登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

07-08年度個人實力挑戰賽★★★
管理員: home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 07-08年度個人實力挑戰賽★★★ >> 淨買位置可以賺幾多呢?
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 淨買位置可以賺幾多呢?
hkjc1234

註冊於: 20/02/2008
發帖數目: 12
發表於: 2008-02-20 on 16:14
20/02/2008 , 星期三 , 跑馬地

第一場「寶行星」  第二場「飛魚大王」
第三場「富高盈」  第四場「金大人」
第五場「金獎葡萄」 第六場「最佳孖寶」
第七場「團隊精神」 第八場「馬友寶」

P1000元注 共8000元

Profiles of hkjc1234   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2008-02-20 on 16:17
可能會贏到間大廠播!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2008-02-20 on 16:20
八隻中晒...都約莫係贏多八千咋...
八隻輸四隻...已經好有機會輸錢...

咁買法...真係唔多抵wor....拎四關作PQ過關..本小博一博還好吧....個人意見

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   

發表於: 2008-02-20 on 16:20
sorry...口快快講錯..應該你拎四五隻去作WP過關還好吧

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   

發表於: 2008-02-20 on 16:21
最緊要補番10蚊六環彩

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2008-02-20 on 16:26
咁買法? 您好寂寞嗎? 要由第一場聽到第8場, 真係貪過引多過想贏錢喎 聽吓文武兄意見, 都係一個好辦法.

Profiles of JimmyMa   
hkjc1234

發表於: 2008-02-20 on 16:46
哈哈哈,我既目標係八隻入面中六隻左右啦。自己唔識睇W,所以咪買P囉∼希望有番1000元贏下就算啦∼

發表於: 2008-02-20 on 16:53
拎八千蚊去博贏一千蚊...
隨時黑起上黎輸四五千蚊...

咁不如拎幾百蚊去買過關.....我諗襟玩好多.....

當然...大家本錢唔同..可能你多錢..一千蚊等如我既十蚊...咁就另計...

因為我有時無特別心水..都會場場買10蚊位置Q旨在過下癮

hkjc1234

發表於: 2008-02-20 on 17:08
其實我好相信自己既眼光,先至會咁樣用D分架∼

哈哈,事實上我咁買法真係好少輸喎
($240分4注,賺夠$120就停)

小注可以怡情嘛∼係有時隻馬跑第四五名,個心會有D唔順囉∼好過次次都唔知會唔會W,贏下又輸下...

唔信既話就睇下今晚丫
我揀既馬起碼有六七隻會入前五名架∼

hkjc1234

發表於: 2008-02-20 on 17:11
同埋打錯左呀哈哈,我係想今晚賺2000分,唔係1000蚊∼呵呵∼

現實裡面就賺120蚊啦!

Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款