登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

血統研究及外國賽事資料
管理員: dash, marco, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 血統研究及外國賽事資料 >> 滿利谷馬場賽事
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 滿利谷馬場賽事
liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2011-10-22 on 13:26
Quote:

On 2011-10-22 12:35, Rts wrote:
鬼佬马靠估,no comment

我就靠晒le d 鬼佬馬搵餐晏仔

Profiles of liup   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2011-10-22 on 13:28
Quote:

On 2011-10-22 13:24, hinchung wrote:
乜魔法神采真係夠跑呢場咩?就算夠都唔係大熱嘛?

可能係全日最佳攻擊目標

Profiles of rodney     
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-10-22 on 13:29
十分認同!:>

Quote:

On 2011-10-22 13:28, rodney wrote:
Quote:

On 2011-10-22 13:24, hinchung wrote:
乜魔法神采真係夠跑呢場咩?就算夠都唔係大熱嘛?

可能係全日最佳攻擊目標

Profiles of hinchung   

發表於: 2011-10-22 on 13:32
歡樂足跡係一隻不錯的半冷WP馬。另外霹靂勁駒係一隻不錯的冷腳馬....haha
聯一永勝,"聽"回來機會不錯。

liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2011-10-22 on 13:38
Trio + F4:
6 聯一永勝(澳) + 9 毅力考驗(澳)

2 真公子(紐) + 3 大腦(澳) + 4 三晉㦤雅(澳) + 8 摩法神采(英) + 10 霹靂勁駒(紐)

Profiles of liup   

發表於: 2011-10-22 on 13:43
唔知有無第三呢?影緊相>.<

發表於: 2011-10-22 on 13:47
Quote:

On 2011-10-22 13:43, hinchung wrote:

Oh.... My 5+11QP >.<"""""""

發表於: 2011-10-22 on 13:50
Quote:

On 2011-10-22 13:47, hinchung wrote:
Quote:

On 2011-10-22 13:43, hinchung wrote:

Oh.... My 5+11QP >.<"""""""

依...攪錯左...我係買10,11...hahahaha
大家可以睇下我亂買到咁既情況....
不過連11WP都中唔到...唉~~

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2011-10-22 on 13:50
原來我才是"最佳攻擊對象"...

隻#5都幾無厘頭。

好啦到主菜啦

Profiles of rodney     

發表於: 2011-10-22 on 13:54
呢場純粹講冷腳,我真係好like隻金融聖地,仲要係神父騎....唔好拖漏佢呀!

講買WP的話,大熱門真係幾有機會既,但係得3倍,咁多隻馬,好似唔多抵賭咁?!

退而求其次我要傾心客WP了!起碼有近20倍俾我搏下,Place都玩下手好分過隻大熱門贏架。

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款