登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

河馬仔專欄
管理員: hiphip3678

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 河馬仔專欄 >> 愛之深,恨之切,斬不斷,理還亂...
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 愛之深,恨之切,斬不斷,理還亂...
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-09-23 on 11:20
愛佢,因為佢令我中過10幾至30倍嘅冷W, 恨佢係因為買重佢P時而跑梗頸四輸少少,真係周華健名曲讓我歡喜讓我憂!跟住入翻正題,當然又係講卓利,依個星期日,個個馬房唔俾馬佢騎,就算佢操開負輕磅馬,都飛埋佢,但唯獨石哥力排衆議關照佢兩隻,一睇依兩隻馬,又令我躍躍欲試,真係難忍春心禁不住(好似應該形容女人至啱喎!),因為一定冷。不過點都好,睇石哥嘅"期望安排"著哂燈, 似乎用先置於死地而後生嘅步署,究竟兩隻會係邊一隻至係真波呢?各位網友我地不如大家一齊同依個絶代矮仔石鬥吓,睇吓可唔可以折穿佢呢?

Profiles of JimmyMa   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2011-09-23 on 12:00
真係. "見過鬼唔怕黑"..??

Profiles of rodney     
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-09-23 on 12:34
我已經封左卓利及郭立基係馬場so sad孖寶....依..我發現原來呢度係無so sad個圖喎~~haha

Profiles of hinchung   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-09-24 on 08:54

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-09-24 on 09:00
斬不斷,理還亂...?

小弟上周未上泰山,請來了斬雲劍,可借給占兄一用!
小弟周三晚牛劍小試,都好似使得下咁哦!

5805 21-09-2011
20:23 跑馬地
星期三 獨贏 4 場 12 烈風天馬
5806 21-09-2011
星期三 位置 4 場 12 烈風天馬
5809 21-09-2011
21:06 跑馬地
星期三 獨贏 5 場 10 實業英雄
5810 21-09-2011
星期三 位置 5 場 10 實業英雄
5813 21-09-2011
21:26 跑馬地
星期三 獨贏 6 場 11 威威加瑪
5814 21-09-2011
星期三 位置 6 場 11 威威加瑪
5823 21-09-2011
21:58 跑馬地
星期三 獨贏 7 場 1 國中之星
5824 21-09-2011
星期三 位置 7 場 1 國中之星

仲要多謝下占兄果招1w5p,果然使得!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-09-24 on 10:41
今朝早睇报纸话老苗决定要飛起卓利冇得騎金德寶換左都爾,連唯一咁支持佢嘅老苗都唔制,想唔執包袱返鄉下都好難囉

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-09-24 on 10:47
Quote:

On 2011-09-24 09:00, samana wrote:
斬不斷,理還亂...?

小弟上周未上泰山,請來了斬雲劍,可借給占兄一用!
小弟周三晚牛劍小試,都好似使得下咁哦!

5805 21-09-2011
星期三 獨贏 4 場 12 烈風天馬
5806 21-09-2011
星期三 位置 4 場 12 烈風天馬
5809 21-09-2011
星期三 獨贏 5 場 10 實業英雄
5810 21-09-2011
星期三 位置 5 場 10 實業英雄
5813 21-09-2011
星期三 獨贏 6 場 11 威威加瑪
5814 21-09-2011
星期三 位置 6 場 11 威威加瑪
5823 21-09-2011
星期三 獨贏 7 場 1 國中之星
5824 21-09-2011
星期三 位置 7 場 1 國中之星

仲要多謝下占兄果招1w5p,果然使得!

21-09-2011
21:44 跑馬地
星期三 獨贏及位置 6 場 11 威威加瑪

Sam哥,睇買飛時間你早我好多喎
不過我就冇你買咁多場,我祗有一招了!得就得,唔得就弗得!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-09-26 on 10:56
Quote:

On 2011-09-23 11:20, JimmyMa wrote:
愛佢,因為佢令我中過10幾至30倍嘅冷W, 恨佢係因為買重佢P時而跑梗頸四輸少少,真係周華健名曲讓我歡喜讓我憂!跟住入翻正題,當然又係講卓利,依個星期日,個個馬房唔俾馬佢騎,就算佢操開負輕磅馬,都飛埋佢,但唯獨石哥力排衆議關照佢兩隻,一睇依兩隻馬,又令我躍躍欲試,真係難忍春心禁不住(好似應該形容女人至啱喎!),因為一定冷。不過點都好,睇石哥嘅"期望安排"著哂燈, 似乎用先置於死地而後生嘅步署,究竟兩隻會係邊一隻至係真波呢?各位網友我地不如大家一齊同依個絶代矮仔石鬥吓,睇吓可唔可以折穿佢呢?

以上一翻論點,我有冇講錯就要由各位看官自行定案了!但係嗰頭話卓利俾人飛起,依頭又有人偏向虎山行,睇左今朝排位,又有三位練馬師俾馬卓利騎,唔通佢哋真係唔知死字點寫,咁就真係值得花一啲時間去研究吓依三位大佬嘅動喎

修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1539
發表於: 2011-09-26 on 23:06
Quote:

以上一翻論點,我有冇講錯就要由各位看官自行定案了!但係嗰頭話卓利俾人飛起,依頭又有人偏向虎山行,睇左今朝排位,又有三位練馬師俾馬卓利騎,唔通佢哋真係唔知死字點寫,咁就真係值得花一啲時間去研究吓依三位大佬嘅動喎

占兄,坦白從寬,你究竟同卓利有什麼關係,一個騎功平平既南非騎師,你竟然一直監視佢一舉一動,難道,他是女扮男裝,代父從騎?!

Profiles of shimari   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-09-27 on 11:20
Quote:

On 2011-09-26 23:06, shimari wrote:
Quote:

占兄,坦白從寬,你究竟同卓利有什麼關係,一個騎功平平既南非騎師,你竟然一直監視佢一舉一動,難道,他是女扮男裝,代父從騎?!

修哥,我點解吼住卓利,一個字 "冷"!我個人跑馬除左希望贏錢,仲追求嗰種"滿足感", 如果好似人話每日花7-8個鐘去刨馬,都係中埋嗰啲4,5拾蚊嘅w,10零蚊嘅p, 就唔好攪我啦!依啲咁嘅馬,抄報紙都抄到啦,駛乜花咁多時間去刨呀!言歸正傳,睇左卓利5隻馬,兩隻執12檔,其餘三隻都冇乜睇頭,今次睇嚟卓利都好難揾食啦

Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款