登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 場不搞不旺
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 下一頁 )
Author 場不搞不旺
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2014-03-09 on 23:03
Quote:

On 2014-03-09 22:33, kamchung wrote:
Quote:

On 2014-03-09 20:39, samana wrote:
夠薑先好串人,發奮下啦贏兄!

叫的馬買十元架玩下,輸左無傷大雅。反正唔會入肉,十只中一只就得架啦.只帶利來邊個咁有信心36倍打到六倍開跑。真系輸死佢,抵佢死.我買左十元渣/

隻帶利來咪因為贏贏你吹雞效應囉!江湖規舉十八碌、贏贏請食肉碎粥...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2014-03-10 on 10:50
Quote:

On 2014-03-09 22:33, kamchung wrote:
Quote:

On 2014-03-09 20:39, samana wrote:

叫的馬買十元架玩下,輸左無傷大雅。反正唔會入肉,十只中一只就得架啦.只帶利來邊個咁有信心36倍打到六倍開跑。真系輸死佢,抵佢死.我買左十元渣/

十蚊玩下,咁點發達法?
之前就五隻中一隻,呢家就十隻中一隻就得,遲多幾次就二十隻中一隻又發大達。得咗。無得壇。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2014-03-10 on 11:13
Quote:

Quote:

個個所謂步速專家都好似你咁,睇埋啲死步速平面馬,以為上場1650以特特快步速放頭跑都係輸兩個幾身位,今場1800放慢啲就想唔贏都好難了!如果真係咁簡單,仲有窮人? 叫你貼番啲超級大熱馬好似神州同朋友仔咪好囉,咁你又有得威咯!唔好再學人懶醒貼冷門馬了,係人都知贏馬人兄貼大熱門最叻架啦!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2014-03-10 on 12:13
Quote:

On 2014-03-10 11:13, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

個個所謂步速專家都好似你咁,睇埋啲死步速平面馬,以為上場1650以特特快步速放頭跑都係輸兩個幾身位,今場1800放慢啲就想唔贏都好難了!如果真係咁簡單,仲有窮人? 叫你貼番啲超級大熱馬好似神州同朋友仔咪好囉,咁你又有得威咯!唔好再學人懶醒貼冷門馬了,係人都知贏馬人兄貼大熱門最叻架啦!

占占又講得啱喎!自己邊瓣強就做番自己果瓣,"神十/旅英、貧友/駿馬"中到都和咪龍o架...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2014-03-10 on 13:35
Quote:

On 2014-03-10 12:13, rickytlb wrote:
Quote:

On 2014-03-10 11:13, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

占占又講得啱喎!自己邊瓣強就做番自己果瓣,"神十/旅英、貧友/駿馬"中到都和咪龍o架...

龍王吹水強,不如占占邀返龍王入QQ群吧,依排氣氛唔够呢!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2014-03-10 on 14:50
Quote:

On 2014-03-10 13:35, samana wrote:
Quote:

On 2014-03-10 12:13, rickytlb wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

龍王吹水強,不如占占邀返龍王入QQ群吧,依排氣氛唔够呢!

Sam哥,如果俾贏兄返QQ,佢又唔會係DB出現了,所以凡事都要睇兩面囉!

Profiles of JimmyMa   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2014-03-10 on 18:50
Quote:

Quote:

Quote:

段速好的馬,都要睇邊個騎先得架,洋將換小將,還打到咁熱不,你買埋我份都得了。掉轉小將換洋將又唔同,段速好的馬都要找個好人騎先得架。搵條茂利小丙騎成大冷就無所謂,如熱下次啦/

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2014-03-10 on 19:34
Quote:

On 2014-03-10 18:50, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

段速好的馬,都要睇邊個騎先得架,洋將換小將,還打到咁熱不,你買埋我份都得了。掉轉小將換洋將又唔同,段速好的馬都要找個好人騎先得架。搵條茂利小丙騎成大冷就無所謂,如熱下次啦/

配咩騎師,排位個時經已知架啦....贏兄你都幾攪笑架喎,你貼個時唔知邊個騎架??

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

發表於: 2014-03-10 on 21:51
Quote:

On 2014-03-10 19:34, home wrote:
Quote:

On 2014-03-10 18:50, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

依啲係咪收音機上講的,投注路路通呀!

配咩騎師,排位個時經已知架啦....贏兄你都幾攪笑架喎,你貼個時唔知邊個騎架??

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
晒馬samana

發表於: 2014-03-10 on 21:52
依啲係咪收音機上講的,投注路路通呀!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款