登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> TINTIN兄請進2
Author TINTIN兄請進2
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2013-07-22 on 23:28
前貼俾狗亂吠, 唯有另開一帖講下波經.

Profiles of yeunglm2005   
yeunglm2005

發表於: 2013-07-22 on 23:33
今晚場赫根 vs AIK蘇納, 飛都幾古怪. 赫根主客和由2.25上回到2.47, 晚上9點後又落返2.2. 但讓球一直都是赫根讓平半高水, 晚上9點後完全冇落過飛. 瑞典波不嬲古怪, 我睇呢場開主機會大 !!!

tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-07-23 on 01:19
Quote:

On 2013-07-22 23:33, yeunglm2005 wrote:
今晚場赫根 vs AIK蘇納, 飛都幾古怪. 赫根主客和由2.25上回到2.47, 晚上9點後又落返2.2. 但讓球一直都是赫根讓平半高水, 晚上9點後完全冇落過飛. 瑞典波不嬲古怪, 我睇呢場開主機會大 !!!

早已出左aik比波友參考,哈哈,吾知今晚有冇錢收呢

Profiles of tintin   
yeunglm2005

發表於: 2013-07-23 on 08:54
Quote:

On 2013-07-23 01:19, tintin wrote:
Quote:

On 2013-07-22 23:33, yeunglm2005 wrote:

都係天兄勁

tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-07-23 on 12:47
Quote:

On 2013-07-23 08:54, yeunglm2005 wrote:
Quote:

On 2013-07-23 01:19, tintin wrote:
Quote:

都係天兄勁

其實我真係吾勁,我只係依照莊家調節倍率既手法去判斷莊家睇好邊一方,而跟莊家買,莊家眼光好自然就有盈利!

Profiles of tintin   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-09-13 on 13:25
tintin兄,各大球賽都開鑼了,為何今季唔知兄在DB有推介提供?

据其他師兄所言,tintin兄在Whatapp群的介紹好有水準,各人都多有斬獲!

小弟是一見錢眼開之人,故也想沾沾財氣,唔知tintin兄係味可以也關照埋細佬,贏到錢最好,有機會学下嘢都唔錯!

小弟有一不呈之請,tintin兄是否可以繼續在DB作推介,如果好似占Sir咁,開個足球論壇的專欄,關照下班DB收費會員,以示對本站的支持,就是天大的好事,唔知tintin兄和船主的意思如何?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
skytim

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 39
發表於: 2013-09-13 on 13:51
Quote:

On 2013-09-13 13:25, samana wrote:
tintin兄,各大球賽都開鑼了,為何今季唔知兄在DB有推介提供?

据其他師兄所言,tintin兄在Whatapp群的介紹好有水準,各人都多有斬獲!

小弟是一見錢眼開之人,故也想沾沾財氣,唔知tintin兄係味可以也關照埋細佬,贏到錢最好,有機會学下嘢都唔錯!

小弟有一不呈之請,tintin兄是否可以繼續在DB作推介,如果好似占Sir咁,開個足球論壇的專欄,關照下班DB收費會員,以示對本站的支持,就是天大的好事,唔知tintin兄和船主的意思如何?

支持笑馬由人samana兄的好意見! 支持笑馬由人samana兄的好意見! 更希望tintin兄也花時間支持DB收費會員。

Profiles of skytim   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-09-13 on 14:22
SAM兄,我當然想天天兄可以係HKDB度長駐,但以我所知天兄係大忙人,叫佢長期係度我諗方法唔係太可行,而我自己都唔想因為任何人為左幫HKD而影響到自己本身既利益或任何損失。

而且現在仲未係時候攪,因為HKDB仲未有自己既足彩資料,但其實經已有少少野在內部測試中,但目前既足彩資料,比起我心目中想像既差好遠,所以暫時唔想公開住。

目前先想穩定在賠率個PART,之後才會進行其他功能,到HKDB SOCCER真有其事之後,才再作打算。

非常感謝SAM兄的建議,一切經已在進行當中,不過近期忙到甩碌,過埋呢個星期就會諗個大方向出黎,之後加以實淺。

再一次謝謝SAM兄、占SIR、天天兄以及支持HKDB的每位朋友。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
niconbenny

註冊於: 12/09/2007
發帖數目: 666
發表於: 2013-09-13 on 14:57
Quote:

On 2013-09-13 14:22, home wrote:
SAM兄,我當然想天天兄可以係HKDB度長駐,但以我所知天兄係大忙人,叫佢長期係度我諗方法唔係太可行,而我自己都唔想因為任何人為左幫HKD而影響到自己本身既利益或任何損失。

而且現在仲未係時候攪,因為HKDB仲未有自己既足彩資料,但其實經已有少少野在內部測試中,但目前既足彩資料,比起我心目中想像既差好遠,所以暫時唔想公開住。

目前先想穩定在賠率個PART,之後才會進行其他功能,到HKDB SOCCER真有其事之後,才再作打算。

非常感謝SAM兄的建議,一切經已在進行當中,不過近期忙到甩碌,過埋呢個星期就會諗個大方向出黎,之後加以實淺。

再一次謝謝SAM兄、占SIR、天天兄以及支持HKDB的每位朋友。

希望真的有足球资料庫~~期待ING

Profiles of niconbenny   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款