登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 占Sir
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )
Author 占Sir
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-06-30 on 19:54
Quote:

On 2012-06-30 18:38, yeunglm2005 wrote:
Quote:

On 2012-06-29 20:05, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-06-29 15:37, samana wrote:
.

Sam哥,一个茘枝三把火,唔知你本身屬寒底抑或熱底,總之,食少少就冇問題嘅!至於你隻好精伶,依隻嘢啲兄弟真真係好犀利,高佬石將佢又長又短咁玩法,今次配西哥又轉配備,冷門都值得玩吓嘅!因為對手都好多隻!

占叔,呢场您点看呢, 心急人上

楊仔,其實依場馬我好鍾意隻5, 連輸兩場嘅賽績就可以抹左佢,我估計今次配冷人俊又想好似隻高咁揾食,但最大問題係場地,如果唔太黏嘅地我就一定買!另外我又介紹隻太奇妙,上場咁自殺式放死,今場又擺個湯仔,冇人會信佢夠胆係度郁手,依隻超級馬,肯定仲大把在手,祗要一有order,
又會爆一鑊!總之,每逢季尾就要睇實啲靚仔馬,由其是谷戰!

Profiles of JimmyMa   
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-06-30 on 21:59
占 sir 冇事,一天光曬,總統之光,夠竟乜樹,現在D飛,居然大熱,占 sir 占 sir, 指示指示!

Profiles of fatmanchai   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-06-30 on 22:32
Quote:

On 2012-06-30 21:59, fatmanchai wrote:
占 sir 冇事,一天光曬,總統之光,夠竟乜樹,現在D飛,居然大熱,占 sir 占 sir, 指示指示!

隻馬上場我都中W, 今場除非又跑跑吓水浸,否則我認為冇可能夠肅龍跑!明日都係要賭左跑乜地先落注囉!

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-07-01 on 00:39
Quote:

On 2012-06-30 22:32, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-06-30 21:59, fatmanchai wrote:

隻馬上場我都中W, 今場除非又跑跑吓水浸,否則我認為冇可能夠肅龍跑!明日都係要賭左跑乜地先落注囉!

good. 我都中呀..除了win,還有3寶

"縮龍"現時千四可以略短喎
但隻"總統"竟然熱到得2.x,有誇張。唔好攪我...!!!

反而有隻半冷要追多次,上次九十幾倍走光喎....而且個個都話谷閘千二上沙田千四難度極大架......100隻死95隻啦
但我反而有d興趣喎,原因是此馬今次竟用上眼罩(外地都是慣用此配備),而且上次千二實在太短啦,今次才是正宗路程....又有人話加程還加罩???!!!

表現好多不利因素....haha,.....希望明日回到有20倍,不竟用個陌生人嘛 (當然用jim兄的理論,如隻辣椒老點就更......)

(如果臨場落雨就更爽,外地黏地好架)

Profiles of rodney     
dynamic

註冊於: 24/12/2002
發帖數目: 901
Hong Kong - China
發表於: 2012-07-01 on 00:45
占Sir
R2 隻 震撼 整佐口孖宝过亚耳个只,看隻震撼次次都臨尾断,是否操練上有的什么啓示呢?

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-07-01 on 00:46
如果上邊果隻大家唔like, 咁隻"老新"又點睇...

韋哥隻馬會否博多左? 阿頓隻又得2倍....

偏偏兩個都騎過這隻喎,而且後者近來已經幫馬房擔左幾次票

論人馬合作,一次即上名。而千四更是此馬的強項,隔晚有十幾倍,想點??!!

Profiles of rodney     
fatmanchai

發表於: 2012-07-01 on 07:33
Quote:

On 2012-07-01 00:39, rodney wrote:
Quote:

On 2012-06-30 22:32, JimmyMa wrote:
Quote:

反而有隻半冷要追多次,上次九十幾倍走光喎....而且個個都話谷閘千二上沙田千四難度極大架......100隻死95隻啦
但我反而有d興趣喎,原因是此馬今次竟用上眼罩(外地都是慣用此配備),而且上次千二實在太短啦,今次才是正宗路程....又有人話加程還加罩???!!!

表現好多不利因素....haha,.....希望明日回到有20倍,不竟用個陌生人嘛 (當然用jim兄的理論,如隻辣椒老點就更......)

但係奸仔航D嘢好難估?

fatmanchai

發表於: 2012-07-01 on 07:38
Quote:

On 2012-07-01 00:46, rodney wrote:
如果上邊果隻大家唔like, 咁隻"老新"又點睇...

韋哥隻馬會否博多左? 阿頓隻又得2倍....

偏偏兩個都騎過這隻喎,而且後者近來已經幫馬房擔左幾次票

論人馬合作,一次即上名。而千四更是此馬的強項,隔晚有十幾倍,想點??!!

西哥喎,有D驚!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-07-01 on 09:38
Quote:

On 2012-07-01 00:39, rodney wrote:
Quote:

Quote:

@Rodney唔通依條數神仙唔識得計?

至於奸仔隻馬,如果操練咁都贏得,隻馬一定揸住多15分在手!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-07-01 on 09:43
Quote:

On 2012-07-01 00:45, dynamic wrote:
占Sir
R2 隻 震撼 整佐口孖宝过亚耳个只,看隻震撼次次都臨尾断,是否操練上有的什么啓示呢?

識我咁耐你都知我唔鍾意研究告仔啲馬,佢啲馬祗要你認為ok, 咪買囉!

那那!我先前係db講過,有個馬主好鍾意一早買上,下孖寶飛,你地見到唔好以為得米,輸死未天光呀!

睇嚟今日應該係好快地,唔知係唔係呢?

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款