登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 賭波測試
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 下一頁 )
Author 賭波測試
大額投注者j2005j

註冊於: 02/09/2005
發帖數目: 86
發表於: 2013-09-28 on 11:05
做個記錄

Profiles of j2005j   
skytim

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 39
發表於: 2013-09-28 on 11:28
Quote:

On 2013-09-27 22:46, tintin wrote:
Quote:

On 2013-09-27 18:17, j2005j wrote:
天兄,不如你比下意見,我post出來的係我認為庄覺得機會比較大的,不如我地玩下mastermind:你無須點名邊場,但講下你有幾多場同我一樣.

當然我明你覺得機會大唔一定會買,因你要九成勝出面才買

你揀既場次我都無方向,所以比吾到咩意見你!
不過,我今晚有一場係我會買,你禁鐘意玩猜迷遊戲,我比D tips你估下我買邊場,迷面係“戰無一勝” ,如果今晚能輕鬆勝出,真係要說服D門外漢,少買波為妙!

多謝天天兄的提示,中了<靴蒙特 對 阿梅爾城>100元主客和客勝,亦是第一次買波,謝謝!謝謝!謝謝! 有機會請再提示。

Profiles of skytim   
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-09-28 on 12:15
Quote:

On 2013-09-28 11:28, skytim wrote:
Quote:

On 2013-09-27 22:46, tintin wrote:
Quote:

On 2013-09-27 18:17, j2005j wrote:
天兄,不如你比下意見,我post出來的係我認為庄覺得機會比較大的,不如我地玩下mastermind:你無須點名邊場,但講下你有幾多場同我一樣.

當然我明你覺得機會大唔一定會買,因你要九成勝出面才買

你揀既場次我都無方向,所以比吾到咩意見你!
不過,我今晚有一場係我會買,你禁鐘意玩猜迷遊戲,我比D tips你估下我買邊場,迷面係“戰無一勝” ,如果今晚能輕鬆勝出,真係要說服D門外漢,少買波為妙!

多謝天天兄的提示,中了<靴蒙特 對 阿梅爾城>100元主客和客勝,亦是第一次買波,謝謝!謝謝!謝謝! 有機會請再提示。

師兄,你中左,吾係我提示,因為我昨晚要學生隊[0],走在盤,哈哈…

Profiles of tintin   
大額投注者j2005j

發表於: 2013-09-29 on 00:12
Quote:

On 2013-09-28 09:27, j2005j wrote:
調整一下再,試試

諾定咸森林 [0/-0.5]
馬賽 [0]
哈化柏林 [0/-0.5]
卡迪夫城[0/+0.5]
侯城 [0/-0.5]
國民隊[0/+0.5]
荷華高斯[0/+0.5]
西維爾[0/+0.5]

諾定咸森林 [0/-0.5] 中
馬賽 [0] 中
哈化柏林 [0/-0.5] 中
卡迪夫城[0/+0.5] 中
侯城 [0/-0.5] 中
國民隊[0/+0.5] 0:1 叫糊中
荷華高斯[0/+0.5] 等待
西維爾[0/+0.5] 等待

先收全主3串4 (測試中,千萬咪跟最後二場)

niconbenny

註冊於: 12/09/2007
發帖數目: 666
發表於: 2013-09-29 on 00:29
Quote:

On 2013-09-29 00:12, j2005j wrote:
Quote:

On 2013-09-28 09:27, j2005j wrote:
調整一下再,試試

馬賽 [0]
侯城 [0/-0.5]
國民隊[0/+0.5]
西維爾[0/+0.5]

馬賽 [0] 中

很好!!!!勁!!!Keep on!

Profiles of niconbenny   
大額投注者j2005j

發表於: 2013-09-29 on 00:34
Quote:

On 2013-09-29 00:29, niconbenny wrote:
Quote:

On 2013-09-29 00:12, j2005j wrote:
Quote:

調整一下再,試試

馬賽 [0]
侯城 [0/-0.5]
國民隊[0/+0.5]
西維爾[0/+0.5]

馬賽 [0] 中

很好!!!!勁!!!Keep on!

國民隊[0/+0.5] 0:2 ~~~~~~

大額投注者j2005j

發表於: 2013-09-29 on 00:40
國民隊[0/+0.5] 0:3 ~~~~~~

大額投注者j2005j

發表於: 2013-09-29 on 00:56
11' 上 RKC華域克 0 - 1 荷華高斯

大額投注者j2005j

發表於: 2013-09-29 on 03:00
馬賽 [0] 中
國民隊[0/+0.5] 中
荷華高斯[0/+0.5] 中
西維爾[0/+0.5] 叫糊 0:1
看看能否全中。

經過這兩天實戰,明白了很多東西,我個Model仲有好大空間要調整,明天family day唔得閒,用住舊Model早D出定 :
奧沙辛拿[0/-0.5]
南特[0/+0.5]
史篤城[0/-0.5]
基爾禾[0/+0.5]
阿些斯奧[0]
維拉利爾[0/+0.5]

千萬不要盲跟,測試進行中

niconbenny

註冊於: 12/09/2007
發帖數目: 666
發表於: 2013-09-29 on 03:11
Quote:

On 2013-09-29 03:00, j2005j wrote:
馬賽 [0] 中
國民隊[0/+0.5] 中
荷華高斯[0/+0.5] 中
西維爾[0/+0.5] 叫糊 0:1
看看能否全中。

經過這兩天實戰,明白了很多東西,我個Model仲有好大空間要調整,明天family day唔得閒,用住舊Model早D出定 :
奧沙辛拿[0/-0.5]
南特[0/+0.5]
史篤城[0/-0.5]
基爾禾[0/+0.5]
阿些斯奧[0]
維拉利爾[0/+0.5]

千萬不要盲跟,測試進行中

8x1 呀!!!有冇買??

Profiles of niconbenny   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款