登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

河馬仔專欄
管理員: hiphip3678

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 河馬仔專欄 >> 驊中龙應否退出或...?
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 )
Author 驊中龙應否退出或...?
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2007-03-30 on 23:23
「香庫復活節紅燈綠酒網聚」....

嘩,呢D先係正經野喎~~
不過我唔得,我要做臭仔公~~呢期夜晚日日係屋企食....
pm,影多d相比我睇,得閒拜下我山

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2007-03-31 on 11:27
[quote]
PM大佬
我無貨啦,我壓箱底保命招數都出埋,就要閃啦
重做主持人,咪玩啦!
況且無做編輯好耐^_^

--------------------------------------------------------------------------------
唔怪得啦! 原來金大兄是編輯專才,
因為您呢一句:
" 我唔覺得佢呢次要驊中龙出賽係用意正面的 ",
我就覺得唔簡單, 個中原意令人想講又唔講的感覺, 又唔會得罪人,就顯示出文學修養至高境界, 我才疏學淺, 啲中文表達能力又差, 又一把年紀,雖然係香港出世, 仲好多英文都未睇得掂, 所以時時得罪人都唔知, 萬望各位大兄多多包涵.

如果金大兄今次出現, 我定必到場, 向金大兄多多學習, 我是 " 双失 " 的人, 所以任何時間, 場地都無問題.

Profiles of JimmyMa   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2007-03-31 on 11:29
Quote:

On 2007-03-30 22:48, sxeditor wrote:
Quote:

On 2007-03-30 15:41, pmengineers wrote:
期待主角,尖煲呔M與大袋巾M參加,讓我們專逢你們的明白和諒解之交往會。

金編輯,誠騁汝作范婦主持,我們其它作支持觀眾。

PM大佬
重做主持人,咪玩啦!
況且無做編輯好耐^_^

我都無做大佬好耐, 最後米又同阿MARK行出里掃底幾百件.......

金爺~我都覺得你得o既。

Profiles of hkhorsetrack   
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2007-03-31 on 12:33
[quote]
On 2007-03-31 11:27, JimmyMa wrote:
Quote:

PM大佬
重做主持人,咪玩啦!
況且無做編輯好耐^_^

--------------------------------------------------------------------------------
唔怪得啦! 原來金大兄是編輯專才,
因為您呢一句:
" 我唔覺得佢呢次要驊中龙出賽係用意正面的 ",
我就覺得唔簡單, 個中原意令人想講又唔講的感覺, 又唔會得罪人,就顯示出文學修養至高境界, 我才疏學淺, 啲中文表達能力又差, 又一把年紀,雖然係香港出世, 仲好多英文都未睇得掂, 所以時時得罪人都唔知, 萬望各位大兄多多包涵.

如果金大兄今次出現, 我定必到場, 向金大兄多多學習, 我是 " 双失 " 的人, 所以任何時間, 場地都無問題.

馬兄,唔好玩細佬啦
我紅褲仔來咋,邊有學歷呀!
在HORSEDB個個都係朋友,親和性好強
況且傾馬事每人都有自己意見,你我及大家都係對事不對人,言談擦著火花好正常O者

我最喜歡呢D場面或題目,因為傾者必全力以赴,實學到野
我都係雙失中年喎!
今日贏多D^_^

Profiles of sxeditor   
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2007-03-31 on 12:35
Quote:

金爺~我都覺得你得o既。

魔兄咪玩細佬啦
我現在努力追債來償還大家的幫忙,真係冤孽
我真係覺對大家唔住

Profiles of sxeditor   
pmengineers

註冊於: 23/11/2002
發帖數目: 1020
Hong Kong
發表於: 2007-04-02 on 11:07
似乎大家意願都唔錯,有冇其他人支持呢?

Profiles of pmengineers   
d仔dfgghr

註冊於: 29/04/2003
發帖數目: 1705
發表於: 2007-04-02 on 13:20
Quote:

On 2007-04-02 11:07, pmengineers wrote:
似乎大家意願都唔錯,有冇其他人支持呢?

支持PM的飯局.
儘管只得我倆...
良久沒見呢.

Profiles of dfgghr   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2007-04-02 on 14:05
怪不得呢個題目經常踢上來。
今日終於忍不住,看看為什麼驊中龍有這麼多討論的地方。幸好看到這個題目,不致於錯失一次這麼重要的聚會~~~
不過即係幾時呀?hahaha

Profiles of hinchung   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款