登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 場不搞不旺
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 下一頁 )
Author 場不搞不旺
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2014-03-11 on 11:47
蘇偉賢 ,開倉至今巳取得31場頭馬,目前擠身練馬師三甲,成績有目共睹.斗志更是不容置疑,比二個奶奇先!!

R4 #1千杯豪情    

R8 #9福爾摩斯

pm兄,上場只千杯失咗條孖T,今場要補數呀!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2014-03-11 on 20:57
谷草找不到冷嘢天。找二只半不冷的,奄尖大少。新力飛

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

發表於: 2014-03-12 on 06:58
村里的傻子遇见个收废品的,小声的问他收铁不?
收废品的四处张望了下说收
傻子说有点长
那人说没事先领我看看
傻子说等晚上吧...
到了夜里傻子把收废品的领到了铁路上指着地上的火车道说,就是这两根,临沂到广州的,你开个价吧。
收废品的:滚你妈.......

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2014-03-12 on 11:11
Quote:

On 2014-03-12 06:58, samana wrote:
傻子说有点长
那人说没事先领我看看
傻子说等晚上吧...
到了夜里傻子把收废品的领到了铁路上指着地上的火车道说,就是这两根,临沂到广州的,你开个价吧。

有問題啊笑兄,呢個傻子扮傻咋!如我係個收買佬,反正俾佢玩我就會反玩番佢,叫佢拆咗條長鐵鋸到每條一呎長再拎嚟俾我收啦!睇吓有冇機會送佢一程又或者造成一場災難先...阿彌陀佛、阿們

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
晒馬samana

發表於: 2014-03-12 on 11:43
Quote:

On 2014-03-12 11:11, rickytlb wrote:
Quote:

On 2014-03-12 06:58, samana wrote:
傻子说有点长
那人说没事先领我看看
傻子说等晚上吧...

有問題啊笑兄,呢個傻子扮傻咋!如我係個收買佬,反正俾佢玩我就會反玩番佢,叫佢拆咗條長鐵鋸到每條一呎長再拎嚟俾我收啦!睇吓有冇機會送佢一程又或者造成一場災難先...阿彌陀佛、阿們

此是画蛇添足,如果個傻仔真係准時交貨,收買佬收唔收好?又或者交貨時被警方斷正,收買佬有無麻煩呀?問傻佬斗玩嘢,胜諸不武.(哈哈,好似講緊我自己.)
吃了小虧,吸取教訓,自己都有得着.事事計較,永遠都行精邊的人,只是小古惑,大笨七呢!

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2014-03-12 on 12:10
Quote:

On 2014-03-12 11:43, samana wrote:
Quote:

On 2014-03-12 11:11, rickytlb wrote:
Quote:

傻子说有点长
那人说没事先领我看看
傻子说等晚上吧...

此是画蛇添足,如果個傻仔真係准時交貨,收買佬收唔收好?又或者交貨時被警方斷正,收買佬有無麻煩呀?問傻佬斗玩嘢,胜諸不武.(哈哈,好似講緊我自己.)
吃了小虧,吸取教訓,自己都有得着.事事計較,永遠都行精邊的人,只是小古惑,大笨七呢!

假傻不會做、真傻做不到啦笑兄,"真假傻佬要識分、誤墜圈套難甩身"呀笑兄,即係咁...行古惑走精面如用係個人搶隱形錢同保護自己而唔係損害他人生命同財產係短對冇問題嘅,就等於俾埋錢去學速記嚟開發自己小宇宙內條快取記憶體咁...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
晒馬samana

發表於: 2014-03-12 on 14:36
哈哈,好似誠誠講甘:傻果個唔認,唔傻果個爭住去認!

晒馬samana

發表於: 2014-03-12 on 14:38
哈哈,好似誠誠講甘:傻果個唔認,唔傻果個爭住去認!

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2014-03-12 on 14:38
Quote:

On 2014-03-11 20:57, kamchung wrote:
谷草找不到冷嘢天。找二只半不冷的,奄尖大少。新力飛

贏兄,咁到底買新力飛抑或買你係第二度講又話W硬嘅百戰百勝先?
唔好亂點我地DB啲人喎!

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

發表於: 2014-03-12 on 15:04
贏贏叫雙飛?

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款