登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

河馬仔專欄
管理員: hiphip3678

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 河馬仔專欄 >> 河馬仔4月1日賽馬日高班賽分析(第八場)
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 河馬仔4月1日賽馬日高班賽分析(第八場)
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2008-04-03 on 00:39
Quote:

On 2008-04-02 23:14, jamestam007 wrote:
To: 魔兄

你地平日同马会髙层开会贴埋D 大热害人真係无良心, 今日就只有河马仔发心做返个好人, 你地以後要远離佢, 等佢可以桃李满天下.

你应该都买咗个头落去, 明知9友利多win硬!!!

沒有辦法, 我地收左馬會少少著數, 要定期跟時間表出貼士, 今天編了河馬仔當值要中, 所以我臨場落左7注5萬蚊W落友利多到,下次好似到我當值了, 提下你記得捧場

Profiles of hkhorsetrack   
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2008-04-03 on 02:07
Quote:

On 2008-04-02 23:22, jamestam007 wrote:
船主~~home

恭喜船主, 我一早知你係髙人. 揾大錢!!!不过揾錢要有良心, 唔好害人, 你弄过网站出来应该係带给人们喜悦!

係囉, 船主快帶给我喜悦呀! Jamestam 兄不時都為本網帶來喜悦。

Profiles of MML   
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2008-04-03 on 09:20
頂唔順了...好耐無發言的我...都要忍唔住講句

笑X死

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2008-04-03 on 12:40
Quote:

On 2008-04-03 02:07, MML wrote:
Quote:

On 2008-04-02 23:22, jamestam007 wrote:
船主~~home

恭喜船主, 我一早知你係髙人. 揾大錢!!!不过揾錢要有良心, 唔好害人, 你弄过网站出来应该係带给人们喜悦!

係囉, 船主快帶给我喜悦呀! Jamestam 兄不時都為本網帶來喜悦。

如果你出多兩次「魚翅撈飯」篇,唔好話帶給你喜悅,我直頭帶埋高低潮比你。 ^^

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Heart and Souljamestam007

註冊於: 12/04/2007
發帖數目: 108
發表於: 2008-04-03 on 12:47
我唔知友利多会Win, 我就唔会之前话河马仔今次真的贴只Win友利多出來喇, 只不过你地成班低能的每次贴马,未Win出来的时候就贴唔中, 人家爆冷Win咗出来的就次次贴, 好似只升脋的(一溜煙)都话得, 买马都是一胆拖几腳嘅, 重要买唔中, 剩係識得欺笑怒駡, 如果你地唔係拿点稿费, 就真係成班低能兒就埋一齊学人赌马囉. 由其果件(模實屍), 真係九唔答八.

Profiles of jamestam007   
船主~~home

發表於: 2008-04-03 on 12:54
第一,請問友利多,有幾難中呀???你唔好講到好巴閉啦,我幾日專欄都有貼啦,使唔使scan比你睇呀。

威勁多99倍我大題兼行頭添啦,喂,個世界好大架ok?你睇下M字頭,兩次比四隻馬,四隻都Win晒,仲要唔係擦鞋仔大熱門,賽前賽後都有point,我真係麻煩你,攪清楚先好鬧人啦好冇??

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Heart and Souljamestam007

註冊於: 12/04/2007
發帖數目: 108
發表於: 2008-04-03 on 13:11
第一,請問友利多,有幾難中呀???你唔好講到好巴閉啦,我幾日專欄都有貼啦,使唔使scan比你睇呀。

边張報纸嘅专栏, 等我买返張离睇??????

Profiles of jamestam007   
船主~~home

發表於: 2008-04-03 on 13:31
所以話你目光窄就即係目光窄,連我地連d白痴仔寫邊份都未知,就插人,即係你根本連人地貼乜都未知,就經已開左口,除左褲入左一半先。

師兄~你改下啦好嘛??你唔係諗住,全香港真係得你一個中下嘛??........

魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2008-04-03 on 14:44
我身為模實屍要叫你地冷靜D, 尤其是船主你呀

如果你害我失去PLAYING BY HARDjamestam007這位貴客, 你真係有錢都賠唔起, 我難得有這樣的娛樂, 而他又是賽馬界百年難得一見的奇材.

最後......船主, 記得周六準時四點在馬場集合, 約了馬會高層今期研究出咩貼士, 因為周三河馬仔友利多放水太多, 今次要害多D人增加盈利.

Profiles of hkhorsetrack   
閃電飛龍19633356

註冊於: 07/09/2007
發帖數目: 708
發表於: 2008-04-03 on 14:52
我又要开会..不过我仲未系马会会员....唔知点好

Profiles of 19633356   Go to the user WebSite 19633356   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款