登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 老占有咩冷野
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 老占有咩冷野
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-01-11 on 20:14
Quote:

On 2012-01-11 17:06, kamchung wrote:
Quote:

On 2012-01-11 11:32, rickytlb wrote:
Quote:

On 2012-01-10 22:34, kamchung wrote:
占老兄。明晚有咩冷野。請賜教/

kam兄你作為數據派掌門人應先飲為敬先啱喎!3場8金得意馬會出貓提呢隻熱嘢,你肯唔肯定佢w硬呀?請教...

首先高柏新今季新來開倉,鬥志一定百份百。金得意本來就是四班頂的馬,升三班也可上名的馬。你話贏唔贏得啊。對手弱到無一只似樣。行街咁返來都有可能。

贏兄,如果睇埋臨場飛,隻8應該唔掂啦!

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-01-11 on 20:22
Quote:

On 2012-01-11 20:14, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-01-11 17:06, kamchung wrote:
Quote:

On 2012-01-11 11:32, rickytlb wrote:
Quote:

On 2012-01-10 22:34, kamchung wrote:
占老兄。明晚有咩冷野。請賜教/

kam兄你作為數據派掌門人應先飲為敬先啱喎!3場8金得意馬會出貓提呢隻熱嘢,你肯唔肯定佢w硬呀?請教...

首先高柏新今季新來開倉,鬥志一定百份百。金得意本來就是四班頂的馬,升三班也可上名的馬。你話贏唔贏得啊。對手弱到無一只似樣。行街咁返來都有可能。

贏兄,如果睇埋臨場飛,隻8應該唔掂啦!

佢老豆呀!成百萬咁買落去,得番8倍,我買嗰陣時仲係20倍!

yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2012-01-12 on 17:24
記得季初韋違輸完,老占就提過喜萬家換賴仔要小心, 昨晚小注50元WP略有收穫, 多謝老占. 單Q拖左樂有羸, 黎海榮騎得令人失望.

Profiles of yeunglm2005   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-01-12 on 19:03
Quote:

On 2012-01-12 17:24, yeunglm2005 wrote:
記得季初韋違輸完,老占就提過喜萬家換賴仔要小心, 昨晚小注50元WP略有收穫, 多謝老占. 單Q拖左樂有羸, 黎海榮騎得令人失望.

Yeung兄,恭喜你喎!唔駛多謝我,我咁耐講嘅嘢你仲記得. 抵你中嘅!其實依一翻話,我都唔記得係邊一個post講過,我好似係講: 喜萬家贏馬騎師一定一定係賴仔!唔知啱唔啱呢?我都想揾翻依個post出嚟回味吓,不過我唔識揾囉!

yeunglm2005

發表於: 2012-01-13 on 14:14
我都想揾唔翻post出嚟啊,不過當時記在心頭, 佢每次出都留意下,嘻嘻

yeunglm2005

發表於: 2012-01-13 on 14:14
Quote:

On 2012-01-13 14:14, yeunglm2005 wrote:
我都揾唔翻個post啊,不過當時記在心頭, 佢每次出都留意下,嘻嘻

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-01-13 on 14:35
Quote:

On 2012-01-13 14:14, yeunglm2005 wrote:
Quote:

我都揾唔翻個post啊,不過當時記在心頭, 佢每次出都留意下,嘻嘻

Yeung兄,揾唔到唔緊要囉,反正已成過去!但係過去還過去,人嘅性格大部份係死性不改,依個強哥就係表表者,想當年係DB, 我話小飛象用到高雅志必死無疑,因為依隻馬賴仔都贏開,強哥劏鷄,又何需用到高手高雅志這言論,就俾當時所謂的大哥大質詢,根本不存在劏鷄焉用牛刀之論,但果然就熱死!結果強哥跟住夠胆用一個仲水過賴仔嘅湯智傑爆冷。所以
我話,祗要你掌握練馬師嘅性格,唔好話一定幫你贏錢,但一定,一定輸少好多冤枉錢嘅!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款