登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

本站更新意見或報錯處
管理員: home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 本站更新意見或報錯處 >> 今日又黎亂買喇!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 下一頁 )
Author 今日又黎亂買喇!
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-05-15 on 15:31
4031 15-05-2011
10:25 沙田
星期日 位置Q 5 場 6 高分貝 + 9 勁加勁

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

發表於: 2011-05-15 on 15:42
六場 自由萬歲
神童
幸運來
明旺
呢場吹漲,選左四只馬,最后飛左只明旺。結果99倍跑第三名。望的會員仔有買啦。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-05-15 on 15:54
Quote:

On 2011-05-15 15:42, kamchung wrote:
六場 自由萬歲
神童
幸運來
明旺
呢場吹漲,選左四只馬,最后飛左只明旺。結果99倍跑第三名。望的會員仔有買啦。

嘩!你好高招喎!欽敬,欽敬。我以前溝女就同一時間一場買哂14隻W就實收銀,依家你仲高招過我,唔同時間落飛,隔日先買幾隻,賽日又買另外幾隻, 咁就真係唔駛撞棍都中囉

Profiles of JimmyMa   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-05-15 on 15:57
我唔係你會員啦。不過都lucky地中到。
我跟kamchung兄你有少少唔同啦!我係post d有信心既出黎同大家分享下。
其他個D無信心既冷門,我就唔獻醜架喇!
不過你就唔同喇!你會係跑完之後講番你既心水係乜野!我就唔會講番出黎呢!因為我自己信心較差!

Quote:

On 2011-05-15 15:42, kamchung wrote:
六場 自由萬歲
神童
幸運來
明旺

Profiles of hinchung   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-05-15 on 15:58
haha~~,勁呀阿sir!

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  

發表於: 2011-05-15 on 16:02
船主,我呢D雞仔注,僅僅追到個第三,lucky而已。

第七場我想搏拼勁及松風,松風信心好一點點。

龍王kamchung

發表於: 2011-05-15 on 16:05
Quote:

On 2011-05-15 15:54, JimmyMa wrote:
Quote:

六場 自由萬歲
神童
幸運來
明旺

嘩!你好高招喎!欽敬,欽敬。我以前溝女就同一時間一場買哂14隻W就實收銀,依家你仲高招過我,唔同時間落飛,隔日先買幾隻,賽日又買另外幾隻, 咁就真係唔駛撞棍都中囉

無人叫你信啊,昨天怕下雨,先落少少飛,特別系的孖寶仔,今天見的天無雨先真正下注,公道自在人心。你的嘩眾取寵無人會信你。系果句講果句,絕無大話。有神靈做證。

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-05-15 on 16:06
Quote:

On 2011-05-15 15:57, hinchung wrote:
我跟kamchung兄你有少少唔同啦!我係post d有信心既出黎同大家分享下。
不過你就唔同喇!你會係跑完之後講番你既心水係乜野!我就唔會講番出黎呢!因為我自己信心較差!

Quote:

六場 自由萬歲
神童
幸運來
明旺

其實佢嗰種手法又點逃得過我眼呀!好簡單,隔晚先買第三.四熱門WP,賽日再買大熱,次熱WP,咁你話一日跑10場會有幾多場1.2.3.4熱門係唔係度呢? 咁你話一日會中幾多場呢?:lol:

發表於: 2011-05-15 on 16:22
我其實想係度問野呀...叻叻仔仲追唔追呀?
雖然同上次差好多賠率,但係又驚佢得喎~~

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-05-15 on 16:29
Quote:

On 2011-05-15 16:06, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-05-15 15:57, hinchung wrote:

Quote:

六場 自由萬歲
神童
幸運來
明旺

其實佢嗰種手法又點逃得過我眼呀!好簡單,隔晚先買第三.四熱門WP,賽日再買大熱,次熱WP,咁你話一日跑10場會有幾多場1.2.3.4熱門係唔係度呢? 咁你話一日會中幾多場呢?:lol:

補充一句,所以啲飛買幾多錢係唔俾你睇,因為條條飛都係10元,咁成本就好輕,如果一千元注,收一個高級會員得3千,點維成本呀!條條飛10元就有數圍啦,老友!係唔係 呀!:lol:

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款