登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 獨孤求冷
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 獨孤求冷
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2012-02-04 on 22:03
追馬,要追!
但要等適當的時候追, 不過這招叫「等」。
我就在等「小橋流水」跑田草1200......

獨孤求冷, 這個標題不太好.
引金庸的小說, 有位獨孤求敗, 佢就係打極都係贏, 所以才會去求敗.
現在獨孤求冷, 即係中親都係熱, 先會求冷, 不好意頭啊

冷熱都中晒才最好

Profiles of hkhorsetrack   
Amateurterry

註冊於: 01/10/2011
發帖數目: 77
發表於: 2012-02-05 on 09:15
啲马而家冷唔代表第二仗第三仗会继续冷,如果第一二仗跑咗个四四五五,到第三仗终于都跑个位置,你可以包赢么?况且临场啲飞时不时就来落个十几二十倍给你看。你喺教人入厕所挂

Profiles of Amateurterry   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-02-05 on 10:42
Quote:

On 2012-02-04 22:03, hkhorsetrack wrote:
追馬,要追!
但要等適當的時候追, 不過這招叫「等」。
我就在等「小橋流水」跑田草1200......

獨孤求冷, 這個標題不太好.
引金庸的小說, 有位獨孤求敗, 佢就係打極都係贏, 所以才會去求敗.
現在獨孤求冷, 即係中親都係熱, 先會求冷, 不好意頭啊

冷熱都中晒才最好

魔仔,我在賽前都蓄勢以待等佢,但一到排位,見成哥同佢戴個B, 就立即脚軟!以成哥一個咁老謀深算嘅練馬師,到埋門一星期先决定同隻馬戴B測試, 係咁嘅大賽場合,咁草草的决定,我真係抹汗,可唔可以用一個乜嘢理由,幫忙解開這老之疑惑呢?

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-02-05 on 10:48
Quote:

On 2012-02-05 09:15, Amateurterry wrote:
啲马而家冷唔代表第二仗第三仗会继续冷,如果第一二仗跑咗个四四五五,到第三仗终于都跑个位置,你可以包赢么?况且临场啲飞时不时就来落个十几二十倍给你看。你喺教人入厕所挂

我不好意思说的,你都帮我说了出来!

魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2012-02-05 on 14:36
Quote:

On 2012-02-05 10:42, JimmyMa wrote:

魔仔,我在賽前都蓄勢以待等佢,但一到排位,見成哥同佢戴個B, 就立即脚軟!以成哥一個咁老謀深算嘅練馬師,到埋門一星期先决定同隻馬戴B測試, 係咁嘅大賽場合,咁草草的决定,我真係抹汗,可唔可以用一個乜嘢理由,幫忙解開這老之疑惑呢?

練馬師很專業, 思維非我等公眾能了解, 不過 八佰匹+B , 有前車可鑑之效

Profiles of hkhorsetrack   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-02-05 on 14:46
Quote:

On 2012-02-05 14:36, hkhorsetrack wrote:
Quote:

On 2012-02-05 10:42, JimmyMa wrote:

練馬師很專業, 思維非我等公眾能了解, 不過 八佰匹+B , 有前車可鑑之效

兩個練馬師" 口味 "不同,不可同比喻!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-02-05 on 20:16
Quote:

On 2012-02-04 15:31, kamchung wrote:
老占今次開始買位置啦。呢只馬一般是位置機會比較大,如有二只能勝出就好高興啦。賭位置欄。追三次都。今次買一百,輸左買二百。再輸買四百。估計位置跑出來部份馬會有三十元以上。

贏兄,得閒同你計吓條數,買左7隻P, 每隻100.-共700.-減翻中隻飛快威225.-實負475.- 遲啲睇吓你點包贏先!

我啱啱又收到個電郵,又係話包贏,唔贏唔收錢添!咁都得?真係老襯多!

To: horseracetips
Subject: 2012-2-5 賽馬貼示

全港唯一"唔準唔收錢"的賽馬貼示.
本集團宗旨, 俾得貼示, 一定要準.

每場只提供2隻, 唔會俾4隻"靠撞".
如何投注, 應該自己決定.

有時綠燈, 啡燈, 準確性非常高. 但又未必跟得到.
所以, 知道貼示, 還要快人一步, 知道那隻會落飛, 及早投注.

本集團除了用特別的方程式計算, 還要收集各方馬房資料, 配合外圍堅料, 最後還要判決真正落飛或假落飛. 才可以選擇出臨場貼示.

所以臨場貼示, 一定係比較準, 等別是後面場次, 第4場之後.

講到收費, 真係唔準唔收錢.
如要拿貼示, 請以電郵回覆想要貼示的場次.
每場俾2隻, 如果都唔入前4名. 真係不用俾錢.

如果入前4名, 在下次拿貼示時, 請附上銀行入數收據, 我才會給你下次貼示.
臨場貼示收費是: $500/1隻, 2隻貼示, 即$1000/場

即是第一次拿貼示, 你是不用付錢的.

此電郵並非廣告, 只係發送俾特選人仕.

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2012-02-05 on 20:33
問君能有幾多求?
恰似一班宦官上青樓......

占兄果份廣告係騙子,贏兄依啲就係宦官上青樓---自欺欺人也!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-02-05 on 21:49
Quote:

On 2012-02-05 20:16, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-02-04 15:31, kamchung wrote:
老占今次開始買位置啦。呢只馬一般是位置機會比較大,如有二只能勝出就好高興啦。賭位置欄。追三次都。今次買一百,輸左買二百。再輸買四百。估計位置跑出來部份馬會有三十元以上。

贏兄,得閒同你計吓條數,買左7隻P, 每隻100.-共700.-減翻中隻飛快威225.-實負475.- 遲啲睇吓你點包贏先!

我啱啱又收到個電郵,又係話包贏,唔贏唔收錢添!咁都得?真係老襯多!

所以, 知道貼示, 還要快人一步, 知道那隻會落飛, 及早投注.

本集團除了用特別的方程式計算, 還要收集各方馬房資料, 配合外圍堅料, 最後還要判決真正落飛或假落飛. 才可以選擇出臨場貼示.

所以臨場貼示, 一定係比較準, 等別是後面場次, 第4場之後.

如果入前4名, 在下次拿貼示時, 請附上銀行入數收據, 我才會給你下次貼示.
臨場貼示收費是: $500/1隻, 2隻貼示, 即$1000/場

話時話,佢點解會有你電郵?

莫非你幫襯過,haha... 又或是這個"生意"是你的鬼主意。

Profiles of rodney     
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-02-06 on 11:19
Quote:

On 2012-02-05 21:49, rodney wrote:
Quote:

On 2012-02-05 20:16, JimmyMa wrote:
Quote:

係囉,佢點知我個郵箱地址呢?真係...???
不過佢哋真係亂咁發電郵,好似警訊成日講嗰啲:
"你知唔知我係邊個?"一樣,撞棍撞到一個就掂喇!
我係DB成日講,千祈唔好信賣貼士,如果佢哋咁把炮,又駛乜賣貼士俾人咁呆九,自己賭都掂喇!但現實就有啲咁嘅人,仲喺我地DB嘅交費會員添!

話時話,佢點解會有你電郵?

莫非你幫襯過,haha... 又或是這個"生意"是你的鬼主意。

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款