登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 「喜蓮福星」–二月十七日沙田賽事第九場(399)
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 「喜蓮福星」–二月十七日沙田賽事第九場(399)
RedWhiteBlue

註冊於: 24/06/2007
發帖數目: 83
發表於: 2008-02-15 on 20:59
二○○八年二月十四日

練馬師告東尼今早告知受薪董事小組,二○○八年二月十七日星期日沙田賽事Mercedes-Benz香港打預賽宣佈出賽馬匹「喜蓮福星」,由於右前蹄疼痛而未能按照原定計劃在二月十日星期日進行快操,但今早在河畔操練跑道進行了操練。

今早操練後,「喜蓮福星」接受了獸醫(賽事管制) 的檢查。獸醫表示,「喜蓮福星」右前蹄疼痛,現將由釘甲匠加以護理。

在星期日的賽事舉行之前,獸醫(賽事管制) 會繼續監察「喜蓮福星」的狀況。

Profiles of RedWhiteBlue   
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2008-02-16 on 16:37
希望佢唔好退出啦, 靠哂佢架 ... 頂住d飛。

Profiles of MML   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2008-02-16 on 16:59
醫生話我視力出現問題 (有近視), 所以無眼睇佢,
不過醫生話叫我睇多d綠色野, 應該有幫助.

Profiles of hkhorsetrack   
MML

HK
發表於: 2008-02-16 on 20:35
Quote:

On 2008-02-16 16:59, hkhorsetrack wrote:

死靚仔, 唔好唱熱哂喎。你係咪受命於馬會散播流料架?

MML

HK
發表於: 2008-02-17 on 17:25
Quote:

On 2008-02-16 20:35, MML wrote:
Quote:

On 2008-02-16 16:59, hkhorsetrack wrote:

死靚仔, 唔好唱熱哂喎。你係咪受命於馬會散播流料架?

應該有 $25 place, 俾你唱到(or 買到)得番 $20!
今晚 dinner 唔夠錢整多件 cheese cake 啦。

liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2008-02-17 on 19:23
Quote:

On 2008-02-17 17:25, MML wrote:
.....
應該有 $25 place, 俾你唱到(or 買到)得番 $20!
今晚 dinner 唔夠錢整多件 cheese cake 啦。

剩係執方仔尾果兩場都夠你飛過黎美國食cheese cake啦!
話時話, 美國呢邊有間餐廳係以cheese cake聞名, 幾百間分店遍佈全國, 你下次黎美國一定要試下呀!
http://www.thecheesecakefactory.com/menu_Display.asp?pg=2
但由於呢間餐廳週時太旺場又冇得訂位, 我好少堂食, 通常都衹係幫襯外賣"To Go".

Profiles of liup   
MML

HK
發表於: 2008-02-17 on 19:44
Quote:

On 2008-02-17 19:23, liup wrote:
Quote:

On 2008-02-17 17:25, MML wrote:
.....

剩係執方仔尾果兩場都夠你飛過黎美國食cheese cake啦!
話時話, 美國呢邊有間餐廳係以cheese cake聞名, 幾百間分店遍佈全國, 你下次黎美國一定要試下呀!
http://www.thecheesecakefactory.com/menu_Display.asp?pg=2
但由於呢間餐廳週時太旺場又冇得訂位, 我好少堂食, 通常都衹係幫襯外賣"To Go".

夠咯!幫襯外賣係咪平d? 有冇得"送外賣", go to .... HK. ^_^

河馬仔hiphip3678

註冊於: 30/08/2004
發帖數目: 6147
發表於: 2008-02-17 on 20:17
方仔尾兩場隻頭馬唔係度,我請您食廿件chese cake都得呀,今日冇陰公呀.................

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    
MML

HK
發表於: 2008-02-17 on 20:36
Quote:

On 2008-02-17 20:17, hiphip3678 wrote:
方仔尾兩場隻頭馬唔係度,我請您食廿件chese cake都得呀,今日冇陰公呀.................

如果下次入場見到你, 一次過請您食廿件cheese cake。 ^_^

河馬仔hiphip3678

註冊於: 30/08/2004
發帖數目: 6147
發表於: 2008-02-17 on 21:11
Quote:

On 2008-02-17 20:36, MML wrote:
Quote:

On 2008-02-17 20:17, hiphip3678 wrote:

如果下次入場見到你, 一次過請您食廿件cheese cake。 ^_^

我第9場買3+5+12+13正Q+單T............
我第10場買11膽拖8,9,10正Q............同埋T

尾兩場買重哂,就係隻隻跑234

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款