登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

楊駿專欄
管理員: home, andrew410

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 楊駿專欄 >> 賽後感!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 下一頁 )
Author 賽後感!
marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2015-06-13 on 11:24
實話實說,季尾馬好難賭。奇怪你賽後感未講相同的話! (難賭未Q賭羅) OK. 明白.

但為追湯智傑收山馬, 就像真欄報 報導一女孩被強姦,過程"欲拒還迎".

Profiles of marko   
E-Pepper

註冊於: 23/02/2011
發帖數目: 152
發表於: 2015-06-15 on 09:35
Wow……!大摩都係就住嚟玩。
嗰倉真係大把貨,方仔真係無計。
蔡約翰,又係三寶!
鄉村系忽龍忽蟲,已經習慣,跑出嚟又唔係唔合理,呢啲真係要睇幕後心意。
紅駿,真係同自己無緣份,自己買佢就跑第四,唔買佢就跑出嚟!
詠彩繽紛,全組最着數。再加慢步速,轉彎透出,都幾難追到佢。

Profiles of E-Pepper   
E-Pepper

發表於: 2015-06-15 on 18:50
睇完馬會發牌委員會嘅發牌,阿萊,大鼻巫唔玩,阿宝力就唔受佢玩。大口傑就未知,嚟玩嘅有霍勵賢,仲有史卓豐!
嘩!歐洲騎師得噃Ironman一個。
最唔睇好一次過發全季牌俾噉多騎師,好危險!完全用屎忽嚟發牌。
最開心應該係十三少,多條自己友嚟開路!

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2015-06-15 on 20:09
Quote:

On 2015-06-15 09:35, E-Pepper wrote:
Wow……!大摩都係就住嚟玩。
嗰倉真係大把貨,方仔真係無計。
蔡約翰,又係三寶!
鄉村系忽龍忽蟲,已經習慣,跑出嚟又唔係唔合理,呢啲真係要睇幕後心意。
紅駿,真係同自己無緣份,自己買佢就跑第四,唔買佢就跑出嚟!
詠彩繽紛,全組最着數。再加慢步速,轉彎透出,都幾難追到佢。

Pepper兄,你应該話大摩的魔力真係沒法擋,各路英雄分分效勞,閘網一打開,走左兩段一睇時間,不禁大叫一聲: 冇了,又帶翻嚟!兩場都以超慢步速帶到,你話後面攪乜鬼!

Profiles of JimmyMa   
E-Pepper

發表於: 2015-06-15 on 20:24
占兄,你講得啱!除咗魅力沒法擋之外,仲有“傳宗接代”五年後摩仔成順利接管馬房。

E-Pepper

發表於: 2015-06-21 on 00:12
今日父親節!祝各位父親,身體健康!
好好同家人享受一個快樂嘅父親節。

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2015-06-21 on 10:47
Quote:

On 2015-06-21 00:12, E-Pepper wrote:
今日父親節!祝各位父親,身體健康!
好好同家人享受一個快樂嘅父親節。

E-Pepper兄你要關照番2隻必入三甲馬,做仔女嘅中咗啲老豆先有餐九大簋晚餐吔嘛...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
E-Pepper

發表於: 2015-06-25 on 17:31
昨晚戰果,唯獨感到……!唔知啊!見到阿寶力赢馬。心中都會問,點解唔係好似騎好球噉,早啲發力呢?攪到冇得玩先發力?

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2015-06-25 on 21:22
Quote:

On 2015-06-25 17:31, E-Pepper wrote:
昨晚戰果,唯獨感到……!唔知啊!見到阿寶力赢馬。心中都會問,點解唔係好似騎好球噉,早啲發力呢?攪到冇得玩先發力?

Pepper兄,放心啦!上訴緊,一定有牌嘅!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2015-06-26 on 11:16
Quote:

On 2015-06-25 17:31, E-Pepper wrote:

有名你叫洩咗力、回鄉更好搵啖食

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款