登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 2013年度足球收風料
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 下一頁 )
Author 2013年度足球收風料
Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2013-01-03 on 10:50
Quote:

On 2013-01-03 03:47, tintin wrote:
利記=利物浦

NBA勇士+2分

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-01-03 on 11:21
Quote:

On 2013-01-03 01:12, tintin wrote:
今晚在波友囗中收到D料,比大家試下,利記[主和]18倍,[客和]18倍,再補一注+1 3.1倍,全(小注)玩玩

朋友D料,倍率高,但得個博字
我也是靠自己的研究好D
昨晚已追回之前的失利,仲已經有盈利!希望各位事事順景

Profiles of tintin   
tintin

發表於: 2013-01-03 on 11:23
Quote:

On 2013-01-03 10:50, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2013-01-03 03:47, tintin wrote:
利記=利物浦

NBA勇士+2分

師兄,可惜我不玩籃球!
希望師兄中到爆廠!

saber88

註冊於: 22/12/2012
發帖數目: 65
發表於: 2013-01-05 on 15:03
tin兄,今晚咁多波有無咩推介?
沉晚我1場主都索左,d水由1.8幾跌落黎到去到1.6幾
我開場前小注玩左下
今晚我都整左條小注2串1
3,48主 tin兄你點睇

Profiles of saber88   
tintin

發表於: 2013-01-06 on 04:01
Quote:

On 2013-01-05 15:03, saber88 wrote:
我開場前小注玩左下

師兄,因為今日太忙,未有時間回您問題...sorry

tintin

發表於: 2013-01-06 on 04:05
各位今日因為太忙,哈哈~太多節目,剛剛先回家..
忘記左出料比大家,唯有比張事後飛大家睇下...
過關的飛是,我賣料朋友提供的,分別一條2串1,和一條3串1...
而單頭是我今晚平注買的球隊...

真係唔好意思,因為貪玩,去左同朋友打麻雀,未及時出料比大家,對不起!!
http://www.hkhorsedb.com/upload/files/uid_55003_20130105.bmp

tintin

發表於: 2013-01-06 on 04:13
Quote:

On 2013-01-06 04:01, tintin wrote:
Quote:

On 2013-01-05 15:03, saber88 wrote:
我開場前小注玩左下

師兄,因為今日太忙,未有時間回您問題...sorry

我個人認為拉素今晚太儲飛,不是可以博得場次,拉素如利記和找卡數,專殺散戶既球隊,避得我都總可能不買呀!! 希望您贏啦...

tintin

發表於: 2013-01-06 on 04:17
而我今日羸左dd錢,所以追一條我自己的心水,好彩馬會有開即場...現在已經踢左50分鐘,拉科2.5大球(小注)玩玩~

tintin

發表於: 2013-01-06 on 18:26
托占sir,今日馬仔贏左幾萬,希望夜D足球賽事都順利!
D盤未睇晒,夜D出!希望記得!

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-01-06 on 19:08
Quote:

On 2013-01-06 18:26, tintin wrote:
托占sir,今日馬仔贏左幾萬,希望夜D足球賽事都順利!
D盤未睇晒,夜D出!希望記得!

我都贏多少馬仔。希望d波都ok啦

可以點樣提你出呢???

Profiles of rodney     
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款