登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

楊駿專欄
管理員: home, andrew410

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 楊駿專欄 >> 賽後感!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 下一頁 )
Author 賽後感!
E-Pepper

註冊於: 23/02/2011
發帖數目: 152
發表於: 2015-04-02 on 19:19
柏寶,現在的你變得更高深莫測!
要搏馬嘅時候就梗頸四,搏多兩場就連影都冇。
最攪笑尾場,潘頓方仔影完相行去覆磅,方仔偷笑!
同雷神好唔妥咩?好礙眼……!

Profiles of E-Pepper   
E-Pepper

發表於: 2015-04-08 on 18:19
昨日赛果尚算正常!無咩感覺……
不過最唔明點解靚橙要噉辛苦先至贏到場馬!
老霍你真唔知定假唔識呀!唔係位位馬主都噉有耐性……
同埋步步友開始要打鞭,唔係好事嚟!出去跑未必赢得㗎,繼續係香港住先啦!

E-Pepper

發表於: 2015-04-10 on 07:52
方祿麟先生,令我敬重你的,並非你赢過幾多千百場頭馬,而是栽培自己兒女成才,一路好走!

E-Pepper

發表於: 2015-04-16 on 08:05
休息咗一個赛日,昨晚又嚟過。
下游練馬師,繼續爭成績,不過冇馬係手,神仙難變!祝好運。
雷神,潘頓齊齊休息,十三少都係得噉多,得啖笑!如果頭場唔係阿綸哥騎功一流,走位機靈嘅話,分分鐘十三少又食白果。不過唔洗驚,劇本寫好哂!主角一定係你十三少。
阿綸哥,好嘢吖!遲早明星滇第二,我哋俾時間你,一定上位。

E-Pepper

發表於: 2015-04-20 on 11:17
昨日大部份嘅頭馬,都係之前個幾場跑得唔好,今場補中。
最明顯係酷男,蔡約翰最清楚,亦心知肚明自己做緊啲咩!
好明顯放咗田泰安上神枱,好嘢!

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2015-04-20 on 12:38
Quote:

On 2015-04-20 11:17, E-Pepper wrote:
昨日大部份嘅頭馬,都係之前個幾場跑得唔好,今場補中。
最明顯係酷男,蔡約翰最清楚,亦心知肚明自己做緊啲咩!
好明顯放咗田泰安上神枱,好嘢!

酷男早一場食到飽(我都好飽),到上場係配角,理所當然啦!咁今場做番主角,好正常喎!

Profiles of JimmyMa   
E-Pepper

發表於: 2015-04-20 on 13:58
占兄,我都有抹咀㗎!

hhr3216888

註冊於: 08/09/2012
發帖數目: 281
發表於: 2015-04-20 on 15:02
Quote:

On 2015-04-20 13:58, E-Pepper wrote:
占兄,我都有抹咀㗎!

Profiles of hhr3216888   
hhr3216888

註冊於: 08/09/2012
發帖數目: 281
發表於: 2015-04-20 on 15:04
Quote:

On 2015-04-20 15:02, hhr3216888 wrote:
Quote:

On 2015-04-20 13:58, E-Pepper wrote:
占兄,我都有抹咀㗎!

两位高手!下次比多的贴士参考

Profiles of hhr3216888   
E-Pepper

發表於: 2015-04-20 on 17:56
生意一路發發發兄:
自問就唔係啲咩高人,不過有時個人就鍾意睇完答案再推翻條問题,發覺原來都可以睇到啲嘢,但係你都知啦,一講提供,就有壓力,又唔想累人,所以一直都係用噉嘅型式,發牙痕。請見諒!
得閒發個帖,好似Marko兄大家研究下。可能噉樣啓發多啲,得着仲大!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款