登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2019- 2020 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,500 元 正, 人 民 幣 1,350 元 正 。 暫 不 接 受 月 費 申 請。

各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

還沒有帳號嗎?請建立帳號
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場賠率 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 馬後炮之神,不如試下馬前炮丫
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 下一頁 )
Author 馬後炮之神,不如試下馬前炮丫
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9004
發表於: 2008-04-06 on 15:12
PLAYING BY HARDjamestam007

之前我都同他们开过战, 但Y觉孤掌难鳴, 之后我就Z得成熟. 如果评々H把所有的冷く贴出来, 他们就沒有了存在的价值. 昨天`场开Q开6-9郁痟N中再200元单Q, 由于我在な州跟客拜年, 只可以m话落注, 所以贴不到岀来. `埸係造繨,
1成功皇 王志伟7倍第2/今次韋}14倍 不用买
2百笑 55分升脋/次次用大師傅骑害人/ 不用买
3冠先鋒 44分起歩/2次第2加2次第4 ,拿多几次獎金才于49分胜出, 非好/升脋/ 不用买
4爆發力 2000m ]6あ/不用买
5小飛象 9岁上次食埋x入冷Q/今次成热/ 不用买
6龍翔 20060628 /1800m快活谷61分于80-60组]SH, あ3班b力(可造), 田草未开估, 今次大冷造比你睇.
7超勇駿 刚胜/ 曾于田草2000m试, 评々Hb贴/ 不用买
8足球大師 47分/133磅胜出,今次磅优12磅, 加起上来得59分, 2倍大热死硬/ 不用买
9歡樂滿堂 每季都可胜出, ぁ豪唉伤病, (可造), 告皏杉郗狺ㄧ. /要买
10荊山玉 蝷k骑,上床就得/ 全天候/不用买
11將臣三號 上次31倍大冷(造)跑第3, 重要]6-1/4あ/ 不用买

我噉╞J都睇得到, 佢地朝朝倒屎噉早6-7度气鈰_床去睇表演, 佢地特别喜歡寫沙圈V态, 跟住gg贴大热, 等Dがg赢錢啰. TOO GOOD TO BE TRUE 以后想鼢N知喇!

有玄機架,睇下啦。
但唔知點解,永遠都係賽後先POST。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2726
發表於: 2008-04-06 on 15:13
算啦!大家唔好勞氣,除了隻"將臣"一場因為忙記通知後補騎師,所以無依計劃。

其餘場次都照足會議定下之方案,你睇今場(r6),隻"福到"大熱門,無端端於對面直路轉跑2疊,又遇上慢步速,結果不偏不依跑個第4。專業不愧係專業!!!!

Profiles of rodney     
船主~~home

發表於: 2008-04-06 on 15:15
冼文諾真係做到野喎。
風0渡、福到都做足功課,計埋上次隻驃驥王,要加分啦。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2008-04-06 on 15:36
冼文諾一聲話要走, 一眾圈中人猛咁留住佢, 就知佢做到野啦。

Profiles of liup   
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2008-04-06 on 15:38
[quote]
On 2008-04-06 00:48, home wrote:
Quote:

...

反而我想搏下第六場隻七星樂園,五班贏完後,升班再出兩場都追得近,兩位點睇?

船主,
你d 久唔 9up 仲勁, 十幾倍!

Profiles of MML   
船主~~home

發表於: 2008-04-06 on 15:39
自己出post,又中獨領風騷,又中七星樂園。
但成日話自已好勁個個,反而影都唔見,你遊左去邊呀炮臣.....你甘勁,快D返黎炮下啦。

MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2008-04-06 on 15:49
Quote:

On 2008-04-06 15:39, home wrote:
自己出post,又中獨領風騷,又中七星樂園。
但成日話自已好勁個個,反而影都唔見,你遊左去邊呀炮臣.....你甘勁,快D返黎炮下啦。

貼中哂, 咁仲邊度有得炮?
不如貼隻流嘅, 俾個位入吓啦。
(算把啦, 大家講笑開心吓啫)

Profiles of MML   
有規有舉,向着標竿直跑!gogohorse

註冊於: 25/11/2004
發帖數目: 425
發表於: 2008-04-06 on 16:04
Quote:

On 2008-04-06 00:48, home wrote:
Quote:

On 2008-04-05 22:32, hkhorsetrack wrote:
Quote:

On 2008-04-05 21:15, home wrote:
唉,希望唔好一黎真就無影無踪啦.....

M字頭,聽日無魚翅馬???

M記乃大企業, 為確保食品質素, 絕少在生產過程發現到有泥沙........

我地自己泥地 11檔CROSS OVER 14檔 PLACE蒸雞 , 等佢遲D才送我們魚翅包吧.~

14檔個隻,我見你之前係咩王或者係你文章出過,似乎今場到位啦下嘛??我乜都唔識架,不過咁既檔位D飛都一直企硬...唔...唔係野少。

獨領風騷....我係專欄大概寫過三次....唉..唔知佢等乜。

反而我想搏下第六場隻七星樂園,五班贏完後,升班再出兩場都追得近,兩位點睇?

辜負左m記,
四連環 6 場 5 確叻星 + 13 七星樂園
拖 2 金玉駿駒 + 6 揚洋 +
7 勁飛飛 + 10 勇蹄飛 +
14 開心財星 $10
吾食餐中吾到

Profiles of gogohorse   
楊駿andrew410

註冊於: 09/09/2004
發帖數目: 7155
發表於: 2008-04-06 on 16:06
第四場 12重 量 級 6勇 威 星 9招財名駒 14將臣三號 1尚 兄
第五場 5璐 悅 4永 旺 財 6福到之星 10凱 風 2家 福
第六場 5確 叻 星 1和諧大使 4鋼 意 7勁 飛 飛 13七星樂園

我條三T安慰獎就係因為主席漏左同後備騎師講無左,回水呀……

Profiles of andrew410   
船主~~home

發表於: 2008-04-07 on 16:30
我唔記得祈禱,攪到排外檔添。

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款