登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 占Sir謝師宴
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )
Author 占Sir謝師宴
MLC

註冊於: 09/04/2008
發帖數目: 145
發表於: 2013-04-26 on 15:01
Quote:

On 2013-04-26 14:27, home wrote:
MLC今次返黎幾日呢??

一個星期啊!

Profiles of MLC   
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2013-04-26 on 17:44
多謝MLC,我參加,我都係在九龍灣工作。

Profiles of fatmanchai   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-04-26 on 19:30
Quote:

On 2013-04-26 13:25, MLC wrote:
Quote:

On 2013-04-26 11:22, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-04-25 21:45, MLC wrote:
各位師兄!小弟5月13日番來香港!也跟占sir溝通過!設定14號晚出來食飯聚聚!歡迎各師兄們參加(交費同冇交費都歡迎)地點時間會五月頭再決定!到時大家一起硏究下!吹下水!費用全免!請各師兄們比面出席!

咁就地點係九龍灣啦!主人家住德福,船主,魔仔,
Rodney都係九龍灣番工,到時Rodney開完會行過嚟就得!想當年,我地一圍包哂成間酒樓,funfun都有出席啦!

那不如利苑啦!少人啲靜啲座得舒服啲!大家有冇意見?冇就等人數后我訂座!

MLC, 利苑依啲咁高级中式酒家,好似唔多适合我地成班麻甩佬咁大聲吹水喎,Sam哥話齋,我地唔係嚟食乜好嘢,而係嚟開開心心開懷吹水,咁少不了有時大聲左,同理可能有人仲會爆吓粗口添,如果到時個經理走埋嚟嗡幾句,咁就大煞興緻了!我諗地方遲一步再决定,但一定在九龍灣,先定左日期在14/5星期二,晚上7:30! 睇吓有幾多人嚟先啦!:roll:

Profiles of JimmyMa   
MLC

註冊於: 09/04/2008
發帖數目: 145
發表於: 2013-04-26 on 19:45
Quote:

On 2013-04-26 19:30, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-04-26 13:25, MLC wrote:
Quote:

On 2013-04-26 11:22, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-04-25 21:45, MLC wrote:
各位師兄!小弟5月13日番來香港!也跟占sir溝通過!設定14號晚出來食飯聚聚!歡迎各師兄們參加(交費同冇交費都歡迎)地點時間會五月頭再決定!到時大家一起硏究下!吹下水!費用全免!請各師兄們比面出席!

咁就地點係九龍灣啦!主人家住德福,船主,魔仔,
Rodney都係九龍灣番工,到時Rodney開完會行過嚟就得!想當年,我地一圍包哂成間酒樓,funfun都有出席啦!

那不如利苑啦!少人啲靜啲座得舒服啲!大家有冇意見?冇就等人數后我訂座!

MLC, 利苑依啲咁高级中式酒家,好似唔多适合我地成班麻甩佬咁大聲吹水喎,Sam哥話齋,我地唔係嚟食乜好嘢,而係嚟開開心心開懷吹水,咁少不了有時大聲左,同理可能有人仲會爆吓粗口添,如果到時個經理走埋嚟嗡幾句,咁就大煞興緻了!我諗地方遲一步再决定,但一定在九龍灣,先定左日期在14/5星期二,晚上7:30! 睇吓有幾多人嚟先啦!:roll:

ok! 也歡迎肥文哥參加

Profiles of MLC   
fatmanchai

發表於: 2013-04-26 on 19:59
利苑又的確係高小小,不過可以試喜悅軒,皇廷,大榮華,金滿庭,翠園,美心等,亦可去牛頭角有嘉豪,明星••••••

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-04-26 on 20:05
Quote:

On 2013-04-26 19:59, fatmanchai wrote:
利苑又的確係高小小,不過可以試喜悅軒,皇廷,大榮華,金滿庭,翠園,美心等,亦可去牛頭角有嘉豪,明星••••••

肥仔,咁多選擇?咁即係俾齊10場馬胆,撞都撞到一隻W掛?

fatmanchai

發表於: 2013-04-26 on 20:53
Quote:

On 2013-04-26 20:05, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-04-26 19:59, fatmanchai wrote:

占Sir,有冷有熱,有高有低,有平有貴,等MLC兄揀,然後整件孖寶•••••

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-04-26 on 20:59
Quote:

On 2013-04-26 20:53, fatmanchai wrote:
Quote:

On 2013-04-26 20:05, JimmyMa wrote:
Quote:

占Sir,有冷有熱,有高有低,有平有貴,等MLC兄揀,然後整件孖寶•••••

肥仔,咁有冇邊間你比較熟,同埋啱成班麻甩佬吹水架?最好有個屏風隔一隔啦!

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-04-26 on 21:05
晚上去megabox 13/F 御苑皇宴 ,上次我地的老地方,應該唔多人

Profiles of rodney     
fatmanchai

發表於: 2013-04-26 on 21:53
Quote:

On 2013-04-26 21:05, rodney wrote:
晚上去megabox 13/F 御苑皇宴 ,上次我地的老地方,應該唔多人

金滿庭上海菜,喜悅軒中菜,皇廷潮菜都可以。不過獲利都有好介紹。

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款