登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 第九場條10+9+8條三重彩最後既賠率係幾多?
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 下一頁 )
Author 第九場條10+9+8條三重彩最後既賠率係幾多?
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-04-08 on 11:10
無可能係系統錯誤.....

老應講的唔知你信否,反正其他人就信了,而我肯定係......... 唔信啦

相信一兩個月後就有多個故事傳出

點講都好,無可能係出錯。

Profiles of rodney     
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-04-08 on 11:28
Quote:

On 2013-04-08 10:51, home wrote:
近年投注額上升,根本就唔係香港多人賭左。

今次三千萬,應先話投注集團程式出錯,但又話佢幾地個戶口,之前一直有落注,係正常投注戶口。

咁即係佢地係正常馬迷,但又投注集團出錯,係佢地戶口買左馬??呢D係咩羅輯??

用3000萬買單式三重彩,根本就無諗過要收錢,買到1.1倍,仲要三重彩,會唔會買六合彩特碼仲易D?

我自己覺得,好大機會係呢三千係用黎打起其他三重彩組合勝出既錢,跟住就係其他戶口,買正常注如一隻機會馬(小宇宙)複膽全餐,或全餐,咁D錢咪干淨左??而且個三千仲有回扣。

應生咁答,係咪唔肯、敢承認有人洗黑錢??

以賽馬作漂錢就由來以久都存在,亦難以斷絕,但做到全球轟動就非要向所有參與者作個詳細交代喇,跑馬地鬼佬馬神都間接因此類情況壯烈犧牲,咁做出呢類干擾式行為嘅個別人事以及集團係咪應該交由"驚慌"跟進呢?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-04-08 on 11:33
Quote:

On 2013-04-08 11:10, rodney wrote:
無可能係系統錯誤.....

老應講的唔知你信否,反正其他人就信了,而我肯定係......... 唔信啦

相信一兩個月後就有多個故事傳出

點講都好,無可能係出錯。

依個係獨立彩池,平時祗有幾百萬投注,投資3千萬落去,咁你話條數點計出嚟?我諗揾齊全世界最TOP嗰幾位精數師出嚟,都計唔掂!投注依幾個戶口肯定馬會內部會做嘢,睇吓依單嘢冚得幾耐?下次網聚,各位網友就一定要到啦!RODNEY一定又有好多秘料擺上枱大爆特爆,唔嚟就係你地自己嘅損失,咪話我唔預先同你地講呀!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

發表於: 2013-04-08 on 11:41
[quote]
On 2013-04-08 11:33, JimmyMa wrote:
Quote:

下次網聚,各位網友就一定要到啦!RODNEY一定又有好多秘料擺上枱大爆特爆,唔嚟就係你地自己嘅損失,咪話我唔預先同你地講呀!

只為聽古仔我就冇興趣到喇占占,如係因18銅人結拜玩大龍鳳既db horse上市路演我就大鵬人到場撐場。

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-04-08 on 11:47
[quote]
On 2013-04-08 11:41, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-04-08 11:33, JimmyMa wrote:
Quote:

下次網聚,各位網友就一定要到啦!RODNEY一定又有好多秘料擺上枱大爆特爆,唔嚟就係你地自己嘅損失,咪話我唔預先同你地講呀!

只為聽古仔我就冇興趣到喇占占,如係因18銅人結拜玩大龍鳳既db horse上市路演我就大鵬人到場撐場。

Ricky生,唔好意思, 我都冇預你喎!

Profiles of JimmyMa   
saber88

註冊於: 22/12/2012
發帖數目: 65
發表於: 2013-04-08 on 11:51
果然即上新聞 東方頭版
仲未得閒睇報紙晏D睇下佢廣乜先

Profiles of saber88   
美丽精神(089)089

註冊於: 02/03/2005
發帖數目: 823
な东省惠州市
發表於: 2013-04-08 on 11:56
Quote:

On 2013-04-08 10:21, JimmyMa wrote:
應先生講此三千萬投注乃係從多個戶口投注,係好正常嘅投注喎!

你地信唔信?我就.......

应生的意思系话。好似我地班DB盟友聚会甘。18个好汉一人拿住百几二百万。系最后一分钟用十八部机扫落去条10-9-8单式三重彩。所以就系好正常的投注方式。。但距知唔知到。这个投注方式好正常。但投注的人我就觉得唔多正常了。嘎嘎

Profiles of 089   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
rickytlb

發表於: 2013-04-08 on 11:57
[quote]
On 2013-04-08 11:47, JimmyMa wrote:
Quote:

Ricky生,唔好意思, 我都冇預你喎!

天空海闊任來往、人鬼神阻刀下亡... ...

rickytlb

發表於: 2013-04-08 on 12:05
[quote]
On 2013-04-08 11:56, 089 wrote:
Quote:

应生的意思系话。好似我地班DB盟友聚会甘。18个好汉一人拿住百几二百万。系最后一分钟用十八部机扫落去条10-9-8单式三重彩。所以就系好正常的投注方式。。但距知唔知到。这个投注方式好正常。但投注的人我就觉得唔多正常了。嘎嘎

但如果...我係話如果個騎師一唔聽你哋柯打做嘢,"十八銅人"即時改名為"十八窮人"喎!

魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2013-04-08 on 13:38
Quote:

On 2013-04-08 10:51, home wrote:
近年投注額上升,根本就唔係香港多人賭左。

今次三千萬,應先話投注集團程式出錯,但又話佢幾地個戶口,之前一直有落注,係正常投注戶口。

咁即係佢地係正常馬迷,但又投注集團出錯,係佢地戶口買左馬??呢D係咩羅輯??

用3000萬買單式三重彩,根本就無諗過要收錢,買到1.1倍,仲要三重彩,會唔會買六合彩特碼仲易D?

我自己覺得,好大機會係呢三千係用黎打起其他三重彩組合勝出既錢,跟住就係其他戶口,買正常注如一隻機會馬(小宇宙)複膽全餐,或全餐,咁D錢咪干淨左??而且個三千仲有回扣。

應生咁答,係咪唔肯、敢承認有人洗黑錢??

事後真的好多故仔可以估.....

我當日對此事愚見是,
如果有條友, "迷信"(反正就是非理性)要買這條單式, 那他如何買得切 ? 這是技術問題.

If 新聞說 : 佢幾地個戶口,之前一直有落注,係正常投注戶口 成立, 即不是一個人的思維問題, 而是一班人出現問題.

由一班人組成的投注, 而財力又足以付三千萬, 我只能推算是"職業集團"所為.

我的構思是, 如果駭客要進入馬會電腦, 相信難如登天..... 但駭客要進入職業集團的電腦, 我想容易程度會方便得多 (我相職業集團用很多資源去研發及測試投注model, 但不知職業集團捨得用幾多資源去"保衛"自己model個電腦呢....)
由於職業集團有投注部, 投注部職員 (人數很多)就像工蟻, 只是公式化將電腦輸出的資料輸入去投注, 他們是不會發現原來其他員工都做了相同的事項, 特別是最後1分鐘.....

所以他們有財力, 又乎合幾個戶口同時買相同的注項.....至於買的組合, 好明顯不明智, 既然是投放很多資源研發, 電腦程式應不會錯, so...... 駭客是最大可能的幕後黑手.

以上劇情純屬虛構, 如有相同實屬巧合

Profiles of hkhorsetrack   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款