登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

河馬仔專欄
管理員: hiphip3678

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 河馬仔專欄 >> 河馬仔4月1日賽馬日高班賽分析(第八場)
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 河馬仔4月1日賽馬日高班賽分析(第八場)
Heart and Souljamestam007

註冊於: 12/04/2007
發帖數目: 108
發表於: 2008-04-03 on 14:59
船主:

(除左褲入左一半先) 船主呀!船主呀! 咁嘅嘢都可以冩出来, 水平要髙D吗! 你睇吓我寫咁耐嘢有冇寫D生理反应的動詞出来, 以後唔同你溝通嫁!𡉅

Profiles of jamestam007   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2008-04-03 on 15:12
你可以叫人白痴,仲要係用眾數(成班),你唔尊重我同我既會員,我點解要尊重你??

你要理性既討論,我好歡迎,你要打橫黎,我又得,你點黎,我咪點回羅。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

發表於: 2008-04-03 on 15:15
水平高,都要睇下對邊個架....
對住一個係街隨地吐痰既人,叫佢食飯前要洗手,係咪叫做side氣??

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

發表於: 2008-04-03 on 15:17
Quote:

On 2008-04-03 14:44, hkhorsetrack wrote:
我身為模實屍要叫你地冷靜D, 尤其是船主你呀

如果你害我失去PLAYING BY HARDjamestam007這位貴客, 你真係有錢都賠唔起, 我難得有這樣的娛樂, 而他又是賽馬界百年難得一見的奇材.

最後......船主, 記得周六準時四點在馬場集合, 約了馬會高層今期研究出咩貼士, 因為周三河馬仔友利多放水太多, 今次要害多D人增加盈利.

好的,我會準時去開會。
上次左個四百幾萬都未用完,甘快又要開會造馬,真係d錢唔知點用好。

cmyk

註冊於: 10/01/2005
發帖數目: 641
發表於: 2008-04-03 on 15:20
PLAYING BY HARDjamestam007,
琴睌係快活谷馬場某個角落,跑完第8場之後聽返黎

冠軍騎師: 岩岩果場好撚驚險
外籍高層: 有幾驚險?
冠軍騎師: 差d帶到頭, 差d拉到隻馬坐係到....
外籍高層: 你成日都係咁架喇....我唔會捉你喎
冠軍騎師: 係就係...但係我未拉過咁撚勇既馬....佢坐左係到唔緊要, 但係跌親我點算...不次搵邊個拉呀

冠軍練馬師: 今晚好撚野喇....我隻馬咁勇都拉得住?
冠軍騎師: 駛乜講, 拉左十幾年馬, 梗有d心得既...
冠軍練馬師: 唔怪之得, 我同鄉要去馬, 佢第一個一定會諗起搵你幫手
冠軍騎師: 係香港係得我拉停都冇事, 唔搵我搵邊個....
冠軍練馬師: 冇錯...講到拉馬, 一定搵你......講到博殺, 都係你鄉里可靠d
冠軍騎師: @!&*&(@#$^

以上對話純屬假設, 如有雷同, 見怪不怪
(轉貼別網~好爸爸)

Profiles of cmyk   

發表於: 2008-04-03 on 15:46
所以韋達咁多马骑囉! 能收能放! 第八场只勇士跑岀300m已经开始打摏拉马---600m 就故意撞 (名店之星) 的屎忽又拉---入到直路又唔推马. 马会重比个一档佢, 预計必成大热门, 又未跑过快活谷, 死咗都有得解釋, 其实D马主揾只马去唅飛, 都应該有獎金拿㗎, D養马費咁貴. 我一早知道呢只马三甲不入. Too Good To Be Ture?

船主~~home

發表於: 2008-04-03 on 15:51
我成日都話三T好易中之嘛,係賽後。

勇士輸得,有條你所謂既「白痴仔」,係「賽前」經已講左三點比大家知。
http://www.hkhorsedb.com/cseh/modules.php?op=modload&name=Forum&file=viewtopic&topic=9976&forum=32&start=0

你賽後先係度講話一早知.....你怕唔怕醜架??

發表於: 2008-04-03 on 16:11

河馬仔hiphip3678

註冊於: 30/08/2004
發帖數目: 6147
發表於: 2008-04-03 on 21:10
係噃,船主,唔怪得知我買隻友利多之時仲有二百幾蚊win,開閘得個八十幾,原來船主買左咁多,唔留d俾我!攪到我連部波子都贏唔哂

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    
船主~~home

發表於: 2008-04-04 on 00:23
唔係我唔係我,因為之前我知道佢地傾掂左,就買左1,000單式三重彩,贏左四百幾。
WIN個D可能係魔仔攪落去,個日我見佢同應+柏開會時攬頭攬頸,可能自己傾掂左。

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款