登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 萬里驍-上次點解會死
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 下一頁 )
Author 萬里驍-上次點解會死
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-06-30 on 18:55
[quote]
On 2013-06-30 18:44, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2013-06-30 18:39, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2013-06-30 18:14, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-06-30 18:02, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-06-30 13:57, elson2012 wrote:
Quote:

Ricky生 你同赢兄根本一类人 越睇你对巨的认同和赞赏 越似认同和赞赏自己 莫非你们是难兄烂弟??!

elson2012兄你都唔知我恨到贏贏入心、肺、骨,佢叫隻金鑾大殿痾咗篤屎我踩到應一應,不過...我都明白每一個俾料人都係廐騎之玩弄者,所以暫時原諒咗佢,睇佢幾時先還到盅。

你想攞料,PM我。我會比的還盅料比你。

刀哥依山尽.知穷料又流.

D大热门张张报纸头条都有啦.使咩PM你啊.

PM果的系大冷門啊,的大熱門系公開海出,的大冷門要保持神秘感。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2013-06-30 on 19:06
[quote]
On 2013-06-30 18:55, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-06-30 18:44, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2013-06-30 18:39, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2013-06-30 18:14, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-06-30 18:02, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-06-30 13:57, elson2012 wrote:
Quote:

Ricky生 你同赢兄根本一类人 越睇你对巨的认同和赞赏 越似认同和赞赏自己 莫非你们是难兄烂弟??!

elson2012兄你都唔知我恨到贏贏入心、肺、骨,佢叫隻金鑾大殿痾咗篤屎我踩到應一應,不過...我都明白每一個俾料人都係廐騎之玩弄者,所以暫時原諒咗佢,睇佢幾時先還到盅。

你想攞料,PM我。我會比的還盅料比你。

刀哥依山尽.知穷料又流.

D大热门张张报纸头条都有啦.使咩PM你啊.

PM果的系大冷門啊,的大熱門系公開海出,的大冷門要保持神秘感。

吾中吾收钱,中左收五千。问题系。。。。。。

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
cd-romjimmy

註冊於: 02/04/2002
發帖數目: 284
發表於: 2013-06-30 on 19:26
得啦,總之公開唔中,就pm比人個d中,pm個d唔中,就特別會員個d中,個d都唔中就畀老友既中,再唔係隔一個月又中,你點都中架啦,你d賽績大家有眼睇既。
不呢個世界大把傻仔,但唔知呢度有幾多個信你而已。

Profiles of jimmy   
龍王kamchung

發表於: 2013-06-30 on 20:03
Quote:

On 2013-06-30 19:26, jimmy wrote:
得啦,總之公開唔中,就pm比人個d中,pm個d唔中,就特別會員個d中,個d都唔中就畀老友既中,再唔係隔一個月又中,你點都中架啦,你d賽績大家有眼睇既。
不呢個世界大把傻仔,但唔知呢度有幾多個信你而已。

你系唔系大奸臣閹人的馬仔,咁濕九架,一尾跟實唔放。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
cd-romjimmy

註冊於: 02/04/2002
發帖數目: 284
發表於: 2013-06-30 on 20:20
我講既係事實,使唔使我又穩番D帖出黎證實??
你唔好一唔夠人講,或者無道理再辯駁時,就話咩跟尾狗咩奸臣個D說話啦,你咩年紀呀??仲好似細路仔咁。

有道理你就講,你話你無講過出帖叫人買1,結果跑2你又話中,你話你無講過,我咪穩番D帖出黎得大家欣賞。

如果有,你就安安份份扮死狗啦,唔好自己無道理時,就用D咩狗黎掩飾啦。

Profiles of jimmy   
龍王kamchung

發表於: 2013-06-30 on 20:34
Quote:

On 2013-06-30 20:20, jimmy wrote:
你唔好一唔夠人講,或者無道理再辯駁時,就話咩跟尾狗咩奸臣個D說話啦,你咩年紀呀??仲好似細路仔咁。

有道理你就講,你話你無講過出帖叫人買1,結果跑2你又話中,你話你無講過,我咪穩番D帖出黎得大家欣賞。

如果有,你就安安份份扮死狗啦,唔好自己無道理時,就用D咩狗黎掩飾啦。

你都幾狗屎架喎,而且特別注意小弟的一言一動.證明小弟有料你先會咁注意啦。

龍王kamchung

發表於: 2013-06-30 on 20:34
Quote:

On 2013-06-30 20:20, jimmy wrote:

你都幾狗屎架喎,而且特別注意小弟的一言一動.證明小弟有料你先會咁注意啦。

龍王kamchung

發表於: 2013-06-30 on 20:39
咁低俗的嘢都做,同一個人用二個名字。現在可證實,CD ROM JIMMY 同老占是同一個人啦。

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-06-30 on 21:09
Quote:

On 2013-06-28 18:34, kamchung wrote:
五場(萬里驍)上次排11檔仍被捧成四倍次熱,劣檔馬不值這個倍率非大超班馬,能跑返個第五已算有交待。今次形勢逆轉,轉排三檔,相信幕後人會有信心贏返一次。近三次連續三次能入前五名的馬算演出穩定的馬,只是輸於檔位能跑四五名,當檔位轉移,便可交出頭馬,情況與有情風差不多,13檔能跑四名,上次一轉3檔省腳程貼欄便贏馬。今次轉外檔又會輸形勢。萬里驍換黑仔昌騎,人就輸晒。望佢醒定的啦。唔好內檔塞死。

本來都唔想出聲,諗吓費時你係db又誤導我地啲馬友! 好心你隻馬輸左就唔好賴個檔位啦,如果你咁講,外檔啲馬咪永遠唔駛買?除非係大超班!隻馬落到嚟5班仲會係大超班馬?唔好笑死人啦!話隻有情風排13檔跑第四,又賴個檔差,大佬,黎海功夫幾時都高過賴仔半班啦!Rodney一定話唔止半班添!

Profiles of JimmyMa   
龍王kamchung

發表於: 2013-06-30 on 21:17
Quote:

On 2013-06-30 21:09, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-06-28 18:34, kamchung wrote:
五場(萬里驍)上次排11檔仍被捧成四倍次熱,劣檔馬不值這個倍率非大超班馬,能跑返個第五已算有交待。今次形勢逆轉,轉排三檔,相信幕後人會有信心贏返一次。近三次連續三次能入前五名的馬算演出穩定的馬,只是輸於檔位能跑四五名,當檔位轉移,便可交出頭馬,情況與有情風差不多,13檔能跑四名,上次一轉3檔省腳程貼欄便贏馬。今次轉外檔又會輸形勢。萬里驍換黑仔昌騎,人就輸晒。望佢醒定的啦。唔好內檔塞死。

本來都唔想出聲,諗吓費時你係db又誤導我地啲馬友! 好心你隻馬輸左就唔好賴個檔位啦,如果你咁講,外檔啲馬咪永遠唔駛買?除非係大超班!隻馬落到嚟5班仲會係大超班馬?唔好笑死人啦!話隻有情風排13檔跑第四,又賴個檔差,大佬,黎海功夫幾時都高過賴仔半班啦!Rodney一定話唔止半班添!

你唔識馬就唔好學人做版主啦,明明唔識睇操練又語奇無極操練唔似樣,A跑道叫人唔好買,結果米雙跑W,屎馬都敢出貼版主,真系笑能死人,我都系屎馬但起馬比你好少少/

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款