登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 重要提示: 伯明翰 VS 曼聨 ???????????
Author 重要提示: 伯明翰 VS 曼聨 ???????????
funfun

註冊於: 12/09/2009
發帖數目: 208
發表於: 2010-12-28 on 04:39
收到風, 今場講惦數, 曼聯D人會放軟手腳, 好大可能冇波入, 睇吓今次D風準唔準!!!
(大家又點睇呀???)

Profiles of funfun   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2010-12-28 on 12:58
Quote:

On 2010-12-28 04:39, funfun wrote:
收到風, 今場講惦數, 曼聯D人會放軟手腳, 好大可能冇波入, 睇吓今次D風準唔準!!!
(大家又點睇呀???)

買細可能好d!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2010-12-28 on 15:27
咁恐怖??~~

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
niconbenny

註冊於: 12/09/2007
發帖數目: 666
發表於: 2010-12-28 on 17:12
呢D野边道可能有風收架~~!!!, 除非你琴晚同費Sir嘆紅酒个時佢話你知la!!

至於買細:
主场攻击力最差球队 伯明翰 进 8 球
伯明翰 主场失6 球

曼联客場 入11 失10

数据上係可以, 不过曼联係一队有實力anytime去炒对手, 我就吾会投注落去買細lor~

Profiles of niconbenny   
晒馬samana

發表於: 2010-12-28 on 23:00
Quote:

On 2010-12-28 17:12, niconbenny wrote:
呢D野边道可能有風收架~~!!!, 除非你琴晚同費Sir嘆紅酒个時佢話你知la!!

至於買細:
主场攻击力最差球队 伯明翰 进 8 球
伯明翰 主场失6 球

曼联客場 入11 失10

数据上係可以, 不过曼联係一队有實力anytime去炒对手, 我就吾会投注落去買細lor~

馬會個盤大1.92,細1.78.
操盤手唔會唔知"曼联係一队有實力anytime去炒对手",咁笋個大盤"我就吾会投注落去買大lor~"

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
niconbenny

發表於: 2010-12-28 on 23:26
我直情吾会投注呢埸.咁多埸波吾一定要買佢姐

funfun

發表於: 2010-12-29 on 03:35
THANKS !!!!!

晒馬samana

發表於: 2010-12-29 on 17:07
Quote:

On 2010-12-29 03:35, funfun wrote:
THANKS !!!!!

小弟無摸依啲波好耐了,多謝funfun 兄分享!等小弟又可一嘗勝欲.

RE:呢D野边道可能有風收架~~!!!, 除非你琴晚同費Sir嘆紅酒个時佢話你知la!!

師兄,見你咁中意玩波,唔介意的話大家吹下水交流下,為什么港馬中超可以有風收,英超就不可能呢?
其實買細已經是把風險减至最低了.
我就覺得果啲賭波公司的操盤手除了有很高專业知識外,好大程度係要收風.香港馬會個操盤手更是個中高手,如果忍到手唔毋"常賭",又唔怕食惊風散的話,呢類型的盤起碼有6-7成的嬴面,當然,咁嘅回報率就只能執餐晏仔,要中獲金,啲注碼點落都幾講究......
小弟只係凑下熱鬧吹下水咋..

niconbenny

發表於: 2010-12-29 on 22:16
我買波一般都係平注買,而且買盘為主. 主要睇边队落飛而買. 就係咁冇其它特别分柝
而且波都係玩下性質, 吾會重注. 馬仔反而會重注过波,值博率高好多.

funfun

發表於: 2010-12-30 on 03:06
各師兄都講得啱! 但我真係要講多一次, 我真係收風, 唔係吹, 因 "掦生" 司機係我老死, 所以我剩係收到呀 "伯"風, 同費SIR飲紅洒唔係我, 係费SIR徒弟呀"伯"領隊呀!!!

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款