登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> 贏哥語錄之七月一日賽事
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 下一頁 )
Author 贏哥語錄之七月一日賽事
cd-romjimmy

註冊於: 02/04/2002
發帖數目: 284
發表於: 2013-07-03 on 15:54
你都識講,你比咁多隻馬,得一隻WIN。

你又話「當然無咩驚喜。貼中馬屬好平常的事了,都唔系第一次貼中啦。貼唔串才奇怪啦。有無買都系天曉得。講咩都無用。 」

咁呢件事係咪應該係好奇怪??因為你七月一日既帖,貼咁多隻,至少係有八成係輸喎

Profiles of jimmy   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-07-03 on 15:59
Quote:

On 2013-07-03 15:46, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-03 15:23, jimmy wrote:
Quote:

On 2013-07-03 14:47, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-03 14:35, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-03 11:53, jimmy wrote:
此帖除贏哥可回,請其他人別回。
謝謝

點解少左(有綵)歡惑)陽明星星)(名列前矛)果條啊。證明你做事激啦.中得最和味果條飛就唔講.人家中四連環三重彩啊。咁大件事你都忘記左.

首先四只試大閘靚的馬,無叫你今次買啊。只系叫你留意下佢.你唔識分語氣咩,只叫你買一只(幸運新寶)其它三只話明直得跟進的馬,睇佢今次點跑,馬已操起狀態,唔一定會系今次去馬。下次先跑出來先好分頭啊。你信唔信,其它三只馬,下次起馬有二只會跑入三名呢。

一場(赤驥)初跑1400唔知得唔得,慢步速仍有機會入位。 呢只話明搏搏下.初跑1400
八場(飛快叻)二個大閘無得頂,初跑泥地。可勝可輸,不過下次都可跟進。值得跟進 的馬。 呢只初跑泥可贏可輸。話明值得跟進。等佢今次輸左下次跑1000田買.今次最多拖下腳.
九場(幸運新寶)上次有的走勢,即加罩試大閘,果然有進步,情緒比前集中。有機會爆半冷。 呢只我就有買啦,四只中呢只最似樣有加罩動態.但系都系輸。你的理解可能有錯.試大閘靚的馬,唔系一定系今去馬,練馬師好多時見泥閘靚就去跑泥地,結果事與願違,但下次回草地就會見真身,爆冷。呢的招數經常出現。我見怪不怪了。呢四只馬今次輸晒.但下次我一定會跟進買.下次跑出來一定比今次還要好分頭.

七場(耀嘉輝)試泥閘確系靚,有前有後。三檔今次都要買少少啦。四只望有一只W都可贏錢

四只馬我最睇好(幸運新寶)皆因有配備變動。則鬥志一定有。明天主力買WP半冷。跑P都贏錢,全餐正副Q.
再加只大冷門(輕越直前)晨操跳出44.5超快時間,證明馬處於大勇之境,縮程搏冷.

贏兄,你寫到咁,都無話今次買?..定我係中文水平差??

輕越直前,1650放頭馬縮1200谷泥,如見快功夫45.0以內.又系輕磅馬,我一般都會買.最好是1650(放頭能締1.15.5以下段速的馬。信心會更大.呢只段速分析只有1.17.0放頭.稍嫌唔夠勁.但當日有另一只1650縮1200泥的(齊歡笑)上次段速達1.14.8超快步速跟前下仍力弱跑第三名.縮程試大閘大勝11馬位。則成功入位,就是輸左重磅少少.如果是輕磅馬,呢果段速縮程試大閘或跳出45.0快功夫。一般都好大機會贏.呢的就系小弟做的數據段速轉路程分析,再加晨操秒數綜合分析.最記得有只馬,1650放頭力弱大敗.縮程1200谷跳出45.0(快功夫,結果爆入冷腳(賀賢馬房(喜鵲 P2貼 賀 4歲 4班 120-118 -1-11檔 1650滇-12谷普 554.10名6-3/4貼 1.15.6(25.2自25.2好 196天 22.9 22.7 (45.6) 副練馬師 草閘 呢只久休196天突然縮程。1650締1.15.6快跟入力弱負六個半馬位.再彈一課草閘45.6(22.7.就爆入大冷腳.賀賢好多只.還有(俊威威)1800快步速力弱久休大閘縮1200泥爆大冷腳.易搏贏.縮1200用小將減磅.又爆冷腳. 快跟力弱久休縮程大草閘.最好減幾磅.負輕磅因素等.會是最佳的.輕越直前是搏失.三十幾倍都只系想佢會有個冷P交待.結果只跑第四名.無計啦.差少少就差少少.自己把持唔住都系買左少少.明明嫌佢段速差少少.都一樣買左.輸左都無話可說啦.

.輕越直前是搏失.三十幾倍都只系想佢會有個冷P交待.結果只跑第四名.無計啦.差少少就差少少.自己把持唔住都系買左少少.明明嫌佢段速差少少.都一樣買左.輸左都無話可說啦.
@依隻馬係搏失?你講嘢牙!我就話係隻頌友唔去,佢係人棄我取之下,僅僅第四就真!
仲有操練時間,官方網頁我都登埋出嚟,你都冇覆回!

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-07-03 on 16:12
Quote:

On 2013-07-03 15:59, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-07-03 15:46, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-03 15:23, jimmy wrote:
Quote:

On 2013-07-03 14:47, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-03 14:35, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-03 11:53, jimmy wrote:
此帖除贏哥可回,請其他人別回。
謝謝

點解少左(有綵)歡惑)陽明星星)(名列前矛)果條啊。證明你做事激啦.中得最和味果條飛就唔講.人家中四連環三重彩啊。咁大件事你都忘記左.

首先四只試大閘靚的馬,無叫你今次買啊。只系叫你留意下佢.你唔識分語氣咩,只叫你買一只(幸運新寶)其它三只話明直得跟進的馬,睇佢今次點跑,馬已操起狀態,唔一定會系今次去馬。下次先跑出來先好分頭啊。你信唔信,其它三只馬,下次起馬有二只會跑入三名呢。

一場(赤驥)初跑1400唔知得唔得,慢步速仍有機會入位。 呢只話明搏搏下.初跑1400
八場(飛快叻)二個大閘無得頂,初跑泥地。可勝可輸,不過下次都可跟進。值得跟進 的馬。 呢只初跑泥可贏可輸。話明值得跟進。等佢今次輸左下次跑1000田買.今次最多拖下腳.
九場(幸運新寶)上次有的走勢,即加罩試大閘,果然有進步,情緒比前集中。有機會爆半冷。 呢只我就有買啦,四只中呢只最似樣有加罩動態.但系都系輸。你的理解可能有錯.試大閘靚的馬,唔系一定系今去馬,練馬師好多時見泥閘靚就去跑泥地,結果事與願違,但下次回草地就會見真身,爆冷。呢的招數經常出現。我見怪不怪了。呢四只馬今次輸晒.但下次我一定會跟進買.下次跑出來一定比今次還要好分頭.

七場(耀嘉輝)試泥閘確系靚,有前有後。三檔今次都要買少少啦。四只望有一只W都可贏錢

四只馬我最睇好(幸運新寶)皆因有配備變動。則鬥志一定有。明天主力買WP半冷。跑P都贏錢,全餐正副Q.
再加只大冷門(輕越直前)晨操跳出44.5超快時間,證明馬處於大勇之境,縮程搏冷.

贏兄,你寫到咁,都無話今次買?..定我係中文水平差??

輕越直前,1650放頭馬縮1200谷泥,如見快功夫45.0以內.又系輕磅馬,我一般都會買.最好是1650(放頭能締1.15.5以下段速的馬。信心會更大.呢只段速分析只有1.17.0放頭.稍嫌唔夠勁.但當日有另一只1650縮1200泥的(齊歡笑)上次段速達1.14.8超快步速跟前下仍力弱跑第三名.縮程試大閘大勝11馬位。則成功入位,就是輸左重磅少少.如果是輕磅馬,呢果段速縮程試大閘或跳出45.0快功夫。一般都好大機會贏.呢的就系小弟做的數據段速轉路程分析,再加晨操秒數綜合分析.最記得有只馬,1650放頭力弱大敗.縮程1200谷跳出45.0(快功夫,結果爆入冷腳(賀賢馬房(喜鵲 P2貼 賀 4歲 4班 120-118 -1-11檔 1650滇-12谷普 554.10名6-3/4貼 1.15.6(25.2自25.2好 196天 22.9 22.7 (45.6) 副練馬師 草閘 呢只久休196天突然縮程。1650締1.15.6快跟入力弱負六個半馬位.再彈一課草閘45.6(22.7.就爆入大冷腳.賀賢好多只.還有(俊威威)1800快步速力弱久休大閘縮1200泥爆大冷腳.易搏贏.縮1200用小將減磅.又爆冷腳. 快跟力弱久休縮程大草閘.最好減幾磅.負輕磅因素等.會是最佳的.輕越直前是搏失.三十幾倍都只系想佢會有個冷P交待.結果只跑第四名.無計啦.差少少就差少少.自己把持唔住都系買左少少.明明嫌佢段速差少少.都一樣買左.輸左都無話可說啦.

.輕越直前是搏失.三十幾倍都只系想佢會有個冷P交待.結果只跑第四名.無計啦.差少少就差少少.自己把持唔住都系買左少少.明明嫌佢段速差少少.都一樣買左.輸左都無話可說啦.
@依隻馬係搏失?你講嘢牙!我就話係隻頌友唔去,佢係人棄我取之下,僅僅第四就真!
仲有操練時間,官方網頁我都登埋出嚟,你都冇覆回!

仲有呀!隻飛躍之駒俾你隻垃圾貼士馬飛快叻阻到成隻拉起,然後再追,一樣照贏隻齊歡笑,唔受阻贏得仲遠呀!你啲咁嘅馬後炮步速,收皮啦!
俊威威-仲唔知醜講依隻馬,係咪想我攞翻你話要贏1400個段post俾人睇呀!

Profiles of JimmyMa   
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-07-03 on 16:15
Quote:

On 2013-07-03 15:53, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-03 15:44, tintin wrote:
今曰有11場日乙,我比足八場,希望可以中一場,之後同人講,足球邊個夠我專業,再認屎認屁一番,如果一場都吾中係天意,因為AV波,假波多,哈哈…
福岡黄蜂[0/-0.5],盤靚又穩吾拖吾得!
罔山缘雉[+0.5/+1],坐半食全,拖埋更索!
FC橫濱[0],坐和望勝,平手盤仲有得輸?
北九州向日葵[0/+0.5],主場吾買走寶!
富山勝利[+0.5/+1],無改錯名,坐和啦又!
松本山雅[0/-0.5],左拖右拖,吾拖無錢收!
德島漩渦[0/-0.5],仲邊有得輸吖!
東京緣茵[0/+0.5] ,邊讓得起吖!

今次日本仔波,最喜歡賭。重心一場(山形山神(讓球主勝.(另加(神戶勝利船(買大)

赢兄,可惜你既重心,無我任何一場場次,我地真係無缘!
而你一向吾係神戶勝利船粉絲,只買大,吾會因為我吖?哈哈…一直我都吾敢同人講自己有多勁,更吾會同人講九成赢,世事邊話得埋吖,我八串一20000一注都可能有機會中,世事邊有必輸和必贏!

Profiles of tintin   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-07-03 on 16:16
Quote:

On 2013-07-03 15:44, h7667 wrote:
有場大熱Q都幾穩,六場(歡惑)(名列前茅)呢條Q跑出機率應該好高。全日最穩的大熱Q.兩雄雙遇,不知鹿死誰手,跑W我會選一檔的馬,前置跑法主動點跑法。三重彩冷腳(有綵)(野外桃園)(陽明星星)二膽拖三腳。二只膽放頭二位,指定第三名加三只。

赢兄, 以事论事, 依个POST字面解释係你讲到明:
W你会买歡惑
Q你会买歡惑+名列前茅 (大熱Q都幾穩)
三重彩是指定位置: 歡惑+名列前茅 > 歡惑+名列前茅 > 有綵+野外桃園+陽明星星
咁样唔可以叫做W,Q,T,四连环全中吧?
如果你话5隻互串, 其他人话你就係佢哋唔啱啊......

師兄.你信唔信我會五只串啊。最有信心都講明左系邊一只啦。當在是馬膽拖三只啦,最後飛左一只(皆因有朋友提醒小弟跌左19磅體重.一拖三正副Q中條冷PQ三百幾.都贏錢啦.有綵,上次退出左,我上次買佢獨贏位置三串七過關。結果退出,我另二只跑W(金鹿)(御鋒)當日,如上次唔退出跑個P我條三串七就和味啦,不過退出當中。都收返條假三串七過關。實際就是二串三。呢只野有60倍都奇怪,轉馬房初出試個大閘跑第三名,縮程1200後上有走勢,回增程1400首本路程。都冷成咁。轉馬房久休大閘有走勢,熱身完第二次一般會現真身,季初1400上過名。咁好的賽績支持都有60倍真奇怪。可能是冷人冷馬房.

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
cd-romjimmy

發表於: 2013-07-03 on 16:23
又賽後報告...
贏兄,邊有咁多如果??

事實就係,你實牙實齒叫人買單Q,信心好大,跟住雙膽拖三重彩,但唔中喎....你呢家又話中,又話臨場改左一拖幾....

賽前四隻叫人買左兩隻,你就話除左幸運新寶,無叫我今次買....

你貼一半以上都叮,隻幸運新寶仲廿幾個叮,但賽後就係你貼中隻「路路好」個帖,話

「貼中有幾出奇,貼唔中先出奇」

你自己諗下係咪有問題先??我想問你一句,我地到底係要出奇定唔出奇好呢??

龍王kamchung

發表於: 2013-07-03 on 16:33
Quote:

On 2013-07-03 16:23, jimmy wrote:
又賽後報告...
贏兄,邊有咁多如果??

事實就係,你實牙實齒叫人買單Q,信心好大,跟住雙膽拖三重彩,但唔中喎....你呢家又話中,又話臨場改左一拖幾....

賽前四隻叫人買左兩隻,你就話除左幸運新寶,無叫我今次買....

你貼一半以上都叮,隻幸運新寶仲廿幾個叮,但賽後就係你貼中隻「路路好」個帖,話

「貼中有幾出奇,貼唔中先出奇」

你自己諗下係咪有問題先??我想問你一句,我地到底係要出奇定唔出奇好呢??

有一只60倍的大冷馬在.我又點會比佢走雞啊.銀行馬.點都會買返條位置Q啦.我是信心十足那條單棍買大的.但還有細飛跟尾的.我叫你投注組合,只是信心較大的買大的,的冷腳我點都會買返少少的,上次退出左贏少好多錢。而且冷門我第一只就提呢只馬啦。字面有時好難完全表達我的心意。細飛是有綵做膽位置Q拖返轉頭.只想佢能跑返個第三名。上次(溫暖先鋒.)(飲食之星).的教訓後.現在越冷越喜歡.都費事比的倍率左右自己的銀行馬.反正爆大冷無飛睇的.

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
h7667

註冊於: 19/09/2011
發帖數目: 140
發表於: 2013-07-03 on 16:37

On 2013-07-03 15:44, h7667 wrote:
有場大熱Q都幾穩,六場(歡惑)(名列前茅)呢條Q跑出機率應該好高。全日最穩的大熱Q.兩雄雙遇,不知鹿死誰手,跑W我會選一檔的馬,前置跑法主動點跑法。三重彩冷腳(有綵)(野外桃園)(陽明星星)二膽拖三腳。二只膽放頭二位,指定第三名加三只。

W你会买歡惑
三重彩是指定位置: 歡惑+名列前茅 > 歡惑+名列前茅 > 有綵+野外桃園+陽明星星

--------------------------------------------------------------------------------

師兄.你信唔信我會五只串啊。最有信心都講明左系邊一只啦。當在是馬膽拖三只啦,最後飛左一只(皆因有朋友提醒小弟跌左19磅體重.一拖三正副Q中條冷PQ三百幾.都贏錢啦.有綵,上次退出左,我上次買佢獨贏位置三串七過關。結果退出,我另二只跑W(金鹿)(御鋒)當日,如上次唔退出跑個P我條三串七就和味啦,不過退出當中。都收返條假三串七過關。實際就是二串三。呢只野有60倍都奇怪,轉馬房初出試個大閘跑第三名,縮程1200後上有走勢,回增程1400首本路程。都冷成咁。轉馬房久休大閘有走勢,熱身完第二次一般會現真身,季初1400上過名。咁好的賽績支持都有60倍真奇怪。可能是冷人冷馬房.

赢兄, 依个唔係信唔信问题, 係你写到明投注方式如上. 如果(当然大家都知道无如果)跑之前你再POST一次出嚟话改咗歡惑做胆, 中咗大家会比个LIKE你, 争住多谢你呢. 相反跑完讲句唔好意思, 选错胆(名列前茅只跑第四), 相信大家都会话差小小, 多谢分享等赞美说话. 每个人做过什么, 别人有眼睇的......依个先係重点.

Profiles of h7667   
cd-romjimmy

發表於: 2013-07-03 on 16:43
所以呢家問題就係,你字面同你話自己買既唔一樣,而且你帖既唔中,但買又就話自己中,咁,點令人信服你??

而且,唔係一次半次...

我都好想信你,但....成日係咁,好難搞喎,我想幫你拆都拆唔掂....

但,學樓上師兄話齋,帖贏左唔使自己吹,帖輸左少D馬後炮,係人地D帖禮貌D,唔好話「呢隻都買??你返去睇多D試閘片先啦」,點知個隻又真係跑入位置...咁,人地好難尊重你喎。

善意既野講完,唔知你收唔收到。

龍王kamchung

發表於: 2013-07-03 on 16:47
Quote:

On 2013-07-03 16:37, h7667 wrote:

W你会买歡惑

--------------------------------------------------------------------------------

赢兄, 依个唔係信唔信问题, 係你写到明投注方式如上. 如果(当然大家都知道无如果)跑之前你再POST一次出嚟话改咗歡惑做胆, 中咗大家会比个LIKE你, 争住多谢你呢. 相反跑完讲句唔好意思, 选错胆(名列前茅只跑第四), 相信大家都会话差小小, 多谢分享等赞美说话. 每个人做过什么, 别人有眼睇的......依个先係重点.

是的。有時文字表達方式可能會詞不達意。這點值得更改。其實呢場馬我是最睇好歡惑。原因是排一檔小將減磅,上次又大勝段速達1.21.9時間屬三班水平,而且好有信心會贏.結果大注WP輸錢.大注正Q又輸錢.反而用返冷膽小注拖返轉頭則中三百幾位置Q.無話可說了,買細的中,買大的輸。結果呢場馬我都只是打個和收場。如果唔系就損失慘重。一只冷門救返算保本離場。

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款