登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

本站更新意見或報錯處
管理員: home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 本站更新意見或報錯處 >> 詢問一下大家意見
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 詢問一下大家意見
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2007-04-04 on 00:09
呢家落左廣告,之前有User話Load得慢左,我經已將其中一個停用,因為個個唔會對我有收益,之後齋行Google,都發覺順左好多。

跟手到10點左右,又好似Load慢左,我現在經已用其他方法「磡」入主頁,Google同HKDB主頁,基本係分開Load,就算Google Load唔到或Error,應該唔會影響主頁既Loading。

到依家我就唔知情況有冇改善,自己就唔見有咩特別問題,有咩問題通知我。

另外,我會覺得賺click黎開放賠率區係可行,不過有以下問題。

1.無辦法實行到個User一定Click完Google個廣告先睇到賠率,只能靠各位想睇賠率Function,又唔想比錢的朋友,每日行過、路過或ICQ溝緊女時幫我Click幾Click。

2.暫時免費賠率區會放係hkdb server上面,到有一定資金,會係出面租Server或Hosting做呢樣野。

3.其實要求係唔高,我唔知會有幾多人上黎幫我Click完睇賠率,但只要每日有 200 Click左右就足夠,估計會有20人會睇,每人都係10 Click......不過以之前經驗,行耐左之後都唔會再有人Click........

大家有咩意見比我??

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2007-04-04 on 01:50
但係...

船主...唔好怪我搞亂檔...

如果開放賠率區予非收費會員...咁...會唔會對本季已付費的會員不是太公平...

小弟只係實話實說...萬勿見怪...

P.S.小弟係畀足全費的收費會員

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
malina

註冊於: 22/03/2007
發帖數目: 2
shenzhen
發表於: 2007-04-04 on 07:06

是船主話係說d ,我支持!

Profiles of malina   
船主~~home

發表於: 2007-04-04 on 11:10
當然唔會全部賠率區都睇到。
而且你諗深一層,如果你只係睇某部份賠率,下季唔使比錢添,你都知,一唔使錢就成件事唔同晒。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2007-04-04 on 12:56
Quote:

On 2007-04-04 11:10, home wrote:
當然唔會全部賠率區都睇到。
而且你諗深一層,如果你只係睇某部份賠率,下季唔使比錢添,你都知,一唔使錢就成件事唔同晒。

船主兄,
但係對我黎講, 我唔係咁需要睇賠率區, 我主要係睇資料和操練, 咁我下季咪唔駛彼全費he, he

即刻click多两click先

Profiles of JimmyMa   
d仔dfgghr

註冊於: 29/04/2003
發帖數目: 1705
發表於: 2007-04-04 on 15:24
Quote:

On 2007-04-04 00:09, home wrote:
呢家落左廣告,之前有User話Load得慢左,我經已將其中一個停用,因為個個唔會對我有收益,之後齋行Google,都發覺順左好多。

跟手到10點左右,又好似Load慢左,我現在經已用其他方法「磡」入主頁,Google同HKDB主頁,基本係分開Load,就算Google Load唔到或Error,應該唔會影響主頁既Loading。

到依家我就唔知情況有冇改善,自己就唔見有咩特別問題,有咩問題通知我。

另外,我會覺得賺click黎開放賠率區係可行,不過有以下問題。

1.無辦法實行到個User一定Click完Google個廣告先睇到賠率,只能靠各位想睇賠率Function,又唔想比錢的朋友,每日行過、路過或ICQ溝緊女時幫我Click幾Click。

2.暫時免費賠率區會放係hkdb server上面,到有一定資金,會係出面租Server或Hosting做呢樣野。

3.其實要求係唔高,我唔知會有幾多人上黎幫我Click完睇賠率,但只要每日有 200 Click左右就足夠,估計會有20人會睇,每人都係10 Click......不過以之前經驗,行耐左之後都唔會再有人Click........

大家有咩意見比我??

船主大人問意見....

re #1: 強迫性既做唔到就算啦, 免得令人感到討厭麻. 有d廣告真係令我有興趣click入去.廣告可唔可以多少少, 7個左右.

re #2: 好呀. 不過呀,hkhorsedb的強項不只是賠率區!

re #3: 行耐左之後, 係要有d新意, 例如轉下位置咁啦, 岩唔岩呀home爺 ?

Profiles of dfgghr   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

發表於: 2007-04-04 on 23:04
廣告數我控制唔到呢。
暫時只會打算開放部份賠率,賽績方面應該唔會開放的。

船主~~home

發表於: 2007-04-04 on 23:09
其實都仲有個方法的。

成個Site Click滿幾多Click先開放賠率區。
甘又可唔可行呢。

可以選擇分段開放,頭場開跑一定開放,到中間如果CLick唔夠數就停,到夠數又開番。

唔知大家點睇

河馬仔hiphip3678

註冊於: 30/08/2004
發帖數目: 6147
發表於: 2007-04-04 on 23:10
Quote:

On 2007-04-04 23:04, home wrote:
廣告數我控制唔到呢。

我都兜得這可以一諗 ,但賠率走勢就未必好開放

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2007-04-05 on 01:52
Quote:

On 2007-04-04 23:04, home wrote:
廣告數我控制唔到呢。

我剩係用賽績架wor...擺明針對我0者..........................

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款