登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 馬中自有"晏魚肉"------尋找PQ之另一半
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 下一頁 )
Author 馬中自有"晏魚肉"------尋找PQ之另一半
cmyk

註冊於: 10/01/2005
發帖數目: 641
發表於: 2008-02-24 on 11:09
Quote:

On 2008-02-24 01:02, samana wrote:

請唔認高手的高手指正.
場 馬號 馬名 騎師 馬房 賠率
1 2 勁收 棠 苗 18
2 5 善風 韋 苗 29
3 2 衝鋒槍 柏 方 19
4 14 日月龍駒 傑 沈 18
5 4 強信心 杜 理 47
6 1 森威力 棠 呂 19
7 4 終身美麗 柏 東 8.5
8 1 常歡笑 柏 李 23
9 11 快馬功成 柏 方 11
10 2 爆燈 民 摩 13
Thank you 你們 again!
[/quote]
你揀果D咁冷,等我揀返D熱門先
J074 H308 D009 G042 G096 H331

Profiles of cmyk   
有規有舉,向着標竿直跑!gogohorse

註冊於: 25/11/2004
發帖數目: 425
發表於: 2008-02-24 on 12:16
Quote:

On 2008-02-24 11:09, cmyk wrote:
Quote:

On 2008-02-24 01:02, samana wrote:

請唔認高手的高手指正.

[/quote]
阿sir:你用摩仕码呀!
紅大 野峽冷生跑蠻 嘉腦嘉輝車醒爆玉

Profiles of gogohorse   
有規有舉,向着標竿直跑!gogohorse

註冊於: 25/11/2004
發帖數目: 425
發表於: 2008-02-24 on 15:29
Quote:

On 2008-02-24 11:00, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

On 2008-02-20 15:46, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2008-02-20 15:01, cmyk wrote:
我唔係高手,提一提你神奇小子今晚谷草告別戰,搵佢幫手

我都唔係高手, 我係 " 高 " 佬, 因為我短手短脚, 成個騎師咁 您講的R4, R5 两場我最鈡意, 亦最有point, 值得投注, 但先此声明如R3, #9入三甲, R4 #4就唔駛買. 收到唔收到?

請唔認高手的高手指正.

Sam兄, 今日啲馬, 唔係咁好"玩", 輕注可也! 睇番您的心水, 我比較喜歡R6森威力, 此馬鼻血後, 賽前做足功夫, 操練手法必拼無疑, 不需担心鬥志, 又有倍率,值得投注. 至於R5強信心就無謂買喇, 冷門不如考慮吓佢嘅棄騎皇帝駕到都唔錯嫁.
Good Luck!

劲呀!JimmyMa

Profiles of gogohorse   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2008-02-24 on 15:55
Thank you Jimmy!亦要多謝Kam 得以一Q返來,
真是虛心使人進步,驕傲使人落后呀!
Jimmy兄唔敢贊你,惊你驕傲......

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2008-02-24 on 16:45
又一隻"常歡笑", samana兄d冷馬真犀利!

Profiles of liup   
晒馬samana

發表於: 2008-02-24 on 16:45
Quote:

On 2008-02-24 11:09, cmyk wrote:
Quote:

請唔認高手的高手指正.

[/quote]Thank you 兄隻H331又得米啦.

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2008-02-24 on 17:23
Quote:

On 2008-02-24 16:45, liup wrote:

噢! 唔原來冷熱都咁犀利至真。
"常歡笑"搭"快馬功成"一個孖, 和味呀! 恭喜~

Profiles of liup   
晒馬samana

發表於: 2008-02-24 on 17:30
Quote:

On 2008-02-24 17:23, liup wrote:
Quote:

On 2008-02-24 16:45, liup wrote:

雞仔食小米,有排都未到岸

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2008-02-25 on 11:58
Quote:

On 2008-02-24 17:30, samana wrote:
Quote:

On 2008-02-24 17:23, liup wrote:
Quote:

雞仔食小米,有排都未到岸

Sam兄,
下次當您再列出您的至愛心水, 我將會作另外一個方式答您, 因為發覺如果昨天我如用此新方式將您心水逐隻分析, 提醒您也提醒自己, 原來對我自己也帶來10多萬的進帳, 真係利人利己, 何樂而不為呢?

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

發表於: 2008-02-25 on 13:48
Jimmy兄,為你的”小有斬獲”而感到由衷的高興.很坦白說,這二天的獻丑能少有成績是純屬僥幸,實際上,我祗是希望能通過以武會友來幫補自己.以往類似這二天的情況我間中都能拾到D,但是未能夠真正做到一個較為穩定的收入.其一當然是缺少像Jimmy兄般的”高”佬指教,選取重心場合;其二是還未明确一套理財系統—-注碼安排,其三是學藝未精,尚須更多的工具或方法去觀察臨場之賠率異動並掌握出擊時機..故此,除了在此”鳴謝”Jimmy外,還想”呼與”其他高手過番一二”蕉”投注理財方法,睇賠率心得比小弟(一二個暗示都得),仲想建議船主多增加D”人無我有”的賠率資訊,咁就實在感恩不少了!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款