登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 馬經刋物
Author 馬經刋物
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-12-03 on 20:17
今晚食飯,被朋友考起,佢問我邊份馬經有馬匹近3周的操練表刋登???!!

大家知我慣用電腦做功課,今係唔知邊份馬經有喎!

請問大家知道嗎??

Profiles of rodney     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-12-03 on 21:08
Quote:

On 2012-12-03 20:17, rodney wrote:
今晚食飯,被朋友考起,佢問我邊份馬經有馬匹近3周的操練表刋登???!!

大家知我慣用電腦做功課,今係唔知邊份馬經有喎!

請問大家知道嗎??

Rodney,你唔係呀?我係db度都講左好多次啦!
不過你要問清楚你朋友,佢指三週嘅操練,係指每日都好齊,抑或三日登一課,如果係三日登一課,就全港馬報,馬經都有(除老五),如果係指每日都齊,就祗有太陽日報馬經版逢賽日才有!

話話,你都同我問吓你老友,做乜突然揾啲咁嘢睇?
佢係新手?

Profiles of JimmyMa   
獲利rodney

發表於: 2012-12-03 on 21:50
佢當然係問每日一課的詳盡的操練表

佢係老人家,不懂用電腦,所以問我邊度有得睇

其實係我同另一位朋友傾開鄭厩最近好興用3隻馬拍跳的操練

剛剛其中一位whatsapp我,話"大贏馬經"有每日的暑操表喎。

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-12-03 on 21:53
Quote:

On 2012-12-03 21:50, rodney wrote:

剛剛其中一位whatsapp我,話"大贏馬經"有每日的暑操表喎。

大赢马经一排位就出,所以星期日跑馬,最重要嘅5.6日嘅操練就冇呀!

Profiles of JimmyMa   
獲利rodney

發表於: 2012-12-03 on 22:00
Quote:

On 2012-12-03 21:53, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-12-03 21:50, rodney wrote:

大赢马经一排位就出,所以星期日跑馬,最重要嘅5.6日嘅操練就冇呀!

收到,咁我叫佢買太陽

funfun

註冊於: 12/09/2009
發帖數目: 208
發表於: 2012-12-04 on 03:20
骑师日报(赛日版)有齐三周晨操,可以睇睇!

Profiles of funfun   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款