登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 萬里驍-上次點解會死
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 下一頁 )
Author 萬里驍-上次點解會死
kkk333

註冊於: 28/05/2010
發帖數目: 13
發表於: 2013-06-30 on 23:41
你絛on9笑馬,我睇見你吔都好笑,人多蝦人少,人貼马又踩九人D馬,自己又無料到,比我都唔做乜收費會員啦,嫌錢𡟙

Profiles of kkk333   
kkk333

發表於: 2013-06-30 on 23:44
奇無極 奇無極 奇無極

yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2013-06-30 on 23:47
Quote:

On 2013-06-30 23:41, kkk333 wrote:
你絛on9笑馬,我睇見你吔都好笑,人多蝦人少,人貼马又踩九人D馬,自己又無料到,比我都唔做乜收費會員啦,嫌錢𡟙

我們付年費做收費會員不是為了貼士, 而是看豐富的數據和臨場賠率分析. 這世上沒有必贏貼士,有還賣給您, 自己買啊 !? 誰曾在此賣貼士, 敬重提醒各位朋友要心中有數啊 !! 記住, 沒有必勝貼士,為何要賣貼士, 還不是昆您上當.

Profiles of yeunglm2005   
kkk333

發表於: 2013-06-30 on 23:55
咁講都啱聽,唔需要踩人貼嘅馬

yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2013-06-30 on 23:59
Quote:

On 2013-06-30 23:55, kkk333 wrote:
咁講都啱聽,唔需要踩人貼嘅馬

唔係踩人貼的馬, 是踩發貼的人, 每次貼出十幾隻,實有撞中啦. 前言不對後語, 賽後還有一大堆解釋, 精彩

Profiles of yeunglm2005   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-07-01 on 00:04
Quote:

On 2013-06-30 23:41, kkk333 wrote:

此地無银三百两,k3兄可否説下自己在何地上网呢,反应奇快哦?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
晒馬samana

發表於: 2013-07-01 on 00:06
Quote:

此地無银三百两,k3兄可否説下自己在何地上网呢,反应奇快哦?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
晒馬samana

發表於: 2013-07-01 on 00:07
Quote:

Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2013-07-01 on 00:07
Quote:

On 2013-06-30 23:24, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2013-06-30 20:34, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-06-30 20:20, jimmy wrote:
我講既係事實,使唔使我又穩番D帖出黎證實??
你唔好一唔夠人講,或者無道理再辯駁時,就話咩跟尾狗咩奸臣個D說話啦,你咩年紀呀??仲好似細路仔咁。

有道理你就講,你話你無講過出帖叫人買1,結果跑2你又話中,你話你無講過,我咪穩番D帖出黎得大家欣賞。

如果有,你就安安份份扮死狗啦,唔好自己無道理時,就用D咩狗黎掩飾啦。

你都幾狗屎架喎,而且特別注意小弟的一言一動.證明小弟有料你先會咁注意啦。

你系有料我都吾使回你贴话你“驴中赤兔”啦。驴有几慢大家都知道啦,我吾多讲了。“刀哥依山尽,知穷又无料。吾中吾收钱,中左收五千。”意思系话刀刀靠住个大山头,有9000几个赢马数据,都系次次俾几只马报头条大热门,有无料也都吾使我多讲啦,吾中当然吾收钱啦,最死就系中左一只就问你罗5000呢下好野,个面皮真够厚 我都吾想踢爆你了,但又吾想DB网友被骗,由其系我大陆呢边地db网友。

原来KKK333呢条友系刀哥来。

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2013-07-01 on 00:12
Quote:

On 2013-07-01 00:07, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2013-06-30 23:24, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2013-06-30 20:34, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-06-30 20:20, jimmy wrote:
我講既係事實,使唔使我又穩番D帖出黎證實??
你唔好一唔夠人講,或者無道理再辯駁時,就話咩跟尾狗咩奸臣個D說話啦,你咩年紀呀??仲好似細路仔咁。

有道理你就講,你話你無講過出帖叫人買1,結果跑2你又話中,你話你無講過,我咪穩番D帖出黎得大家欣賞。

如果有,你就安安份份扮死狗啦,唔好自己無道理時,就用D咩狗黎掩飾啦。

你都幾狗屎架喎,而且特別注意小弟的一言一動.證明小弟有料你先會咁注意啦。

你系有料我都吾使回你贴话你“驴中赤兔”啦。驴有几慢大家都知道啦,我吾多讲了。“刀哥依山尽,知穷又无料。吾中吾收钱,中左收五千。”意思系话刀刀靠住个大山头,有9000几个赢马数据,都系次次俾几只马报头条大热门,有无料也都吾使我多讲啦,吾中当然吾收钱啦,最死就系中左一只就问你罗5000呢下好野,个面皮真够厚 我都吾想踢爆你了,但又吾想DB网友被骗,由其系我大陆呢边地db网友。

原来KKK333呢条友系刀哥来。

原来KKK333呢条友系刀哥另一个笔名来。中左一只大热奇無極 吹左一个星期

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款