登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 友人重注
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 )
Author 友人重注
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-07-08 on 12:00
[quote]
On 2013-07-08 11:41, kamchung wrote:
Quote:

出十一場你又唔鍾意啊,如果只出二只最重心的馬,話明九成贏面的,咁所有人都買十萬八萬,你估三倍會變成幾倍啦。我們天天兄那排友人一個十萬都過百萬了。咁我米比打劫一樣。孖寶彩池好細啊。佢地買十萬可將個彩池變成低水三份二都有.

啲大熱w我呢邊就唔係主力,跑w對你就一定有影響。

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-07-08 on 12:16
Quote:

On 2013-07-08 11:35, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-07-08 11:09, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-08 10:52, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-07-07 17:29, rickytlb wrote:
提供11隻暫時4w1p算合格啦先啱

點止合格呀!我話直情有專業評馬人水準啦!點解咁講,你今日買齊所有馬經睇睇佢哋啲威水版,同佢中嗰幾隻係咪一模一樣,咁都未算威,就連大熱死火嗰隻勝利同輕彈都貼中一樣,咁你話係咪有專業評馬人嘅水準呢!

系羅,你又點知我邊只馬系重注對像呢。為何我唔叫天天兄買(輕彈錢笑)呢。我為何唔叫佢買呢只馬你明白啦,就系話呢只大熱可輸可贏唔穩。就叫佢買左二只,又會咁好彩二只都跑W。你會話撞彩姐。系唔系。老實話,我昨天就賭呢二只馬。其它的都系睇跑馬買十元當派鬼。我又中一口孖寶二串三W啦,每次跑馬就搵二只W夠了。昨天二只都好分頭啦,起馬唔系十幾元的獨贏。有三倍必贏的馬算不錯的分頭了。

我琴日又係賭兩隻就夠了,咁我就冇你咁好彩咁叻跑W囉!不過兩隻P加埋都有過百,有咁嘅必P嘅馬都算幾好好架啦!

07-07-2013
14:01 沙田
星期日 獨贏及位置 4 場 8 金鑾大殿 $

07-07-2013
17:48 沙田
星期日 獨贏及位置 11 場 1 君子一言 $

占兄系唔系睇到的鬼鼠飛啊。在我字典里二只都是久休第二次,一只路程稍嫌短,一只頂磅又老。最後決定二只唔買。金鑾大殿上次有推介過,知佢上次做左一大輪功夫搏失或熱身,今次會補中,但又縮程跑1400。結果放棄。如跑1600我一定會再追.賀賢好喜歡縮程搏殺就真的.

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-07-08 on 12:33
Quote:

On 2013-07-08 12:16, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-08 11:35, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-07-08 11:09, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-08 10:52, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-07-07 17:29, rickytlb wrote:
提供11隻暫時4w1p算合格啦先啱

點止合格呀!我話直情有專業評馬人水準啦!點解咁講,你今日買齊所有馬經睇睇佢哋啲威水版,同佢中嗰幾隻係咪一模一樣,咁都未算威,就連大熱死火嗰隻勝利同輕彈都貼中一樣,咁你話係咪有專業評馬人嘅水準呢!

系羅,你又點知我邊只馬系重注對像呢。為何我唔叫天天兄買(輕彈錢笑)呢。我為何唔叫佢買呢只馬你明白啦,就系話呢只大熱可輸可贏唔穩。就叫佢買左二只,又會咁好彩二只都跑W。你會話撞彩姐。系唔系。老實話,我昨天就賭呢二只馬。其它的都系睇跑馬買十元當派鬼。我又中一口孖寶二串三W啦,每次跑馬就搵二只W夠了。昨天二只都好分頭啦,起馬唔系十幾元的獨贏。有三倍必贏的馬算不錯的分頭了。

我琴日又係賭兩隻就夠了,咁我就冇你咁好彩咁叻跑W囉!不過兩隻P加埋都有過百,有咁嘅必P嘅馬都算幾好好架啦!

07-07-2013
14:01 沙田
星期日 獨贏及位置 4 場 8 金鑾大殿 $

07-07-2013
17:48 沙田
星期日 獨贏及位置 11 場 1 君子一言 $

占兄系唔系睇到的鬼鼠飛啊。在我字典里二只都是久休第二次,一只路程稍嫌短,一只頂磅又老。最後決定二只唔買。金鑾大殿上次有推介過,知佢上次做左一大輪功夫搏失或熱身,今次會補中,但又縮程跑1400。結果放棄。如跑1600我一定會再追.賀賢好喜歡縮程搏殺就真的.

贏贏有啲嘢唔係響往績同操練上搵到答案㗎!如刻意話話隻馬響任何論點上露玄機都可以㗎,如跑跑吓甩咗蹄鐵隻冷馬輕咗所以入到三甲之類,廐騎當日上身指數、快閃式一啖咬指數、逆向思維某指標指數...等等,都各自有參考價值,明嘛?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款