登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 好少可,一日上半場可以爆到阿媽唔認得
Author 好少可,一日上半場可以爆到阿媽唔認得
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2007-10-14 on 15:24
入場d師奶發咯
買人買馬名,贏幾十萬應不難
刨馬必叮

Profiles of sxeditor   
EDWARD

註冊於: 14/10/2007
發帖數目: 2
东莞
發表於: 2007-10-14 on 21:06
今日D马真系冷到震!

Profiles of EDWARD   Email EDWARD   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2007-10-14 on 21:54
Quote:

On 2007-10-14 15:24, sxeditor wrote:
入場d師奶發咯
刨馬必叮

金兄, 乜咁講呀! 刨馬點會必叮呀! 起碼刨完馬叫左唔好賭第5場, 不賭是贏錢, 咁咪已經收左錢囉, 另外提示左, 安進叫唔好買咁咪又慳番啲錢, 咁又收錢, 又再暗示埋鄭廐專爆大冷, 咁就瓣瓣收錢喇

Profiles of JimmyMa   
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2007-10-15 on 00:17
Quote:

On 2007-10-14 21:54, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2007-10-14 15:24, sxeditor wrote:
入場d師奶發咯
刨馬必叮

金兄, 乜咁講呀! 刨馬點會必叮呀! 起碼刨完馬叫左唔好賭第5場, 不賭是贏錢, 咁咪已經收左錢囉, 另外提示左, 安進叫唔好買咁咪又慳番啲錢, 咁又收錢, 又再暗示埋鄭廐專爆大冷, 咁就瓣瓣收錢喇

馬兄,"不賭是贏錢"對賭仔係無作用
至於安進可以唔買,買第隻中就好,不中咪又係死^^
我個程式測試,個天真係對我好,第二日就來個專針對我程式的盲點賽果
一次輸返之前所贏~~
立即打沉我隻船

Profiles of sxeditor   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款