登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

07-08年度個人實力挑戰賽★★★
管理員: home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 07-08年度個人實力挑戰賽★★★ >> 幸福得寶“脫B罩”,今次可以“到你來”
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 )
Author 幸福得寶“脫B罩”,今次可以“到你來”
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-03-30 on 21:57
Sam兄, 今次用番 " 到您來 " 又戴番罩, 是否可以W番來呀

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2009-03-31 on 11:15
Quote:

On 2009-03-30 21:57, JimmyMa wrote:
Sam兄, 今次用番 " 到您來 " 又戴番罩, 是否可以W番來呀

占兄,我都早早睇到了,只不過不提此馬,尷尬是也!
,尷尬一,之前誇下海口,三仗內要贏,如今已是第四仗,再翕口臭就會比Kamchun句兄笑我風水佬了.
尷尬二,呢隻幸福響3班頂贏過,而家落到五班,路程合強配,快步速利後上,排內檔C欄有位上,華哥媼緊強心劑,咁多天時地利人和都贏唔倒的話,我就會覺得戥華哥好無面了.
尷尬三,如果幸福今次成熱門,值唔值博是另外一樣野.如果係冷門,你又會怀疑點解”大甲拿”了.
之前聽船主兄講過,有d騎師練習拉馬慣左手勢,到博殺時都凈係識拉,有d練馬師慣左燉馬,馬骨都燉軟晒,埋門都乏力了.概括一句,腳就一定要拖.買W,我中意紅噹噹的老處多d嘍!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-03-31 on 11:35
Quote:

On 2009-03-31 11:15, samana wrote:
Quote:

On 2009-03-30 21:57, JimmyMa wrote:

,尷尬一,之前誇下海口,三仗內要贏,如今已是第四仗,再翕口臭就會比Kamchun句兄笑我風水佬了.
尷尬二,呢隻幸福響3班頂贏過,而家落到五班,路程合強配,快步速利後上,排內檔C欄有位上,華哥媼緊強心劑,咁多天時地利人和都贏唔倒的話,我就會覺得戥華哥好無面了.
尷尬三,如果幸福今次成熱門,值唔值博是另外一樣野.如果係冷門,你又會怀疑點解”大甲拿”了.
之前聽船主兄講過,有d騎師練習拉馬慣左手勢,到博殺時都凈係識拉,有d練馬師慣左燉馬,馬骨都燉軟晒,埋門都乏力了.概括一句,腳就一定要拖.買W,我中意紅噹噹的老處多d嘍!

Sam兄, 我係度諗緊點解您會对啲" 老處 " 好似我地啲股民对滙丰咁特別有情義结嘅? 唔通係會憶起您好多甜蜜嘅往事

唔好諗錯隔離, 我嘅意思係以前有邊隻老處馬開齋時, 俾您一擊即中, 收到盆滿砵滿, 攪到宜家您仲心思思回味緊呀

隻紅噹噹已經左試右試, 有人都已輸到兴, 所謂朽木不可彫, 強如告仔都係冇符駕啦! 講番轉頭, 您又期望佢係依場點样殺敵制勝呀

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

發表於: 2009-03-31 on 12:31
Quote:

On 2009-03-31 11:35, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2009-03-31 11:15, samana wrote:
Quote:

Sam兄, 我係度諗緊點解您會对啲" 老處 " 好似我地啲股民对滙丰咁特別有情義结嘅? 唔通係會憶起您好多甜蜜嘅往事

唔好諗錯隔離, 我嘅意思係以前有邊隻老處馬開齋時, 俾您一擊即中, 收到盆滿砵滿, 攪到宜家您仲心思思回味緊呀

隻紅噹噹已經左試右試, 有人都已輸到兴, 所謂朽木不可彫, 強如告仔都係冇符駕啦! 講番轉頭, 您又期望佢係依場點样殺敵制勝呀

依場馬點值得去研究跑法呢?大錢就一定唔出嫁啦,臨場無"料",味買十元Q幸福+紅噹噹頂下癮嘍!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
晒馬samana

發表於: 2009-03-31 on 14:01
幸福得寶幾時w得定退役,我相信好快都會有消息.但我掛念的Kamchung兄今季大都在閉門修練,唔知幾時至出山一顯神功呢?

q83638336

註冊於: 01/03/2009
發帖數目: 14
發表於: 2009-04-01 on 00:50
兄弟..我都系东莞架...有时间就加下我的QQ.大家讲下自己的心水

Profiles of q83638336   
q83638336

註冊於: 01/03/2009
發帖數目: 14
發表於: 2009-04-01 on 00:51
Quote:

On 2009-04-01 00:50, q83638336 wrote:
兄弟..我都系东莞架...有时间就加下我的QQ.大家讲下自己的心水

晒駱駝...我的QQ是79333300

Profiles of q83638336   
晒馬samana

發表於: 2009-04-01 on 12:15
Quote:

On 2009-04-01 00:51, q83638336 wrote:
Quote:

On 2009-04-01 00:50, q83638336 wrote:

晒駱駝...我的QQ是79333300

東莞兄,QQ是泡mm的玩意,好多病毒架,我地做正行生意,用msn正路d,不如你在本站內pm予我兄臺你之msn,我Add你好嘛?^_^

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款