登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

刨馬技巧
管理員: home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 刨馬技巧 >> 大大大
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 大大大
derbyprince

註冊於: 16/11/2007
發帖數目: 520
發表於: 2013-07-15 on 02:22
甘美奧 主客和主勝

Profiles of derbyprince   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-07-15 on 23:03
01:07 希爾星堡
[ -1 ] : 奧斯達
[ +1 ] 1.92 主勝 和 客勝
初盤 12 / 07 【12:13】 1.92 3.40 3.20
更新時間 15 / 07 【19:06】 1.87 3.45 3.30
更新時間 15 / 07 【21:12】 1.92 3.40 3.20
3.40 主勝 和 客勝
初盤 12 / 07 【12:13】 1.92 3.40 3.20
更新時間 15 / 07 【19:06】 1.87 3.45 3.30
更新時間 15 / 07 【21:12】 1.92 3.40 3.20
3.20 主勝 和 客勝
主勝

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
pmengineers

註冊於: 23/11/2002
發帖數目: 1020
Hong Kong
發表於: 2013-07-15 on 23:52
Quote:

On 2013-07-15 23:03, kamchung wrote:
01:07 希爾星堡[ -1 ] : 奧斯達[ +1 ] 1.92

主勝 和 客勝

主勝

小李一刀哥:
以上是否你想寫的、最後要主(讓一球)勝@1.92 對嗎? 寫清楚D嘛、抄左甘多廢料落去、又好容易比你D戰友乘機話你一交叉樣就唔好喇!

我最近有個朋友仔叫做「屎標」、係呢度亂吠、仲引經據典叫D前輩做七鹿、無大無細、我代為賠罪、大人不記小人過!

亦既然隻希耳星保贏梗多至一球以上亞一刀哥你甘有信心、甘我唯有炸架依買+1球呢個輸梗叫做柯屎突既下盤喇。注碼賠彩得個1.92、無辦法輸死、亞一刀哥唔使擔心先、就照亞「屎標」串前輩既方式:深圳二圍酒黎同刀哥賠罪喇、都係刀哥點十九個、我點三個、加埋你我二圍貳四個、小弟心甘情願宴請刀哥、係味好好安排呢?

不過比面D、一刀哥你隻星保唔好10比零贏亞!!!

最後、梗係要讚你隻實牙實齒sure Win 有個七銀錢既美麗昇華買W唔使補P、贏到清脆利落、好野一刀哥!

Profiles of pmengineers   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-07-16 on 00:07
Quote:

On 2013-07-15 23:52, pmengineers wrote:
Quote:

On 2013-07-15 23:03, kamchung wrote:
01:07 希爾星堡[ -1 ] : 奧斯達[ +1 ] 1.92

主勝 和 客勝

主勝

小李一刀哥:
以上是否你想寫的、最後要主(讓一球)勝@1.92 對嗎? 寫清楚D嘛、抄左甘多廢料落去、又好容易比你D戰友乘機話你一交叉樣就唔好喇!

我最近有個朋友仔叫做「屎標」、係呢度亂吠、仲引經據典叫D前輩做七鹿、無大無細、我代為賠罪、大人不記小人過!

亦既然隻希耳星保贏梗多至一球以上亞一刀哥你甘有信心、甘我唯有炸架依買+1球呢個輸梗叫做柯屎突既下盤喇。注碼賠彩得個1.92、無辦法輸死、亞一刀哥唔使擔心先、就照亞「屎標」串前輩既方式:深圳二圍酒黎同刀哥賠罪喇、都係刀哥點十九個、我點三個、加埋你我二圍貳四個、小弟心甘情願宴請刀哥、係味好好安排呢?

最後、梗係要讚你隻實牙實齒sure Win 有個七銀錢既美麗昇華買W唔使補P、贏到清脆利落、好野一刀哥!

點只美麗昇華w咁簡單呀pm兄,11場賽事每場提供一隻5w1p添呀...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
龍王kamchung

發表於: 2013-07-16 on 00:37
昨夜玩賭波。31場波賭左29場。竟贏了24場波.買上盤贏是正常事.但買下盤都贏.正的是撞彩啦.還是數據顯示是這樣.平均有七成以上贏.

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-07-16 on 01:31
Quote:

On 2013-07-16 00:37, kamchung wrote:
昨夜玩賭波。31場波賭左29場。竟贏了24場波.買上盤贏是正常事.但買下盤都贏.正的是撞彩啦.還是數據顯示是這樣.平均有七成以上贏.

昨日我好你少少出六中六,你七成勝出率吾錯架啦,加油赢兄!禁昨日赢幾多?我昨曰六中六都係贏二十萬左右,你29中24,細細玩下都應執幾十萬吧

Profiles of tintin   
龍王kamchung

發表於: 2013-07-16 on 02:10
Quote:

On 2013-07-16 01:31, tintin wrote:
Quote:

On 2013-07-16 00:37, kamchung wrote:

昨日我好你少少出六中六,你七成勝出率吾錯架啦,加油赢兄!禁昨日赢幾多?我昨曰六中六都係贏二十萬左右,你29中24,細細玩下都應執幾十萬吧

29場中24場撞彩好運姐.應該無咁高的命中率才屬正常的。啱啱遇著剛剛咁巧恰.唔系成日都咁好彩架.當然望好運長存.昨日最有信心幾場實際只是七場中五場.其它都是細細地玩下.買下般當然只是玩下小注怡情.昨日日本波幾乎全中,只輸一場大板飛腳,其它場次都中.

龍王kamchung

發表於: 2013-07-16 on 03:04
Quote:

On 2013-07-15 23:52, pmengineers wrote:
Quote:

主勝 和 客勝

主勝

小李一刀哥:

宜家學埋人地讀主客和讓球,以前都好少玩呢家嘢,雙學識多一番野。新手初學賭球.好彩又命中。3比零.

pmengineers

註冊於: 23/11/2002
發帖數目: 1020
Hong Kong
發表於: 2013-07-16 on 03:16
小李一刀哥:
多謝手下留情、只係贏三粒、比祝面咯!
唔好客氣、深圳地點日子請你定罷、然後我地再分頭請人、當然你請十九個喇!總之係DB一齊高興!
pm

Profiles of pmengineers   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-07-16 on 09:48
[quote]
On 2013-07-16 03:04, kamchung wrote:
Quote:

宜家學埋人地讀主客和讓球,以前都好少玩呢家嘢,雙學識多一番野。新手初學賭球.好彩又命中。3比零.

好學為福啊贏贏,勤有功(氣/戲)無益,多啲運用人做我唔做式思考,須未能領先莊家,但若接近同步進行搶錢行動已算成功。

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款