登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2019- 2020 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,500 元 正, 人 民 幣 1,350 元 正 。 暫 不 接 受 月 費 申 請。

各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

還沒有帳號嗎?請建立帳號
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場賠率 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 馬後炮之神,不如試下馬前炮丫
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 下一頁 )
Author 馬後炮之神,不如試下馬前炮丫
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3066
香港
發表於: 2008-04-06 on 14:16
Quote:

On 2008-04-06 02:29, MML wrote:
Quote:

On 2008-04-06 02:14, andrew410 wrote:
Quote:

On 2008-04-05 23:33, rodney wrote:
Quote:

On 2008-04-05 22:31, MML wrote:
Quote:

On 2008-04-05 22:22, home wrote:
咁我食少餐,等你好消息。

望緊老友下星期三 d馬執好位, esp 千二嗰d。祈吓禱。 ^^

好似落班個隻跑1200m好正喎,因為近績差,就算抽內檔都唔會太熱, good!!

終於減夠分落班,等左佢好耐 ^^

其實我對四班個隻寄望大d ... 不過短途都驚驚地冇步速。

卓暉,
我雖然同應+柏講過呢場泥沙希望其他馬拉住俾華哥今天造勢, 但因為怕有d騎師唔聽話, 所以不能公開.
沒想到 M先生昨晚應該致電應+柏, 講掂數, 仲在這堣[唔9 UP放水俾大家

Profiles of hkhorsetrack   
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2008-04-06 on 14:26
[quote]
On 2008-04-06 14:16, hkhorsetrack wrote:
Quote:

...
卓暉,
我雖然同應+柏講過呢場泥沙希望其他馬拉住俾華哥今天造勢, 但因為怕有d騎師唔聽話, 所以不能公開.
沒想到 M先生昨晚應該致電應+柏, 講掂數, 仲在這堣[唔9 UP放水俾大家

馬房最高統帥話全線買自己位置, 頭兩場已經頂住條氣, 呢隻補番本加小利啫。我自己就到呢場先至敢跟多少, 頭兩場剷入黎就我走寶 .... 咦!到我馬後砲添!

Profiles of MML   
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2008-04-06 on 14:31
[quote]
On 2008-04-06 14:26, MML wrote:
Quote:

馬房最高統帥話全線買自己位置, 頭兩場已經頂住條氣, 呢隻補番本加小利啫。我自己就到呢場先至敢跟多少, 頭兩場剷入黎就我走寶 .... 咦!到我馬後砲添!

噓!又第四, 唔係開會講好哂第3架咩?

Profiles of MML   

香港
發表於: 2008-04-06 on 14:33
[quote]
On 2008-04-06 14:31, MML wrote:
Quote:

On 2008-04-06 14:26, MML wrote:
Quote:

我睇完火滾,馬上打去問應+柏,原來佢沒有發通告給補出跑第三的騎師,真係抵打。再加上我早前已下令雄威下場要去馬,真不如葉xx怎樣跟我們溝通

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2726
發表於: 2008-04-06 on 14:35
[quote]
On 2008-04-06 14:31, MML wrote:
Quote:

Quote:

魔兄,

oh!! 你地開會D野可能唔記得通知#4補出的騎師

所以#4係唔知情下,無端端跑第3,還頂住你plan b 隻#14

下次開完會,記得c.c.份會議記錄予後備賽駒的騎師

Profiles of rodney     
楊駿andrew410

註冊於: 09/09/2004
發帖數目: 7155
發表於: 2008-04-06 on 14:38
[quote]
On 2008-04-06 14:33, hkhorsetrack wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

我睇完火滾,馬上打去問應+柏,原來佢沒有發通告給補出跑第三的騎師,真係抵打。再加上我早前已下令雄威下場要去馬,真不如葉xx怎樣跟我們溝通

下次開會要問埋後備補出有無新plan,激死!

Profiles of andrew410   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2726
發表於: 2008-04-06 on 14:42
這個topic真係越來越有趣,只可惜主角到現在還未現身!!!

(我漸漸明日,點解D═H特別開心,原來活這個"虛擬"世界咁開心!!)

Profiles of rodney     
cmyk

註冊於: 10/01/2005
發帖數目: 641
發表於: 2008-04-06 on 14:51
頂!我都睇到火滾 比隻後備補出跑個第三,我都買左WP同QP
魔兄!下次記住唔好漏啦

Profiles of cmyk   

香港
發表於: 2008-04-06 on 14:57
Quote:

On 2008-04-06 14:51, cmyk wrote:
頂!我都睇到火滾 比隻後備補出跑個第三,我都買左WP同QP
魔兄!下次記住唔好漏啦

一定要,這個西人初來埗到,唔知我地香港如何組織拉馬,真係要特訓下∼

而且佢自己已經唔係女騎師,羨妮妹來到時都懂得拉攏我們評馬人,當晚跟河馬仔.....(以下內容不便透露)

否則我地遲d開會好似送走洩凱x般送他走。 :evil:

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9004
發表於: 2008-04-06 on 15:08
還記得呀「炮臣」,曾經又係一段「炮文」(何謂炮文??「賽後」佢好詳細咁,分析個場賽事,仲好準....呀.....)。
我試下抄下

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款