登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2021- 2022 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,500 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

還沒有帳號嗎?請建立帳號
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

刨馬技巧
管理員: home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 刨馬技巧 >> 我的賽馬技巧大公開
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 我的賽馬技巧大公開
rider2

註冊於: 18/01/2011
發帖數目: 39
發表於: 2011-11-24 on 15:43
很久以前在灣仔出現咗一個馬神,佢好鬼叻,又聰明,但睹品就麻麻,每次贏左錢都會在酒吧中大吹大噓。所以就是一曲記著:

滾滾長江滾老母,馬場風雲從此起。

佢老母,佢幾咁自大,最後走去告馬會,還最後跳樓死埋,佢就是我們的馬神傳說。

大家有沒有看過 馬神網糸列的檔案II

他揭開了,告東尼揾銀三大絕招。

你老母個西,告東尼,竟然還重施古技。

一於試一下D馬迷有沒有記性,但証明一樣

馬迷是沒有記性的,在完全沒有記性之下

分別被告東尼爆出幾冷門,今季都可以吾洗優

個隻了。

以上是一段廣告,這本絕版書絕不公開也不會發

售。我只是提醒大家要多些留意古法的技巧

不要尋求不必要的新技巧而己。

當年我只有68元就可以買到,不知大家有沒

有這本書呢。

Profiles of rider2   
rider2

發表於: 2011-11-24 on 15:56
有一本叫做 嬴馬殺著 第一期

賽馬原來是這樣的。

裡面寫著 墊底早飛大踢爆

敎你如何過關飛的堅定流

共有十個注意的地方,究竟現在有多少馬迷還記得

答案是沒有的。

他們主要都是看 禾雀亂飛而己。

什麽叫禾雀亂飛,古秘芨就是古化按魔,

就說大家都會在尾場,因輸錢而失去理性。

又如何穩住自己的心,這本書是沒有教人點做的

所以可以不看,最重要的是 [修阿里蜜多時]

心如明鏡台,只睹一些我認為重心的場合

但有那一個馬迷能做得到,答案是沒有的。

這本嬴馬殺著 第一期 當時賣28元,不知大家有

沒有看過,又研究過內堛滌暋D存在性,

還是你們自己走去[禾雀亂飛]而輸左不少錢。

rider2

發表於: 2011-11-24 on 16:10
昨日在葵芳有個大嬸問我識吾識睇馬的狀態

佢個死八婆,我吾識,吾識就不會有一個叫

嬴馬本錢 第一期,第六章 臨場表現 我吾睇到

爛,是龍是虫,根本就用了十年功了的研究。

但最後我用左個好溫柔的態度同佢講,

我有睇標叔講馬,現在真的不及標叔了。

咁個死八婆才順左條氣,我其實我想說

我一定比你強,但一定吾會教你。

因為那時我用左一百六十八元買這本書的

吾通你會嘔翻俾我呀

rider2

發表於: 2011-11-24 on 16:17
去到葵芳投注站,日日都見d人都會俾張飛俾人睇

見你吾俾張飛俾佢睇,佢地就陰陰咀笑,話我睹白

頭片,同佢地講 我玩forum的,佢地沒有一個接

得到上口,只知道買馬,不知世上有人買聰明組

合的。你話是不是要話埋個本書叫[位置q過關

聰明組合],當時只買88元。咁大家有沒有知

道我在說什麽﹐會不會像那班死狗鏟日日叫人俾張

飛佢睇,有時睇到火都黎,就是一班咁的馬迷。

rider2

發表於: 2011-11-24 on 16:27
有一次葵芳有一個阿伯,我見佢好有心機咁把馬報張貼左,我好心問下佢,你有什麽研究心得

佢同我講左一個好白痴的方法,就是場場追一個叫柏寶或韋逹,咁大個人,第一次見到一個阿伯咁無品,還點鳩人買這種玩法,我一看︳就知你在玩

[跟馬報 嬴大錢]啦,咁大家有沒有看過這本書

本書當時 只值45元。而那個阿伯應該玩左十

年了。

但我從未見過咁狗的阿伯,當日韋逹贏四場,

我就陰陰咀笑,見到佢話,你贏左好多錢啦,

其實就一定是輸咗錢啦。因為技巧是死的,人

是生的你走去照住本書做,死鳩梗。

rider2

發表於: 2011-11-24 on 16:39
有些人真的好q 鳩屎忽,有一日無意之中講

左一些檔位研究,那個人當時立即說,妖

你都吾係睹馬赌檔位,但過了不久,我竟然

聽到佢同佢朋友講,我都話,這個檔位,一

定會爆,係吾係呀俾我捉到了。

咁樣d人都有。學左野連一杯茶都無︳

還要反轉頭罵鳩你︳轉個頭又話問人佢叻吾叻

叻就吾會跟我口水尾啦,死白痴。

rider2

發表於: 2011-11-24 on 16:44
講開提款機,我就會想到提款馬,但很久沒有用這個名字,什麽叫評分金鎖匙,有本書叫 賽馬先鋒[提款馬] 當時只賣68元。咁大家又知吾知我講什麽呢???

rider2

發表於: 2011-11-24 on 16:45
Quote:

On 2011-11-24 16:44, rider2 wrote:
講開提款機,我就會想到提款馬,

但很久沒有用這個名字,什麽叫評分金鎖匙

,有本書叫 賽馬先鋒[提款馬] 當時只賣68元。

咁大家又知吾知我講什麽呢???

rider2

發表於: 2011-11-24 on 16:54
有一日 教左一個阿伯 什麽叫 路程出招

這個方法,在一本書叫馬照贏月刊第2期中

俾佢贏下馬仔,但好不幸,反轉豬肚就是屎

他是第一個,大大聲同我講,這條友吹水

在癸芳都不是睹馬,睹西就有。世上很悲哀

世上無人,只有馬兒作朋友,我絕不哭馬喪

但哭的是這班死狗屎,話我吾識睹。我家

像一個少林寺藏經閣,七十二門 樣樣都有,

吾識睹|我只知你老母個西吾知俾邊個姦咋,

吾識睹。

爽,真的爽,什麽氣都出晒。

爆胎blowout

註冊於: 20/10/2009
發帖數目: 78
發表於: 2011-11-24 on 17:09
讀咁多書仲要係處發洩是否悲哀

Profiles of blowout   
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款