登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

★★★08-09年度個人實力挑戰賽★★★
管理員: home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> ★★★08-09年度個人實力挑戰賽★★★ >> 給馬會的…
Author 給馬會的…
dino9413

註冊於: 10/01/2008
發帖數目: 496
發表於: 2008-11-04 on 04:45
大家有無覺得今季聽馬聽得好無引,今季自從將一班講馬佬換哂之後,黎一班新人講馬,真係聽得好無引,聽住一班垃圾係到狗吹,又唔準又無料,成日都唔知佢地係到亂UP,都唔知個所謂馬主L係邊個,有咩資格係到亂吹比心水! 連嘉恩講D馬既臨場狀態,我都好有疑問?佢到底識唔識?比番何文光講咪到好囉!起碼都有DD信心丫!剛剛週日聽呀什麼隊長講臨場狀態,一聽就知真係不知所謂! 有機會大家重聽佢到底講X!做左錦多年佢到底識唔識講狀態?仲有其他蛋散真係不知所謂!馬會話首次面臨赤字,大佬、你睇下你搵D錦既蛋散番黎講馬有咩野辦法唔赤字先得假?賽馬係專業的,我們投注係要你比D專業意見!加強我地投注者既信心等我地放心大大注買,並唔係是但搵一班垃圾天花亂墜就算!再講下電視台的幾個垃圾,第一個係死肥仔,睇見佢成日大大聲、得人驚,又無料,天生乞人僧。第二個朱標輝,唔知大家有無睇佢係「馬不停題」的表現,成只擦鞋狗錦,真係好乞人僧好乞人僧 擦鞋擦到出哂面!大佬唔錦表面得唔得!有時臨場去到馬會見到佢講馬就諗起佢個狗樣,真係唔想入錢,馬會真係要認真諗諗點樣令我地投主人投入去賭馬,令我地有信心大大注去輸比你。

Profiles of dino9413   
nelng

註冊於: 14/10/2005
發帖數目: 46
發表於: 2008-11-04 on 08:30
完全同意, 支持!!!
個人覺得, 最鐘意都係以前香港電台第一台, 真係好聽好多多多..............
商台啲馬評家資歴淺, 毫無説服力, 比唔到聽衆信心, 所以成日比人XXX, 商台最好換入以前港台人馬就冇得頂, 大家覺得又如何呀???

Profiles of nelng   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2008-11-04 on 09:19
算啦!一聽佢地就知無心做!
商台見獨市....咪超cut budget囉!
連多一兩位都請唔起~~~唉~~~
做個D又無晒心機~~~唉唉~~~
仲有個個馬主L,咪就係凌生個仔囉....佢反而唔多講野,當佢傻仔咪俾佢吹兩咀囉.....但係最鬼剋人憎就係個班友仔有心病,真係聾既都聽得出,唉唉唉~~~
真係好唔想聽佢地!

ATV就好似D人就死咁....沒精打采,以前驃叔,好大聲咁叫cam man,hey影個度....依家?影左另一處,轉頭再講啦...呢D就係有心做,同打份工既分別!無heart既!

Profiles of hinchung   
dino9413

註冊於: 10/01/2008
發帖數目: 496
發表於: 2008-11-04 on 12:56
講開香港電台第一台,我以前賭馬又係同nelng一樣,我祇係聽個幾個講馬佬講馬,準唔準唔講,起碼聽得開心有信心,一聽就知人地真係有料黎,唔係好似現在個班蛋散一味係到狗吹又無料,以今時今日既服務態度係唔得既,試問以佢地所講既所謂貼士,有幾多人會有信心聽完真係大大注賭落去?答案係無!!聽完佢地更加令人不安起疑憂慮買唔買好?我諗除左大陸落黎個班唔識賭會信之外,香港我地個班真係採你都傻,信你都傻仔。一日都係個仆街曾x權,一上任自把自為同我cut港台,細佬你唔鐘意聽馬並唔代表我地馬迷唔鐘意聽,你一上場就令我地馬迷憎你!搞破壞,搞到我地依家都唔知聽邊個講先好,邊個先可以做我地既扶手棒,希望將來有機會聽番商台講馬就好!唉!!!

Profiles of dino9413   
葱蛋炒飯ks

註冊於: 14/09/2003
發帖數目: 257
發表於: 2008-11-04 on 14:31
Quote:

On 2008-11-04 12:56, dino9413 wrote:
講開香港電台第一台,我以前賭馬又係同nelng一樣,我祇係聽個幾個講馬佬講馬,準唔準唔講,起碼聽得開心有信心,一聽就知人地真係有料黎,唔係好似現在個班蛋散一味係到狗吹又無料,以今時今日既服務態度係唔得既,試問以佢地所講既所謂貼士,有幾多人會有信心聽完真係大大注賭落去?答案係無!!聽完佢地更加令人不安起疑憂慮買唔買好?我諗除左大陸落黎個班唔識賭會信之外,香港我地個班真係採你都傻,信你都傻仔。一日都係個仆街曾x權,一上任自把自為同我cut港台,細佬你唔鐘意聽馬並唔代表我地馬迷唔鐘意聽,你一上場就令我地馬迷憎你!搞破壞,搞到我地依家都唔知聽邊個講先好,邊個先可以做我地既扶手棒,希望將來有機會聽番商台講馬就好!唉!!!

你点知大陸個班唔識賭會信?香港個班識賭就唔信?
难道你真系好識賭?

Profiles of ks   
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2008-11-04 on 16:25
Quote:

On 2008-11-04 08:30, nelng wrote:
...
商台啲馬評家資歴淺, 毫無説服力, 比唔到聽衆信心, ...

商台換哂人咩?好少聽, 真係唔知。
但係早幾個禮拜賭賭吓馬落街買下午茶, 聽咗一陣收音機, 好似仲係 張福元、連家欣、駱詠豪(好似) ...等, 多咗個 馬主L 囉。 Btw, 馬主L 同唔同 N年前寫天天日報嗰個?係咪响大摩度養房 嗰個馬主L ?

Profiles of MML   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款