登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

★★★09-10年度個人實力挑戰賽★★★
管理員: home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> ★★★09-10年度個人實力挑戰賽★★★ >> [鍾國成] 2009-2010年度個人實力挑戰賽
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author [鍾國成] 2009-2010年度個人實力挑戰賽
鍾國成chungkwokshing

註冊於: 17/10/2005
發帖數目: 400
HK
發表於: 2009-11-14 on 16:21
開皮!$20,000

第六場單T
大有利+家家興旺+喜盛龍@$5000
大有利+喜盛龍>開心多多+至勇威龍+賞感@靈活玩$1000

Bal : $14,000

Profiles of chungkwokshing   

HK
發表於: 2009-11-14 on 16:24
Quote:

On 2009-11-14 16:21, chungkwokshing wrote:
開皮!$20,000

第六場單T

哎呀, 唔係要賞感喎...
要補飛tim..

第六場單T
大有利+勝利飛駒+喜盛龍@$300

Bal : $13,700

xmas8888

註冊於: 20/07/2003
發帖數目: 620
發表於: 2009-11-15 on 09:20
鐘師兄駛唔駛一出即放,第一注已經超過百份之五十本錢,中左當然好肥,只是唔中的話,結果就係好快要收皮..

Profiles of xmas8888   Go to the user WebSite xmas8888   

HK
發表於: 2009-12-04 on 15:08
Quote:

On 2009-11-15 09:20, xmas8888 wrote:
鐘師兄駛唔駛一出即放,第一注已經超過百份之五十本錢,中左當然好肥,只是唔中的話,結果就係好快要收皮..

要放架..跟前d適合香港競賽模式嘛...
同埋...我d係短途種耶....

HK
發表於: 2009-12-04 on 15:22
Quote:

On 2009-11-14 16:24, chungkwokshing wrote:
Quote:

On 2009-11-14 16:21, chungkwokshing wrote:
開皮!$20,000

第六場單T

哎呀, 唔係要賞感喎...
要補飛tim..

第六場單T
大有利+勝利飛駒+喜盛龍@$300

Bal : $13,700

15.11.09 - 輸錢後感:-
唔....據某馬評家思維:"大有利一定係輸比場地偏差, 當日大利外疊後追...."

唔....雖然大有利斷得快過我 d 6up,但都係因為場地偏差...

唔...,0w1w跟前嗰三隻仲猶有餘勁頂到尾, 其中2隻再出分別係CL-1/1w1p..唔..唔斷一定都係因為有場地偏差...

唔, therefore:-

Open Bal: $13,700
6.12.09 第三場
紅蕉
W : $3,700
P : $4,000

Bal :$6,000
(唔...好快到總站嘞...)

HK
發表於: 2009-12-07 on 13:25
Opn Bal: $6,000+$8,600=$14,600
(紅焦唔係咁好味咋喎...)

9.Dec.09
R8
世界波
$1,000w
$6,600p

Bal : $7,000

魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2009-12-07 on 15:17
Quote:

On 2009-12-07 13:25, chungkwokshing wrote:
Opn Bal: $6,000+$8,600=$14,600
(紅焦唔係咁好味咋喎...)

9.Dec.09
R8
世界波
$1,000w
$6,600p

Bal : $7,000

未睇賠率貢快有策略 ..... 不過無左璐悅係變得簡單d...

Profiles of hkhorsetrack   

HK
發表於: 2009-12-07 on 16:45
[/quote]

未睇賠率貢快有策略 ..... 不過無左璐悅係變得簡單d...
[/quote]

..但係又整番隻藍天喎..唔知阿方兩隻點走位呢.

壞:-
如藍天死要放,瀟洒又唔知係边段會做野,我諗就算巫斯義坐住box seat, 分分鐘係600m都諗定收工好唔好date呀彤彤嘞..

好:-
巫斯義駛出久違了既放頭神技(騎到有開心風采8成已經好夠了..)

賠率都係咁上下啩, 唔會驚嚇地4~6倍呀?

魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2009-12-08 on 14:02
Quote:

On 2009-12-07 16:45, chungkwokshing wrote:
..但係又整番隻藍天喎..唔知阿方兩隻點走位呢.

壞:-
如藍天死要放,瀟洒又唔知係边段會做野,我諗就算巫斯義坐住box seat, 分分鐘係600m都諗定收工好唔好date呀彤彤嘞..

好:-
巫斯義駛出久違了既放頭神技(騎到有開心風采8成已經好夠了..)

賠率都係咁上下啩, 唔會驚嚇地4~6倍呀?

藍天.... 我擔心「安哥」果匹多d.....

Profiles of hkhorsetrack   
liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2009-12-08 on 14:41
Quote:

On 2009-12-08 14:02, hkhorsetrack wrote:
藍天.... 我擔心「安哥」果匹多d.....

究竟你係擔心「安哥」果匹, 定係果匹「安哥」呢?

Profiles of liup   
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款