登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

Video Form(VF)討論
管理員: MML, shlee, dfgghr, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> Video Form(VF)討論 >> 愛蓮說
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )
Author 愛蓮說
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2011-05-23 on 23:07
Quote:

On 2011-05-23 21:34, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-05-23 14:49, hkhorsetrack wrote:
Quote:

On 2011-05-23 13:38, samana wrote:
好似魔兄都未作結案陳詞呢?

結案.... 我是不明白才發問吧, 這匹馬在R462, 我將其評級在 幸運來 之上, 幸運來再出的成績有目共倒吧~
思考思考思考..... 未知答案及結論~

今次睇左依隻馬準備工夫,我建議魔兄追埋今次,因為今次我都决定" 落船 "! 除非明日同後日操練有變,如有變,我會在此作出更改:lol:

追..... 不了, 有些馬只能追一場, 再出已是另一境象, 太過懷念過去, 就看不到眼前......

Profiles of hkhorsetrack   
馬神IIbaggioLEOcheng

註冊於: 21/08/2006
發帖數目: 249
發表於: 2011-05-23 on 23:25
奔騰飛駒 好似實在dd~

Profiles of baggioLEOcheng   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-05-24 on 11:12
Quote:

On 2011-05-23 23:07, hkhorsetrack wrote:
Quote:

On 2011-05-23 21:34, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-05-23 14:49, hkhorsetrack wrote:
Quote:

On 2011-05-23 13:38, samana wrote:
好似魔兄都未作結案陳詞呢?

結案.... 我是不明白才發問吧, 這匹馬在R462, 我將其評級在 幸運來 之上, 幸運來再出的成績有目共倒吧~
思考思考思考..... 未知答案及結論~

今次睇左依隻馬準備工夫,我建議魔兄追埋今次,因為今次我都决定" 落船 "! 除非明日同後日操練有變,如有變,我會在此作出更改:lol:

追..... 不了, 有些馬只能追一場, 再出已是另一境象, 太過懷念過去, 就看不到眼前......

值得落船投佢一票,就因為系看到眼前了!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2011-05-24 on 12:07
Quote:

On 2011-05-24 11:12, JimmyMa wrote:

[/quote]

乜運輸佬例句"嚟緊嚟緊"呀...都係等埋數據精kam兄嚟發表吓佢對隻"愛"點評價同發表吓同場有邊一隻詐傻扮懵冷馬先。

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3633
發表於: 2011-05-24 on 12:41
Quote:

On 2011-05-24 12:07, rickytlb wrote:
Quote:

On 2011-05-24 11:12, JimmyMa wrote:

乜運輸佬例句"嚟緊嚟緊"呀...都係等埋數據精kam兄嚟發表吓佢對隻"愛"點評價同發表吓同場有邊一隻詐傻扮懵冷馬先。
[/quote]你係味佢高級會員先,如果唔係,我就唔知佢放的是乜料了,中咗當然好,唔中果陣佢又話特登跣阿占嘅,好難仲㗎! 都係快啲交3000文比佢,遲啲佢走咗路就交唔切了.

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-05-24 on 16:41
Quote:

On 2011-05-24 12:07, rickytlb wrote:
Quote:

[/quote]患上喘嗚症的馬,除了跑1000米路程外,本人一般都不會買啦,前途就系咁先啦。加上操練功夫放緩,停過課添。總排11檔,手尾好長啦。有其它更好的選擇啊。比如光芒四射,上次跟得前都輸得近,非正宗跑法需然賺貼欄跑法,但總覺得此馬匆出必有所圖。能勝田草的馬,始終實力高少少。目前評分已覺大利負超輕磅。希望有三名內啦。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-05-24 on 17:36
Quote:

On 2011-05-24 16:41, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

患上喘嗚症的馬,除了跑1000米路程外,本人一般都不會買啦,前途就系咁先啦。加上操練功夫放緩,停過課添。總排11檔,手尾好長啦。有其它更好的選擇啊。比如光芒四射,上次跟得前都輸得近,非正宗跑法需然賺貼欄跑法,但總覺得此馬匆出必有所圖。能勝田草的馬,始終實力高少少。目前評分已覺大利負超輕磅。希望有三名內啦。
[/quote]
加上操練功夫放緩,停過課添。
@你用乜嘢理据话隻马操練放緩,停過課添??

Profiles of JimmyMa   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-05-24 on 19:52
Quote:

On 2011-05-23 23:25, baggioLEOcheng wrote:

我鐘意回鄉精神。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

發表於: 2011-05-24 on 19:52
Quote:

On 2011-05-23 23:25, baggioLEOcheng wrote:

我鐘意回鄉精神。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

發表於: 2011-05-24 on 20:02
數據係死既,人係生既,所以人講數據真係唔好亂咁吹,因為好多人都知係堅定流。

Kam兄隻光芒四射我都鍾意,上場都有買,但我有少少保留,覺得佢上場同今場使命都係一樣,減埋兩分落五班田草千四或一哩先郁。

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款