登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

查詢
管理員: home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 查詢 >> 隔晚陪率
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 隔晚陪率
Anonymous

未註冊
發表於: 2021-07-24 on 16:25
各位, 請問付費會員, 可以睇到每隻馬過往所有賽績的“隔晚陪率”嗎?

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2021-07-25 on 13:31
你好
於賽後頁可查詢各駒隔夜賠率。

謝謝查詢

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
我叫做鯤鯉 ... QiuLee

註冊於: 10/12/2019
發帖數目: 13
發表於: 2021-07-26 on 18:19
Quote:

Wrote: 各位, 請問付費會員, 可以睇到每隻馬過往所有賽績的“隔晚陪率”嗎?

肯肯定絕對看得到,清晰非常。祗要出過賽,隻馬就算退左役或者做狗餅罐頭,佢既 所有賽蹟+隔夜+即場賠率,「香港賽馬資料庫」呢度全部有齊,唔係讚個網主,但真係算全港數一數二,性價比→我會肯定評為(全香港)第一添。

Profiles of QiuLee   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2021-08-10 on 13:29
我直頭強力要求船主加價添呀!

Profiles of hinchung   
船主~~home

發表於: 2021-08-14 on 09:38
使唔使比番啲廣告費你地?

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2021-08-16 on 13:08
Quote:

On 2021-08-14 09:38, home wrote:

船兄, 廣告費投稿費就免了, 如果网站能夠多參考其他供應商的一些長處, 多想辦法優化本网站的功能. , 這個就是王道!
所謂的功能,
1. 資料齊全詳盡 .
2. 方便易用.
第1點不作討論, 第2點可以舉個例: 如果在排位表上加上馬駒胜出評分, 上名評分, 這樣就可一目了然各駒評分優勢, 而且方便導入程式計算評估. (這個功能我之前援引于生果) . 當然, 有需要時可以每匹翻查. 但一如小弟等兼職, 時間就是金錢, 有懶人包外賣, 多花點錢也應該的!
僅供參考!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
船主~~home

發表於: 2021-08-16 on 15:26
hi SAM兄
其實於排位表加你講既資料並不復習,但因為始終排位表版面係有限,可以加既數據應該唔會多過兩個。

如果要更多既數據列於排位表,個版面一定執。即現在一隻馬一行既顯示,可能要變為三、或四行。

又再或者,可以新增一個版面,啲料係詳細啲,咁就唔會影響到之前睇慣既朋友。

謝謝sam兄建議,大家有冇其他睇法?

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2021-08-16 on 16:25
Quote:

On 2021-08-16 15:26, home wrote:
hi SAM兄
其實於排位表加你講既資料並不復習,但因為始終排位表版面係有限,可以加既數據應該唔會多過兩個。

如果要更多既數據列於排位表,個版面一定執。即現在一隻馬一行既顯示,可能要變為三、或四行。

又再或者,可以新增一個版面,啲料係詳細啲,咁就唔會影響到之前睇慣既朋友。

謝謝sam兄建議,大家有冇其他睇法?

可唔可以好似狗會果個咁,可以自行挑選喜好,咁就真係Very Good!啦

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1535
發表於: 2021-08-29 on 17:54
Quote:

On 2021-08-16 13:08, samana wrote:
Quote:

On 2021-08-14 09:38, home wrote:

船兄, 廣告費投稿費就免了, 如果网站能夠多參考其他供應商的一些長處, 多想辦法優化本网站的功能. , 這個就是王道!
所謂的功能,
1. 資料齊全詳盡 .
2. 方便易用.
第1點不作討論, 第2點可以舉個例: 如果在排位表上加上馬駒胜出評分, 上名評分, 這樣就可一目了然各駒評分優勢, 而且方便導入程式計算評估. (這個功能我之前援引于生果) . 當然, 有需要時可以每匹翻查. 但一如小弟等兼職, 時間就是金錢, 有懶人包外賣, 多花點錢也應該的!
僅供參考!

我非常同意,加入馬匹"曾勝評分"欄目。
這是更完善香港賽馬資料庫網站重要一步。
謝謝船主,從善如流。
期許網站,百尺竿頭,更進一步。

Profiles of shimari   
ken0110

註冊於: 27/01/2016
發帖數目: 9
發表於: 2021-08-30 on 16:48
親愛的船主大人 ,個人排位表內,加格數顯示資料有難度,咁如果將該駒過往與今仗同程的賽積用其他顏色標示又可以嗎? ,純懶貪快唔想撰按鈕,逐隻揀好花時間,THX.

Profiles of ken0110   
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款