登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

金子林專欄
管理員:

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 金子林專欄 >> 爆冷馬經今日開始停刊
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 爆冷馬經今日開始停刊
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2007-02-14 on 18:07
你又真係講得幾o岩。
但係可能四色印刷成本高,去紙唔多可能死得仲快。
或許其中一個不足之處,可能是出版之日期吧。
排位日出,可以吸引一班先睹為快的讀者。
賠率版,亦是吸引一批先睹「賠率」為快的讀者。

Quote:

On 2007-02-14 17:55, poonkamon wrote:
我都差唔多期期買,不過覺得無乜特色囉,馬迷角度唔多夠用,我買馬經有幾個原因: 1.用自己的錢投注自已刨的馬,(大多數馬迷的興趣),但爆冷馬經又沒有賽駒資料, 2.如要輸怕的馬迷跟爆冷貼士投注,但馬迷又無乜信心,記得(騎師馬經)曾試過,如讀者跟(騎師馬經)馬膽投注w,-年計如馬膽輸錢,馬迷可用報頭補回輸去的差額,每注十元計,是信心的承諾,...有誰會一年期期買丫, 3.彩衣,跑馬曰拎住報紙在電機前尋找自已投注馬匹的位置,這份馬經可用至賽日,之前賽日在投注站從未見過有馬迷拿住爆冷馬經, 4.標題唔起眼難吸引新讀者, -贏巳見,如講得唔岩,見諒

Profiles of hinchung   
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2007-02-14 on 18:38
Quote:

On 2007-02-14 17:55, poonkamon wrote:
我都差唔多期期買,不過覺得無乜特色囉,馬迷角度唔多夠用,我買馬經有幾個原因: 1.用自己的錢投注自已刨的馬,(大多數馬迷的興趣),但爆冷馬經又沒有賽駒資料, 2.如要輸怕的馬迷跟爆冷貼士投注,但馬迷又無乜信心,記得(騎師馬經)曾試過,如讀者跟(騎師馬經)馬膽投注w,-年計如馬膽輸錢,馬迷可用報頭補回輸去的差額,每注十元計,是信心的承諾,...有誰會一年期期買丫, 3.彩衣,跑馬曰拎住報紙在電機前尋找自已投注馬匹的位置,這份馬經可用至賽日,之前賽日在投注站從未見過有馬迷拿住爆冷馬經, 4.標題唔起眼難吸引新讀者, -贏巳見,如講得唔岩,見諒

絕對明白......
有果必有因,好賣既都不用停刊啦^^

Profiles of sxeditor   
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2007-02-14 on 18:39
Quote:

On 2007-02-14 18:07, hinchung wrote:
你又真係講得幾o岩。
但係可能四色印刷成本高,去紙唔多可能死得仲快。
或許其中一個不足之處,可能是出版之日期吧。
排位日出,可以吸引一班先睹為快的讀者。
賠率版,亦是吸引一批先睹「賠率」為快的讀者。

Quote:

我們本來想轉賠率版,可惜技術問題,轉不到
無話可說

Profiles of sxeditor   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款