登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 難怪D寫马佬贴極贴吾中
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 難怪D寫马佬贴極贴吾中
Heart and Souljamestam007

註冊於: 12/04/2007
發帖數目: 108
發表於: 2008-03-06 on 09:07
第三場 盈然贏(H251) 一出押十一只馬拉住吾去等佢埋欄, 之前又想分多兩蚊, 安排過12檔, 嚇你吾好買. 得意寶就安排跑第2, 可惜韋達只馬拉吾住跑第2. 馬会造馬造得真出位.

Profiles of jamestam007   
cmyk

註冊於: 10/01/2005
發帖數目: 641
發表於: 2008-03-06 on 15:44
Quote:

On 2008-03-06 09:07, jamestam007 wrote:
第三場 盈然贏(H251) 一出押十一只馬拉住吾去等佢埋欄, 之前又想分多兩蚊, 安排過12檔, 嚇你吾好買. 得意寶就安排跑第2, 可惜韋達只馬拉吾住跑第2. 馬會造馬造得真出位.

你講野都幾過份,成Q日插人,作野又作得真出位

Profiles of cmyk   
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2008-03-06 on 16:34
Quote:

On 2008-03-06 15:44, cmyk wrote:
Quote:

On 2008-03-06 09:07, jamestam007 wrote:
第三場 盈然贏(H251) 一出押十一只馬拉住吾去等佢埋欄, 之前又想分多兩蚊, 安排過12檔, 嚇你吾好買. 得意寶就安排跑第2, 可惜韋達只馬拉吾住跑第2. 馬會造馬造得真出位.

你講野都幾過份,成Q日插人,作野又作得真出位

我收到劇本都係咁, 原定係韋達拉住跑第3, 幕後只重注買"單式三重彩", 其他 W/Q/QPL 全部唔駛補, 依家冚包散。

Profiles of MML   

發表於: 2008-03-06 on 18:13
我都唔明, 点解你地唔信个仆街馬会造馬. 如果你認为佢地跑真马, 而D冩馬佬又贴唔中, 即係话D冩馬佬唔識睇馬喇, 即係佢地低能喇. 每一只大热门的馬都係晨操及阵上有表現你地先至選, 但跑出来又唔係果D馬播? 你又作何解??? 有无睇过昨晚跑出的时间慢了幾多, (你地嘅强項打表)起碼低1班, 唔係造馬, 可能係馬会洒了太多的水, 変成跑软地!!!!

河馬仔hiphip3678

註冊於: 30/08/2004
發帖數目: 6147
發表於: 2008-03-06 on 21:35
Quote:

On 2008-03-06 18:13, jamestam007 wrote:
我都唔明, 点解你地唔信个仆街馬会造馬. 如果你認为佢地跑真马, 而D冩馬佬又贴唔中, 即係话D冩馬佬唔識睇馬喇, 即係佢地低能喇. 每一只大热门的馬都係晨操及阵上有表現你地先至選, 但跑出来又唔係果D馬播? 你又作何解??? 有无睇过昨晚跑出的时间慢了幾多, (你地嘅强項打表)起碼低1班, 唔係造馬, 可能係馬会洒了太多的水, 変成跑软地!!!!

精彩精彩,真係一百歲唔死都有新聞聽

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2008-03-06 on 21:58
Quote:

On 2008-03-06 18:13, jamestam007 wrote:

當我信"个仆街馬会造馬"時, 我唔响呢度出現啦, 因為我唔會再賭馬。

Profiles of MML   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2008-03-06 on 22:36
Quote:

我都要搭吓咀
既然您已知道馬会造馬, 應該係好好賭至啱嫁, 點解您仲要鬧馬會? 如果係我就唔会出声, 仲要掩住半边咀偷笑囉

Profiles of JimmyMa   

發表於: 2008-03-07 on 10:03
我都要搭吓咀
既然您已知道馬会造馬, 應該係好好賭至啱嫁, 點解您仲要鬧馬會? 如果係我就唔会出声, 仲要掩住半边咀偷笑囉
--------------------------------------------
就係因为有你呢D噉嘅人, 呢个世界先至噉亂.

ks1672

註冊於: 29/10/2003
發帖數目: 89
發表於: 2008-03-07 on 22:09
你話造馬,我都信,之不過好似已成歷史。
都幾懷念當時日子,一收到風就去馬會出糧。

但而家馬會的貼士咁準,又真係令到你覺得好似造馬。

但唔好再怪馬會播,佢一早通知左你喇:

第 3 場 , 1200 米 , 跑馬地( 草地 ) 好地 , 05/03/2008

馬號 馬名 最佳速勢指數
7 盈然贏 115 (好地)
3 安進 113 (好地)
6 富有心得 113 (好地)

名次 馬號 馬名
1 7 盈然贏
2 8 威馬加鞭
3 1 得意寶

第 4 場 , 1650 米 , 跑馬地( 草地 ) 好地 , 05/03/2008

7 信賴 108 (好地)
5 鷹隼 111 (好至快)
6 駕世鞍 107 (好地)

名次 馬號 馬名
1 5 鷹隼
2 7 信賴
3 2 友誼第一

第 5 場 , 1200 米 , 跑馬地( 草地 ) 好地 , 05/03/2008
3 喜富龍 109 (好地)
2 雄爆 108 (好至快)
9 皇仁神駒 106 (好地)

名次 馬號 馬名
1 3 喜富龍
2 2 雄爆
3 9 皇仁神駒

第3場中Win,第4場中Qin,第5場順序番黎三重彩仲派$2719.

其實馬會幾想你中,再唔中,的馬迷咪走晒去賭波。
之不過話埋俾你聽又點,你又會唔會買?

話到尾,會唔會係而家的寫馬佬收埋自己食,定係追唔上日趨激烈的賽事?

Profiles of ks1672   Go to the user WebSite ks1672   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2008-03-07 on 22:18
JAMES兄你錯了,你諗既野太過復雜代了。

其實好簡單之嘛,盈然贏係賽事打左支針,馬會特登唔CHECK,所以咪贏羅。

你諗下啦,馬會都要造馬,使乜叫其餘十一隻馬拉喎。拮支針得左。

至於點解寫馬老貼唔中︳因為個日應家柏宋訓醒,所以寫馬老同馬會高層開既「發放大熱貼士」會議無開,所以咪唔中羅。

我勸你都係唔好諗甘多野,小心壞腦。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款