登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 每場一只重心馬(不睇飛(純論馬
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )
Author 每場一只重心馬(不睇飛(純論馬
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-04-24 on 20:57
Quote:

On 2013-04-24 20:50, spei wrote:
Quote:

On 2013-04-24 18:14, spei wrote:
言下之意是否老哥你專登「球其」比隻金鸞大殿我地DB先? 我地DB既pm哥當然大方喇、你要讚佢都要排吓隊先。pm哥話流料都係好料、識得睇帖既兄弟會知道邊個黑呀嘛。

至於你話我踩你台、我點敢呢? 但你買十蚊雞一注係你今晚帖嗰幾隻馬身上、就算係大冷門、亞贏哥你擔心輸死我都未天光、我咪預先求亞天天哥、即係你老友個老友、好似個條10 9 8 咁 、預先每隻WP各打打多一兩千個落去先、就先你D畜生跑晒出來、我都係每隻每注WP派十個零一比你摭。OK、唔使擔心。

又係話時話時間、咁今晚嗰幾隻係搞吓人氣定堅嘅先?唔好跑完就第n+1理由話玩吓嗟!
那那那、你仲黎唔黎先?最多加多一圍酒擺係深圳就你大哥咯。

亞贏哥、你走勢零麗亞、跑左三場一隻第三、一隻第四、一隻告完人第二、全部影相、叻叻啞!

註:至第三場結餘、買WP共六注、派彩有2.35+1.55= 負3.9注
暫時摭! 黎玩喇、妳D畜生會幫你嘅!! 我加夠兩圍酒在深圳咯、好嗎?

你識唔識睇灘皮啊,3.4.2.咁1啦.話你豬咁.托七唔識轉膊.

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
spei

註冊於: 20/03/2006
發帖數目: 31
發表於: 2013-04-24 on 21:00
Quote:

On 2013-04-24 20:57, kamchung wrote:

你識唔識睇灘皮啊,3.4.2.咁1啦.話你豬咁.托七唔識轉膊.

又掂亞、贏哥、高寶W左亞!
註:至第四場結餘、買WP共8注、派彩有2.35+1.55+5.0+1.9= 10.8注
贏左 2.8注喇! 黎玩喇、妳D畜生會幫你嘅、未到天光都輸×死我、好唔好呢? 一萬一注唔夠就出聲再傾、只要你出黎 我加夠兩圍酒在深圳咯、好嗎?

Profiles of spei   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-04-24 on 21:09
Quote:

On 2013-04-24 21:00, spei wrote:
Quote:

On 2013-04-24 20:57, kamchung wrote:

又掂亞、贏哥、高寶W左亞!
註:至第四場結餘、買WP共8注、派彩有2.35+1.55+5.0+1.9= 10.8注
贏左 2.8注喇! 黎玩喇、妳D畜生會幫你嘅、未到天光都輸×死我、好唔好呢? 一萬一注唔夠就出聲再傾、只要你出黎 我加夠兩圍酒在深圳咯、好嗎?

嘩,未賭先贏2.8注呵,貢着數,又貢有心水,殺啦刀刀.

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-04-24 on 22:27
吹漲,雙Q一加注就輸。

0850 24-04-2013
22:22 跑馬地
星期三 獨贏及位置 7 場 6 光輝出擊 $10
$20.00

0851 24-04-2013
22:22 跑馬地
星期三 連贏位置Q 7 場 6 光輝出擊 + 8 牛精好友 $10
$20.00

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
晒馬samana

發表於: 2013-04-24 on 23:06
一萬九,四圍酒!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
rickytlb

發表於: 2013-04-25 on 00:03
贏贏果8隻馬每場10蚊wp總投$160收回$139.5(-$20.5)

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
spei

註冊於: 20/03/2006
發帖數目: 31
發表於: 2013-04-25 on 04:18
亞贏哥仔、
一場(歷山傳奇)第三、P=2.3注
二場(大欣賞)第四
三場(雄姿儷影 第二、P=1.55注
四場(高耀之寶)第一、W=5.05注、P=1.9注
五場(百威統領)第四
六場(心中有程)第四
七場(新力飛 第六
八場(幸運金龍)第二、P=3.35注

8場WP=16注碼 - 共得彩金14.15注 = -1.85注、亞哥仔你

埋單計數我就唔洗輸×到天光、你都有1W3P 3個第四、一個第六、唔算太差。其實我就當你贏左我架、因為我會以為你最多得2個P收工咁大把、依家我算你贏、深圳嗰兩圍照擺、地點你定、人選當然要係DB人啦、比你選18個、我就選4個你老友船主、占爺、笑馬、最後個位梗係船主個靚靚JJ啦!

那、總共也九幾人同亞贏哥你抬橋亞、唔好話DB柴你個台亞!

你個台呢道好多人都踩九梗你架啦、原因就亞sam哥同船主都講: 你有小小料、有機會就扮代表、跟位就無品、明無? 今晚例子係跑完第四場隻高耀W之後、就鬆毛鬆翼、比你贏住2注就話出豬咁.出托七唔識轉膊... 咁依家你托完七又識轉埋膊咯、你贏到天光未?

記得記得、下次記得再玩、想點玩都得、我同DB都一定就你、總之唔好唔玩亞。

Profiles of spei   
晒馬samana

發表於: 2013-04-25 on 18:46
Quote:

On 2013-04-25 04:18, spei wrote:
亞贏哥仔、
一場(歷山傳奇)第三、P=2.3注
二場(大欣賞)第四
三場(雄姿儷影 第二、P=1.55注
四場(高耀之寶)第一、W=5.05注、P=1.9注
五場(百威統領)第四
六場(心中有程)第四
七場(新力飛 第六
八場(幸運金龍)第二、P=3.35注

8場WP=16注碼 - 共得彩金14.15注 = -1.85注、亞哥仔你

埋單計數我就唔洗輸×到天光、你都有1W3P 3個第四、一個第六、唔算太差。其實我就當你贏左我架、因為我會以為你最多得2個P收工咁大把、依家我算你贏、深圳嗰兩圍照擺、地點你定、人選當然要係DB人啦、比你選18個、我就選4個你老友船主、占爺、笑馬、最後個位梗係船主個靚靚JJ啦!

那、總共也九幾人同亞贏哥你抬橋亞、唔好話DB柴你個台亞!

你個台呢道好多人都踩九梗你架啦、原因就亞sam哥同船主都講: 你有小小料、有機會就扮代表、跟位就無品、明無? 今晚例子係跑完第四場隻高耀W之後、就鬆毛鬆翼、比你贏住2注就話出豬咁.出托七唔識轉膊... 咁依家你托完七又識轉埋膊咯、你贏到天光未?

記得記得、下次記得再玩、想點玩都得、我同DB都一定就你、總之唔好唔玩亞。

依排都唔知係咪行咗豬八戒運,咁多免費晚餐食嘅,先係船主搞台慶,又飲又食又泡湯。跟住MLC師兄又話搞個謝師宴,唔使講食得要揩卡啦!今次仲勁,托刀哥的福,上深圳飲添。多謝刀哥先!依仗贏得漂亮,果個咩spei好似早你少少日子注冊,又響處扮老屎忽,搞到班網友都不能和平相處,依二圍就真係抵佢請,如果請晒你果班唔使認的親戚,再加埋你朋友的朋友,十八個名額唔知夠唔夠?咁啦,小弟應承你鼠假果圍謝師宴睇怕都走不脫小李哥哥的刀影,干趣就一起辦埋吧,唔知贏兄意下如何呢 ?

龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-04-26 on 00:35
鴻門宴我就無福消受啊。你地玩得開心的。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
rickytlb

發表於: 2013-04-26 on 10:09
Quote:

On 2013-04-26 00:35, kamchung wrote:
鴻門宴我就無福消受啊。你地玩得開心的。

態度正確,做好自己份工就得喇,啲無謂應酬可免則免,交得出成績出嚟,馬季完咗啲好嘢食到你話夠皮為止,贏贏明白嘛...?

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款