登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

賽事片段跟進馬
管理員: home, MML, shlee

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 賽事片段跟進馬 >> 恩格斯
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 恩格斯
上盤alwayswin2004

註冊於: 27/03/2010
發帖數目: 639
發表於: 2013-01-27 on 23:18
「恩格斯」蝕13分比鷹之團跑, 出閘冇耐就勒避包尾, 後追極強橫. 下仗可追, 希望不要熱得太過份.

Profiles of alwayswin2004   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-01-28 on 08:21
加程好D,而且直路賽靠追點都係蝕。
再講,呢場水準好似唔係咁高。到底係場地問題丫,定係一眾直路專家跑唔出水準??
我見好多2-3班都造到呢個時間。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-01-28 on 09:21
Quote:

On 2013-01-28 08:21, home wrote:
加程好D,而且直路賽靠追點都係蝕。
再講,呢場水準好似唔係咁高。到底係場地問題丫,定係一眾直路專家跑唔出水準??
我見好多2-3班都造到呢個時間。

我認為係...

http://www.youtube.com/watch?v=0HzmkshGSGM

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
石古头hoho

註冊於: 11/03/2008
發帖數目: 102
發表於: 2013-01-28 on 14:07
唔知会+几多分呢.

Profiles of hoho   

發表於: 2013-01-28 on 23:03
+5分

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-01-29 on 12:09
Quote:

On 2013-01-27 23:18, alwayswin2004 wrote:
「恩格斯」蝕13分比鷹之團跑, 出閘冇耐就勒避包尾, 後追極強橫. 下仗可追, 希望不要熱得太過份.

由於隻馬本身係靠追,所以昌哥騎就預左有咁嘅事發生,如果隻馬係跑直路1000, 就要排1.2檔就very good la!

Profiles of JimmyMa   

發表於: 2013-02-14 on 12:58
第 7 場 - 主席短途獎
2013年2月17日,星期日, 沙田, 16:05
草地, "A" 賽道, 1200米
獎金: $4,500,000.00, -, 香港一級賽

恩格斯呢次蝕14分比天久添, 但我都會投注恩格斯win.

魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2013-02-14 on 13:10
買讚惑會唔會開心D

Profiles of hkhorsetrack   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-02-14 on 16:02
Quote:

On 2013-02-14 13:10, hkhorsetrack wrote:
買讚惑會唔會開心D

依隻馬今日冇出嚟最後試跑,如果明日仲唔出嚟補翻一課800, 咁樣都贏得的話,我諗我都要收皮啦!!

Profiles of JimmyMa   
Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2013-02-14 on 20:00
Quote:

On 2013-01-28 14:07, hoho wrote:
唔知会+几多分呢.

情人节又到了: 祝愿那些撒过谎,出过轨,勾引领导下过水,装过神,弄过鬼,跟别人老婆亲过嘴,挪过款、留过洋、带着网友开过房,.翻过窗、跳过墙、一夜睡过三张床的人们节日快乐!还要让大家谨记:男人是牛,女人是地,没有耕坏的地,只有累死的牛,牛越耕越瘦、地越耕越肥,好火废炭,好女废汉、好车废油,好菜废饭。借新年向长期战斗在宾馆、浴场、.K房、迪厅、酒吧等娱乐场所奋斗在一线的并骗老婆不回家的朋友们致以节日的慰问!

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款