一是方法,其次是本錢,方法是正確有效,就算是少少本錢,都可能會有所成就.
下列資料各位可看看有何投注玄機.

http://www.badongo.com/file/7805442

Profiles of xmas8888   Go to the user WebSite xmas8888   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款